2010 Kasım Anneleri

Günaydııın,
Zeyn ve Duygu maşallah bebeklerinize.. Duygu bebeğin ne kadar da kocaman olmuş, şeker falan var mıydı?

günaydın millet..

Duygu maşallah kızına neden normal doguramazsın dedi ayıptır sorması? Zaten soyledıkelrı kılodan 200-300 gr daha hafif cıkıyo bebekler Sezende de gorduk, ayrıca 4000e kadar normal doğurabiliosun tabi eğer kilosu yuzunden soylediyse...

Günaydın Herkese uykusuz bir gecenin sabahındanmirmirmirmir

Kocam çok fena hasta ve ben bütün gece onun üstünü örtmekten ve terledimi diye kontrol etmekten uyumadım sanırım anne olmaya hazırlanmışım farkında olmadan boshayallersmile

Çok geçmiş olsun cnm.Bu ara herkes hasta hava değişimi soğuklar fln herkesi hasta ediyor sanırım.:S

geçmiş olsun cnm, erkeklerın hastalıgı da cok kotu oluyo işalla bulaşıcı değildir..

Dün gece yine şiddetli kasılmalarım oldu.Eşim tırstı doğuruyorum diye:)Dakika saymaya başladı. Yok dedim korkma ağrı ve kasılma şiddetlenirse kork daha erken dedim. :)))))9

bu kasılmalarla kolay doğurucaksın he asoş sen :) hazırlıklar tam gaz baksanaaa...

saat 9 temizlik zamanı geldi..

sagol tatlimopuyorumnanaktan
zeyn ben hala hastane ısını halledemedım :)) benım de bu cmts kesınlescek artık hayırlısıyla, poffff...
canim artik hallet zaman daraldi iyicene boshayallersmile
selam kıslar bugün doktora gittim bebeğim 3250 kg boyuda 49 cm olmuş 1 hafta sonra diğer kontrolüm doktor normal yapamazsın gibi görünüyor dedi
ama yine bakıcaz tabi
masallah canim bir tosuncukta senden geliyor heralde:lepi:
Günaydııın,
Zeyn ve Duygu maşallah bebeklerinize.. Duygu bebeğin ne kadar da kocaman olmuş, şeker falan var mıydı?

sagol canimolumunekankayizsmile

Dün gece yine şiddetli kasılmalarım oldu.Eşim tırstı doğuruyorum diye:)Dakika saymaya başladı. Yok dedim korkma ağrı ve kasılma şiddetlenirse kork daha erken dedim. :)))))9

ay erkeklerin işide zor aslında bilmeden yaşıyorlar sempatiksalakcinni

Aso benım anlamadıgım kocan senın kasılman oldugunu nasıl anlıyo :S Uyandırıyo musun, kendı mı uyanıyo hemen tetıkte mı beklıyo :S Ben butun gece ahhh uhhh yapıorum kocam fosur fosur uyuyo ben uyandırmazsam hııııcbısıden haberı olmaz (

ay camışlığım tuttu benim bugün :S

sabah 7 de tost yedim 8 de kek ve gofret şimdide simit yiyiyorum :S sonum hiç iyi değilkafamçokkarıştı

Kasılmam gece uyurken olmadı ki akşam otururken oldu.Anlamaması mümkün değil çünkü çok canım yanıyor iki büklüm oluyorum ve karnım daralıp sertleşiyor.Dün bir elledi karnımı kasılma esnasında şoka girdi nasıl yaa diye.

Şakır şakır yağmur yağıyor maşallah camlar da pek güzel oldu su damlacıklarıyla=))))))

hmmm ben de gece deyınce uyurken zannettım bana uyurken 2-3 sefer gelıo cok kotu oluorum bayag bagırıorum fln ama kocam hıc tınlamadı ısmdıye kdr :S pes ne kocalar var dıcektım.. tabı uyanıksa anlıodur anacım taş gıbı oluoz anlamazlar mı.. off bı bıtseydı hayırlısıyla

ay camışlığım tuttu benim bugün :S

sabah 7 de tost yedim 8 de kek ve gofret şimdide simit yiyiyorum :S sonum hiç iyi değilkafamçokkarıştı

ben de dun aksam nasıl olduysa 1 paket sutlu cıkolatayı ( kare olanından ) ve bir paket hanıemeller çokodamlayı ( büyük ev tipi paket) götürüvermişim :) hiç farketmemiştim :)) ama bu durumda dogumumuza daha cok var demektır bilmiyorumkismile dogum oncesı iştah kesılıo ya güyyaakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…