- 17 Kasım 2008
- 6.681
- 2
hee valla hiç yemek yapmazdım :roflol:
ama hakatten güzel olurdu yaa oralarda olsam bile yeterdi :çok üzgünüm:
ben de alcam o makinelerden yaa.
3 e vurdurtuyorum ben eşimin kafasını zorlaçok seviyorum öyle ama sonra herkes subay sanıyo burda çok asker var ya :)))
afiyet olsun haaytım
ne güzel yağmur yağıyor burda... Yarın doktora gidiyorum saat 10da randevum. bakalım kaç kilo almış bizim oğlan çok merak ediyorum.
Bir de annem şeker işini halletmiş bugün. Harika bir şey almış tahtadan küçük kuklalar. . bir buçuk hafta sonra elimde olacak ancak umarım o zamana doğurmam
41 kere maşallah;darısı bize:))))opuyorumnanaktan
yaaa beni korkutma çok bilmiyorum zaten antalyayı,1 senedir buradayım,andeva iyi diye duyup gittim oraya,napıyomuşki andeva extradan masraf,başka türlü sorunlar filan mı çıkartıyorlarmış??bilgilendirsene beni....bilmiyorumkismile
ben de alcam o makinelerden yaa.
3 e vurdurtuyorum ben eşimin kafasını zorlaçok seviyorum öyle ama sonra herkes subay sanıyo burda çok asker var ya :)))
afiyet olsun haaytım
selam kizlar naptiniz bende bugün hastaneye gittim orda kaydimi yaptirdim herseyi yazdi cizdi sonrada ultrasonla bakti oglumun herseyi yolundaymis 2472gr olmus boyu 48cm kafasi 30cm olmus bebisimin basi asagidaymis normal dogum görünüyor dedi birde kanamam olursa bebegin hareketlerinde azalma olursa suyum gelirse yada kordon sarkarsa hemen gel dedi bizden bukadar
Gözün aydın zeyn cim maşallahkuzucuğuna, kilosu da boyu da çok ii, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım...
kolay gelsin figen . bende ilk defa dün kızarttım karnıbahar pek güzel olmuştu.
sodayla yaptım ben . eşim sevmediği için yemedi . ama ben pek güzel yedim
yarasın bebişlerimize kaydirigubbakcemile2
selam kizlar naptiniz bende bugün hastaneye gittim orda kaydimi yaptirdim herseyi yazdi cizdi sonrada ultrasonla bakti oglumun herseyi yolundaymis 2472gr olmus boyu 48cm kafasi 30cm olmus bebisimin basi asagidaymis normal dogum görünüyor dedi birde kanamam olursa bebegin hareketlerinde azalma olursa suyum gelirse yada kordon sarkarsa hemen gel dedi bizden bukadar
yok canım ben doğum bölümüyle alakalı bilgiye sahip değilim gıcıklığım diğer andevada arkadaşımın annesini kalp hastası diye hastaneye yatırmış 1-2 ay arası tam hatırlamıyorum ilaçlarla tedavi etmiş sonra ameliyat demiş bunlarda zor güç razı etmişler annelerini neyse kadın ameliyattan sonra iyce kötülemiş doktorlar bu bizi aşıyor diyip ambulansı dahi bunlara ödetip dünyanın hesabını çıkarıp tıpa yollamışlar tıp doktorları bu kadının kalbiyle ilgili hiçbirşeyi yokmuş fakat aylardır verdikleri ilaçlarla böbrekleri iflas etmiş demiş işte ordada 45 gün kadar yoğun bakımda diyalizde vefat etmiş teyze bu olay beni çok etkilemişti fakat andevaya nedendir bilmem bana hep itici gelir
ha bide komşumuzda 1 ay orda tahliller tetkikler dünyanın masrafı neler neler yatırdılar incelediler biz bilemedik dediler devlet hastanesine gitti siroz teşhisi kondu hemen kadına yani parası ve zamanı boşa gitti
yani benim bildiklerim belki 1-2 daha vardır hatırlıyamadığım böle vukuat ama sen bilirsin tabi ben devlet hastanelerinden şaşmam evet belki ilgi azdır ama tecrübe süper garanti veririm yani
inşaallah bizimki rast gider,herşeyin hayırlısı olsun,yeter ki sorunsuz bir doğum yaşayalım.....:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
bende merak ediyorum canim bir gitte bakalim hayirlisiyla oda büyümüstür hastane isinide halledince üzerimden bayagi bir yük kalkti sankiboshayallersmileay herkes doguruo bı bız kaldıksezen de şimdı aldı koynuna yavrusunu darısı başımıza yarabbimmm...
zeyn maşallah oğluna ben de cmts gıtcem bakalım ne kdr olmuş bızımkı aralarında cok az fark cıkıodu hep bakalım sımdı nasıl olcak
hadı cnm maşallah
zeyn arkadaşım maşallahh bebişinee:) birisi halletmişsin şekerleri:) yarın güsel haberlerini bekliyoruzz
nalancımm ohh ellerine sağlık dökdürmüşsün genee yemekleri :)