2010 Kasım Anneleri

hee valla hiç yemek yapmazdım :roflol:

ama hakatten güzel olurdu yaa oralarda olsam bile yeterdi :çok üzgünüm:

O da olcak canım çok uzak değil o günlerde merak etme, biz 6 ay yer şişer sonra 6 ay rejim yapar zayıflarız artık...

ben de alcam o makinelerden yaa.
3 e vurdurtuyorum ben eşimin kafasını zorla çok seviyorum öyle ama sonra herkes subay sanıyo burda çok asker var ya :)))

afiyet olsun haaytım

Saol tatlım yedik geldim, valla benimki de asker traşı şeklinde kestirio zaten saçları baya gür nazar değmesin, bende öle seviyom zati, ama ense kılları 1 hafta sonra çıkmaya başlıyo ya çok çirkin görünüyo, halim olduğu zaman da hemen alıyorum onları, o makinalar çok işe yarıyo valla...

Hadi gözün aydın canım demek halletmiş çok sevindim valla...Umarım dr. dan da ii haberlerle dönersin, bakalım senin kuzucuk ne kadar olmuş, gelince haber ver bizede...

yok canım ben doğum bölümüyle alakalı bilgiye sahip değilim gıcıklığım diğer andevada arkadaşımın annesini kalp hastası diye hastaneye yatırmış 1-2 ay arası tam hatırlamıyorum ilaçlarla tedavi etmiş sonra ameliyat demiş bunlarda zor güç razı etmişler annelerini neyse kadın ameliyattan sonra iyce kötülemiş doktorlar bu bizi aşıyor diyip ambulansı dahi bunlara ödetip dünyanın hesabını çıkarıp tıpa yollamışlar tıp doktorları bu kadının kalbiyle ilgili hiçbirşeyi yokmuş fakat aylardır verdikleri ilaçlarla böbrekleri iflas etmiş demiş işte ordada 45 gün kadar yoğun bakımda diyalizde vefat etmiş teyze bu olay beni çok etkilemişti fakat andevaya nedendir bilmem bana hep itici gelir

ha bide komşumuzda 1 ay orda tahliller tetkikler dünyanın masrafı neler neler yatırdılar incelediler biz bilemedik dediler devlet hastanesine gitti siroz teşhisi kondu hemen kadına yani parası ve zamanı boşa gitti

yani benim bildiklerim belki 1-2 daha vardır hatırlıyamadığım böle vukuat ama sen bilirsin tabi ben devlet hastanelerinden şaşmam evet belki ilgi azdır ama tecrübe süper garanti veririm yani

selam kizlar naptiniz bende bugün hastaneye gittim orda kaydimi yaptirdim herseyi yazdi cizdi sonrada ultrasonla bakti oglumun herseyi yolundaymis 2472gr olmus boyu 48cm kafasi 30cm olmus bebisimin basi asagidaymis normal dogum görünüyor dedi birde kanamam olursa bebegin hareketlerinde azalma olursa suyum gelirse yada kordon sarkarsa hemen gel dedi bizden bukadar

ben de alcam o makinelerden yaa.
3 e vurdurtuyorum ben eşimin kafasını zorla çok seviyorum öyle ama sonra herkes subay sanıyo burda çok asker var ya :)))

afiyet olsun haaytım

bizde aldık oturtup 2 ye vuruyorum çok zevkli oluyor hemde çok yakışaklı oluyor kocam berbere yollamıyorum kaç aydır onların kestiğini beğenmiyorum hemde 10 lira cebime kalıyo valla tavsiye ederim

Bütün işlerim bitti, yarın servisten gelecekler onlarla uğraşcam bakalım çamaşır makinamın nesi varmış...

Umarım büyük bi sorun yoktur...

Gözün aydın zeyn cim maşallah kuzucuğuna, kilosu da boyu da çok ii, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım...

Gözün aydın zeyn cim maşallah kuzucuğuna, kilosu da boyu da çok ii, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım...

sagol canim hepimiz insallah hayirlisiyla kavusuruz bebeklerimizekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
ay herkes doguruo bı bız kaldık sezen de şimdı aldı koynuna yavrusunu darısı başımıza yarabbimmm...

zeyn maşallah oğluna ben de cmts gıtcem bakalım ne kdr olmuş bızımkı aralarında cok az fark cıkıodu hep bakalım sımdı nasıl olcak

Son düzenleme:
kolay gelsin figen . bende ilk defa dün kızarttım karnıbahar pek güzel olmuştu.
sodayla yaptım ben . eşim sevmediği için yemedi . ama ben pek güzel yedim
yarasın bebişlerimize kaydirigubbakcemile2

sağol canım afiyetle yedikkk sodalı nasıl oluyor yarencim ?

hadı cnm maşallah

inşaallah bizimki rast gider,herşeyin hayırlısı olsun,yeter ki sorunsuz bir doğum yaşayalım.....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

zeyn arkadaşım maşallahh bebişinee:) birisi halletmişsin şekerleri:) yarın güsel haberlerini bekliyoruzz

nalancımm ohh ellerine sağlık dökdürmüşsün genee yemekleri :)

bende merak ediyorum canim bir gitte bakalim hayirlisiyla oda büyümüstür hastane isinide halledince üzerimden bayagi bir yük kalkti sankiboshayallersmile
hadı cnm maşallah

sagol tatlimopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…