2010 Kasım Anneleri

hmmm ben de gece deyınce uyurken zannettım :KK43: bana uyurken 2-3 sefer gelıo cok kotu oluorum bayag bagırıorum fln ama kocam hıc tınlamadı ısmdıye kdr :S pes ne kocalar var dıcektım.. tabı uyanıksa anlıodur anacım taş gıbı oluoz anlamazlar mı.. off bı bıtseydı hayırlısıyla
Gece de tetikte zaten.Arada uyanıp bana bakıyor karnıma dokunuyor:KK70::KK70:
ben de dun aksam nasıl olduysa 1 paket sutlu cıkolatayı ( kare olanından ) ve bir paket hanıemeller çokodamlayı ( büyük ev tipi paket) götürüvermişim :) hiç farketmemiştim :)) ama bu durumda dogumumuza daha cok var demektır bilmiyorumkismile dogum oncesı iştah kesılıo ya güyyaakannehir
Aynen ya bende de 2 haftadır ciddi bir iştah artışı var. Camışlık ne kelime kendime sıfat bulamıyorum:KK70:

ben de dun aksam nasıl olduysa 1 paket sutlu cıkolatayı ( kare olanından ) ve bir paket hanıemeller çokodamlayı ( büyük ev tipi paket) götürüvermişim :) hiç farketmemiştim :)) ama bu durumda dogumumuza daha cok var demektır bilmiyorumkismile dogum oncesı iştah kesılıo ya güyyaakannehir

hahahah evet bende sabah bu camışlığı yaparkn aynı şyi düşündüm :roflol::roflol: doğuma daha var sempatiksalakcinni

o kadar çok yayılmışım ki odama toparlanmaya çalışıyorum toparlanamıyorum 1 haftadır muhtemelen 2 bagaj lazım bana izne ayrılırken : S

Kızlar şansımıza küselim bize doğum gözükmüyo yakın zamanda..

Fınfık sen teeee haftaya cuma ızne cıkıcan dimi, 1 hafta daha ordasın yani?

günaydın herkese. bu gece sadece 2 kez tuvalete kalktım. güzel uyumuşum yani ilk kez. akşam misafir ağırladık yorulmuşuz eşimle. nerdeyse doğurucam hala misafir ağırlıyom yaa.

ayyy ekim anneleri topiği bomboş.. doğuranlar artık gelmiyo kalan 3-5 kişi ööle bekleşip duruyolar yazık :KK43:(

Hep diyorum yemicem beyaz peynir diye yine dayanamadım küçük bir parça yedim.Olan yine bana oldu midem yanıyor fena halde.Süt ve süt ürünlerine acayip tepki veriyor midem ya hamilelikten sonra geçer umarım.:S

günaydın herkese. bu gece sadece 2 kez tuvalete kalktım. güzel uyumuşum yani ilk kez. akşam misafir ağırladık yorulmuşuz eşimle. nerdeyse doğurucam hala misafir ağırlıyom yaa.
:)Maşallah de uyu işte ne güzel.gamyoncuiremsu

günaydın herkese

bende ay sonuna kadar çalışmaya devam edeceğim 28 ekim son işgünüm inşallah
fınfık sen benden önce çıkıyorsun izne
melodi ve ben mi kalıyoruz çalışan

burda son kalan 3-5 kişi biz mi olcez acep
ben kalmıcam zannederim ki :) umarım kalmam..
günaydın herkese

ama aslı fınfıkın haftası senden ılerdeeeee... :)

Gece de tetikte zaten.Arada uyanıp bana bakıyor karnıma dokunuyor:KK70::KK70:

Aynen ya bende de 2 haftadır ciddi bir iştah artışı var. Camışlık ne kelime kendime sıfat bulamıyorum:KK70:

asom 36 hafta olmuşsun en fazla 2 hafta beklersin.tam gününü beklemezler sanmıyorum ama yinede belli olmaz.

çalışanlara allah kolaylık versin. işiniz zor gerçekten.

sağol canım

ben kalmıcam zannederim ki :) umarım kalmam..

ama aslı fınfıkın haftası senden ılerdeeeee... :)

evet cnm haklısın benimde 15-20 kasım arası sezeryan olacak işte bakalım bu ay sonu gittiğimde artık kesin tarih ve saatim belli olur sanırım

ayy kızlar sizlerde doğum yapınca gelmicek misiniz acaba? Diğer topicler gibi buralarda bomboş mu olacak

bence bız de bı kasım veletlerı buyurken topıgı fln acarız ordan dvm ederız heralde sımdı okuyorum ekın analarınınkını abooo cok sıkayetcıler :))

Kızlar şansımıza küselim bize doğum gözükmüyo yakın zamanda..

Fınfık sen teeee haftaya cuma ızne cıkıcan dimi, 1 hafta daha ordasın yani?

he tee haftaya cuma çıkacam inşallahbilmiyorumkismile
Hep diyorum yemicem beyaz peynir diye yine dayanamadım küçük bir parça yedim.Olan yine bana oldu midem yanıyor fena halde.Süt ve süt ürünlerine acayip tepki veriyor midem ya hamilelikten sonra geçer umarım.:S

Asooo aynı şey bende de oluyor beyazı, kaşarı ve peynirin her türlüsüne anında tepki var miğdemden bende bayılırım peynire : ((

günaydın herkese

Sizin askerliğiniz çok daha kaydirigubbakcemile3

X