2010 Kasım Anneleri

bugün cok stresli birgün gecirdim bayagida yorulmusum gideyimde yatayim yarin görüsürüz:gitme:

zeyn maşallah bebişine
hadi halletmişsin işleri
yarın erkenden hastaneye gidicem birsürü tahlil verip dosyamı açtırıcam eğer erken biterse işim ki sanmıyorum kendimi bir alış-veriş merkezine vurucam allahtan kocamda izinli
bende hayırlısıyla doğurmak istiyorum artık sabırsızlanıyorum ama bi taraftanda sancı kesici ilaç kullanıyorum bu ne yaman çelişkidir yahu yarın sorucam doktoruma bırakıyımmı diycem bakalım ne diycek bırak derse hurmaları tırmalamaya başlıycam bende

kızlar hatırlarsanız ev tasımıstım hala nettım baglanmadı telekom dan gelemedıler...hazır net bulmusken bı bakıyım sızlerede dedım..

kızlarrr çıkıyorum bende iyi geceler tatlı rüyalarr:) bebişlere bir gün daha yaklaşıyoruzz :)

zeyn ben hala hastane ısını halledemedım :)) benım de bu cmts kesınlescek artık hayırlısıyla, poffff...

slm kızlarr.. sezen doğurmuş darısı başımıza inşallah. koca göbekli oldum iyice yaa. pöffff

sol kasıgım agrıyor cooook fazla topal yuruyorum hatta evın ıcınde noldu annamadım.. poffff mafoldumben

Son düzenleme:
sol kasıgım agrıyor cooook fazla topal yuruyorum hatta evın ıcınde noldu annamadım.. poffff mafoldumben

benimde sağ kasığımdan başlayıp ayağıma kadar inen ağrım olmuştu. dr um normal karsıladı üstüne bir de 2 hafta sonra şikayetlerın artacak dedi. ( şu an geçti tabi arada oluyo yine. dinlenceksın propcum yapcak bişey yok malesef.

akça senınkılerın artmıs halını yasıorum su an benden ılerde olanlar daha neler yasıo tahmın bıle edemıorum pofffffffffff son 30 gunum kaldı beklenen gunune allahım 30 gun uyusam ne guzel olur

valla doğru diyorsun propcum. dr umun 2 lafında biri "dinlenceksin". ama sürekli uzamak da sııkıcı. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim az kaldı.. sizin daha da az kaldı :)

selam kıslar bugün doktora gittim bebeğim 3250 kg boyuda 49 cm olmuş 1 hafta sonra diğer kontrolüm doktor normal yapamazsın gibi görünüyor dedi
ama yine bakıcaz tabi

iyi geceler... Herkes mışıl mışıl uyuyo sanırım bi ben dolanıyorum gece kuşu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…