Gece de tetikte zaten.Arada uyanıp bana bakıyor karnıma dokunuyorhmmm ben de gece deyınce uyurken zannettımbana uyurken 2-3 sefer gelıo cok kotu oluorum bayag bagırıorum fln ama kocam hıc tınlamadı ısmdıye kdr :S pes ne kocalar var dıcektım.. tabı uyanıksa anlıodur anacım taş gıbı oluoz anlamazlar mı.. off bı bıtseydı hayırlısıyla
Aynen ya bende de 2 haftadır ciddi bir iştah artışı var. Camışlık ne kelime kendime sıfat bulamıyorumben de dun aksam nasıl olduysa 1 paket sutlu cıkolatayı ( kare olanından ) ve bir paket hanıemeller çokodamlayı ( büyük ev tipi paket) götürüvermişim :) hiç farketmemiştim :)) ama bu durumda dogumumuza daha cok var demektır bilmiyorumkismile dogum oncesı iştah kesılıo ya güyyaakannehir
ben de dun aksam nasıl olduysa 1 paket sutlu cıkolatayı ( kare olanından ) ve bir paket hanıemeller çokodamlayı ( büyük ev tipi paket) götürüvermişim :) hiç farketmemiştim :)) ama bu durumda dogumumuza daha cok var demektır bilmiyorumkismile dogum oncesı iştah kesılıo ya güyyaakannehir
:)Maşallah de uyu işte ne güzel.gamyoncuiremsugünaydın herkese. bu gece sadece 2 kez tuvalete kalktım. güzel uyumuşum yani ilk kez. akşam misafir ağırladık yorulmuşuz eşimle. nerdeyse doğurucam hala misafir ağırlıyom yaa.
ayyy ekim anneleri topiği bomboş.. doğuranlar artık gelmiyo kalan 3-5 kişi ööle bekleşip duruyolar yazık(
ben kalmıcam zannederim ki :) umarım kalmam..burda son kalan 3-5 kişi biz mi olcez acep
günaydın herkese
bende ay sonuna kadar çalışmaya devam edeceğim 28 ekim son işgünüm inşallah
fınfık sen benden önce çıkıyorsun izne
melodi ve ben mi kalıyoruz çalışan
Gece de tetikte zaten.Arada uyanıp bana bakıyor karnıma dokunuyor
Aynen ya bende de 2 haftadır ciddi bir iştah artışı var. Camışlık ne kelime kendime sıfat bulamıyorum
çalışanlara allah kolaylık versin. işiniz zor gerçekten.
ben kalmıcam zannederim ki :) umarım kalmam..
ama aslı fınfıkın haftası senden ılerdeeeee... :)
asom 36 hafta olmuşsun en fazla 2 hafta beklersin.tam gününü beklemezler sanmıyorum ama yinede belli olmaz.
Kızlar şansımıza küselim bize doğum gözükmüyo yakın zamanda..
Fınfık sen teeee haftaya cuma ızne cıkıcan dimi, 1 hafta daha ordasın yani?
Hep diyorum yemicem beyaz peynir diye yine dayanamadım küçük bir parça yedim.Olan yine bana oldu midem yanıyor fena halde.Süt ve süt ürünlerine acayip tepki veriyor midem ya hamilelikten sonra geçer umarım.:S
günaydın herkese
bende ay sonuna kadar çalışmaya devam edeceğim 28 ekim son işgünüm inşallah
fınfık sen benden önce çıkıyorsun izne
melodi ve ben mi kalıyoruz çalışan
prop merak ettim bende girdim ekim bebekleri büyürken topicine
sadece sen ve ben varız :)