2010 Kasım Anneleri

selam kizlar..herkes çok iidir inşallah..

dün doktora gittik kuzum 2760 gr ve 47 cm olmuş maşallah :nazar:
herşey yolundaymiş..doğum kanalina girmiş artik ama henüz doğum belirtilleri başlamamiş :nazar:
2 hafta sonra tekrar görüşeceğiz çatı muayenesini o zaman yapicakmiş..sancilar normal,alttan gelen basinç we sanci normal dedi.gün içinde yarim saatte 2-3 defa filan olursa sancilar ara beni dedi..
ama dediğim gibi erken doğum belirtisi hiç yok maşallah :nazar:

kızlar merhabalar..
dün çok yoğundum hiç giremedi tam okuyamadım, atlaya zıplaya okuyom aradan...
sanırım sezen doğum yapmış..hayırlısı ile büyütsün bebişini inş..darısı bizlere..
dün kontrolüm vardı bizim ege bebek 25oo gr olmuş, tombiş tombiş yanakları tam sıkmalık olmuş..
bi de bize göz kırptı:))

maşallahhh melrahhh bebişine :)

öfff çok gerginim ben ya.. dun aksam bı kase kırdım sonra 10 dk kufur ettım sonra kocama bagırdım snr agladım :) annem aradı acmadım fln.. bugun dogum gunune hıc gıdesım yok, herkes şıkır şıkır olcak ben şişko ve paspal.. hava kasvetli içim sıkılıyo, karnım agrıyo fln of offffffffff

oooo yavrum hoşgeldin sempatiksalakcinni
neyseki sevinmen gereken şey içinde bulunduğun fiziksel ve ruhsal olan halinin kısa bir süre sonra normale döneceği : )))))
az kaldı Allahtan erken başlamadı bu ruhani bunalımlar boshayallersmile

herşey yolundaymiş..doğum kanalina girmiş artik ama henüz doğum belirtilleri başlamamiş :nazar:
2 hafta sonra tekrar görüşeceğiz çatı muayenesini o zaman yapicakmiş..sancilar normal,alttan gelen basinç we sanci normal dedi.gün içinde yarim saatte 2-3 defa filan olursa sancilar ara beni dedi..
ama dediğim gibi erken doğum belirtisi hiç yok maşallah :nazar:
Oh maşallah:) Benim çatı işlerim de 9 gn sonra :S

ama dediğim gibi erken doğum belirtisi hiç yok maşallah :nazar:[

senin bebişinede maşallah :) ya benim sancı yok ama alttan gelen basınç demişsin ya banada oluyorr sen 35 haftalıksın aramızda az var o zaman benimkide döndü iki hafta sonra kontrol var bizimde görcezzz

Hay dayanamayıp yediğim beyaz peynirin içine....... Küçücük yedim ya cayır cayır yanıyorum

ha bide yazmayı unuttum..
muhtemelen bizim doğum 12 kasım da olacak...eşimle nişan tarihimiz ne güzel dimi...
başından beri kafamdan hep o tarih geçiyodu..inş. istediğim gibi olur..
normal yapsam daha iyi ama cesaret yok malesef..

:S Gerilme cnım ya şıkır şıkır olsalar ne olcak yahu sen hepsinden en özelisin annesin=)Neren şişko resimlerde hiç de şişko görünmüyosun ayrıca:umursamaz:

oooo yavrum hoşgeldin sempatiksalakcinni
neyseki sevinmen gereken şey içinde bulunduğun fiziksel ve ruhsal olan halinin kısa bir süre sonra normale döneceği : )))))
az kaldı Allahtan erken başlamadı bu ruhani bunalımlar boshayallersmile

benım hormonlar bıraz geç idrak ettı galıba hamıle oldugumu son bır haftadır boyleyım hareketleırm kısıtlandıkca dısarı cıkamaz oldukca boyle oldum işte cunku hıc sevmem boyle hallerı :KK43:(

asocum şişkoyum tabı zayıf gorunsem de aldım o kdr kıloyu gıyecek hıcbısıyım yok guzel halıyle :KK43: sımdı bı de herkes orda benle ılgılencek paso soru soruolar yemın ederım yoruldum anlatmaktan acıklamaktan ılk baslarda guzel gelıodu da sımdı dogum yaklastıkca acıklayasım gelmıo hıc :KK43: oyyyyyyyy...

bu arada moralınızı bozmak gıbı olmasın ama hamıleleıgın butun etkilerı taaaaamm 9 ay sonra sılınıomus vucuttan :)) azalıo fln ama boyle 9 ayda anca toparlanıomus vucut ıste.. pöffff..

Son düzenleme:
Melrah maşallah bebişine..

Fairycim ben bu cmts gıttıgımde erken dogum ıhtımalı var lafını duymak ıstıom tam tersıne :)) 2 hafta ıcınde gelır demesını ıstıyom :)) Maşallah kuzuna

ha bide yazmayı unuttum..
muhtemelen bizim doğum 12 kasım da olacak...eşimle nişan tarihimiz ne güzel dimi...
başından beri kafamdan hep o tarih geçiyodu..inş. istediğim gibi olur..
normal yapsam daha iyi ama cesaret yok malesef..

melrah benimde o hafta alıncak sezeryanla oğluşumm bende senin gibi düşünüyorum ama normal doğuma cesaret edemiyorum :KK43: dayanamam diyee eşim, ailem ,hepsi normal doğum istiyorlar

selaammm
akşam doğuruyorum sandım . karnımın alt tarafına bi sancı girdi . ayaktaydım yürüyemedim tutuna tutuna kanepeye zor attım kendimi. hiç kıpırdamadan yattım hareket edince çok sancılandım .
neden böyle oldu ki ? ilk defa oldu . çok korktummmm aman bidaha olmasın :KK43:(((

benım hormonlar bıraz geç idrak ettı galıba hamıle oldugumu son bır haftadır boyleyım hareketleırm kısıtlandıkca dısarı cıkamaz oldukca boyle oldum işte cunku hıc sevmem boyle hallerı :KK43:(

asocum şişkoyum tabı zayıf gorunsem de aldım o kdr kıloyu gıyecek hıcbısıyım yok guzel halıyle :KK43: sımdı bı de herkes orda benle ılgılencek paso soru soruolar yemın ederım yoruldum anlatmaktan acıklamaktan ılk baslarda guzel gelıodu da sımdı dogum yaklastıkca acıklayasım gelmıo hıc :KK43: oyyyyyyyy...

bu arada moralınızı bozmak gıbı olmasın ama hamıleleıgın butun etkilerı taaaaamm 9 ay sonra sılınıomus vucuttan :)) azalıo fln ama boyle 9 ayda anca toparlanıomus vucut ıste.. pöffff..
Aynen anlatmaktan ben de bıktım.O yüzden kısa cevaplarla kestirip atıyorum kimse bir daha soramıyor:)Doğumdan sonra hepsi gitcek kiloların hemde rejim bile yapmadan gitcek.Aso dedi dersin.Dün arkadaşımla konuştum kemiklerim sayılıyor artık dedi.Kuzenim desen o da aynı şekilde acayip zayıfladı ve burdaki komşum o da incecik şimdi.Çocuklar zayıflatmış hepsini.Biz de öyle olcaz zaten kesin hem de.
Evet vücut kendini geç toparlıyor organlarımızın yeri de değişti onların da yerine oturması kemiklerimin yerine oturması aylar sürüyor olsun her şey güzel olcak tekrardan taş hallerimize döncez :lepi: tek isteğim buluşma yapıp hepimizin aynı karede koca göbekli hallerimizin olmasıydı ama olmadı kısmet:S

bu arada moralınızı bozmak gıbı olmasın ama hamıleleıgın butun etıklerı taaaaamm 9 ay sonra sılınıomus vucuttan :)) azalıo fln ama boyle 9 ayda anca toparlanıomus vucut ıste.. pöffff..

aynı şeyleri bende yaşamaya başladım son günlerde evet o sorular kabus gibi ben taa en başından beri sinir oluyordum zaten hatta gelip birilerinin karnımı sevmesinden falan :S

Valla propp burada 9 ay boyunca hiç birimizin fiziksel değişimi yaşadıkları ıvırı zıvırı birbiriyle tutmadı.. Hatta kitaplarda yazılanlarında çoğunu yaşamadım: )))
Dolayısıyla ben inanmıyorum böyle şeylere biz 3 ayda toparlanırız merak etme: ))))

figencim doktor bu tarz alttan gelen yoklamalar gayet normal dedi.
zipliyorum doktor elimde olmadan gelince ayhh die baariorum dedim..bişe olmaz normal dedi.

melrah maşallah kuzuna :nazar:

çok teşekkürler kizlar hepiniz en kisa zamanda kavuşun bebişlerinize inşallah çok özlemişim görmeyi.

prop 37 den sonra beklicez artik doğumu dedi ayın 27sinden sonra her an olabilir dedi.

bende istemiorum 40-41 beklemek çok bunaldim şişkoluktan

selaammm
akşam doğuruyorum sandım . karnımın alt tarafına bi sancı girdi . ayaktaydım yürüyemedim tutuna tutuna kanepeye zor attım kendimi. hiç kıpırdamadan yattım hareket edince çok sancılandım .
neden böyle oldu ki ? ilk defa oldu . çok korktummmm aman bidaha olmasın :KK43:(((
Aynısı dün bana oldu hatta bana genelde her akşam oluyor:) alış bunlara alış önalıştırma bunlar:)
ben rennie duo içtim rahatladım biraz varsa sende iç
Mide ilacım yok inatla da almadım nedense.:S Ekmek attım ağzıma iyi geldi birazcık sanki

sağol canım afiyetle yedikkk sodalı nasıl oluyor yarencim ?

ohh yarasın oğluşuna :)
sosuna su yerine soda ( meden suyu ) koyuyorsun cnm .
netten baktım öyle daha lezzetli oluyor yazmışlar bende deneyim dedim güzel oldu.
ilk defa yaptım ben :CüvCüv:

merhaba kızlar
geçmişi okumaktan bişeyler yazamadım kaç gündür.prop aynı depresif ruh hali bende de var herşeye ağlıyorum çalışmak istemiyorum.tipim kötü giyecek hiiiçç bişey bulamıyorum çok kötüyüm anlıyacağınız.
ben ne güzel doğumevinde yapıcaktım doğumumu yeni gelen sağlık müdürü doğumevini kapatıyor onun için özel hastane bulmam lazım kendime doğum yapabimek için öff öfff bütün herşey üst üste geliyor ve doğuma 1 ay kala oluyor nedense hepsi .
artık işe gelmemek, akşamları yemek yapmamak sürekli uyumak istiyorum :KK43:((((

Aynısı dün bana oldu hatta bana genelde her akşam oluyor:) alış bunlara alış önalıştırma bunlar:)

hadi yaaa :gitme: yandımm ozamannn .
valla zor dayandım doğuruyorum heralde dedim eşime, hastaneye gidelim diyor, o da şaşırdı kafamçokkarıştı

X