- 30 Nisan 2007
- 3.171
- 4
bende bakim bi ekim analarına : )
Ulen doğurcan ha burada.
Yat da dinlen biraz uğursuz insan,meymenetsiz kadınalsanaalsanasmile
Senin için geldim buraya,ah şanssız melekim senin gibi bi anası olduğunu bilse gelirmiydi bu dünyaya:gitme:
Sezeryan olursa 38,5 dolmadan almam dedi doktor.Normal olursa allah büyük bizimki ne zaman isterse:) 9 gün sonra çatı muaynem var ona göre karar vercez işte.Sez olursa 1 kasımda doğurcamasom 36 hafta olmuşsun en fazla 2 hafta beklersin.tam gününü beklemezler sanmıyorum ama yinede belli olmaz.
Ay sorma canım ya :S cayır cayır yanıyor cayır cayır:S çok tüketemiyorum maalesef süt ve süt ürünü napim :She tee haftaya cuma çıkacam inşallahbilmiyorumkismile
Asooo aynı şey bende de oluyor beyazı, kaşarı ve peynirin her türlüsüne anında tepki var miğdemden bende bayılırım peynire : ((
Sizin askerliğiniz çok daha kaydirigubbakcemile3
Yok artıkay ıslak mendil ısıtıcı diye bişi var yaaaa çok koptum.. bebelerin götleri üşüomuş ıslak mendil soğuk olduğundan onu ısıtıomuş bu alet :roflol:
Ulen doğurcan ha burada.
Yat da dinlen biraz uğursuz insan,meymenetsiz kadınalsanaalsanasmile
Senin için geldim buraya,ah şanssız melekim senin gibi bi anası olduğunu bilse gelirmiydi bu dünyaya:gitme:
Yok artıkkalorifeere koyar ısıtırız
Ay işte bu süpermiş yaaaaaaaa çok orjinalbı de erkek bebek ıcın çiş bloke edici varmış altını actıgında pıpısıne koyuyomuşsun ki yuzune attırıvermesin :roflol::roflol:
Ay işte bu süpermiş yaaaaaaaa çok orjinalnerden bakıyosun bunlarakaydirigubbakcemile3 kuzenimin de oğlu oldu geçen sene. altını açarken bizimki ishal olmuş gazla birlikte fışkırtınca kuzenimin ağzı gözü yüzü bok olmuş evde de kimse yoktu varya halimi görmen lazımdı altını değiştirdiğim gibi yüzümü sıcak sularla yıkadım diyo
he benimkinin de ruhu duymaz kasılmam olsa :S ben kasılmıyorum hiç magnezyumdan galiba..Aso benım anlamadıgım kocan senın kasılman oldugunu nasıl anlıyo :S Uyandırıyo musun, kendı mı uyanıyo hemen tetıkte mı beklıyo :S Ben butun gece ahhh uhhh yapıorum kocam fosur fosur uyuyo ben uyandırmazsam hııııcbısıden haberı olmaz(
ay ıslak mendil ısıtıcı diye bişi var yaaaa çok koptum.. bebelerin götleri üşüomuş ıslak mendil soğuk olduğundan onu ısıtıomuş bu alet :roflol:
burda son kalan 3-5 kişi biz mi olcez acep
o kadar çok yayılmışım ki odama toparlanmaya çalışıyorum toparlanamıyorum 1 haftadır muhtemelen 2 bagaj lazım bana izne ayrılırken : S
he benimkinin de ruhu duymaz kasılmam olsa :S ben kasılmıyorum hiç magnezyumdan galiba..
:roflol: :roflol:
:S Gerilme cnım ya şıkır şıkır olsalar ne olcak yahu sen hepsinden en özelisin annesin=)Neren şişko resimlerde hiç de şişko görünmüyosun ayrıca:umursamaz:öfff çok gerginim ben ya.. dun aksam bı kase kırdım sonra 10 dk kufur ettım sonra kocama bagırdım snr agladım :) annem aradı acmadım fln.. bugun dogum gunune hıc gıdesım yok, herkes şıkır şıkır olcak ben şişko ve paspal.. hava kasvetli içim sıkılıyo, karnım agrıyo fln of offffffffff