Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun cnm.Bu ara herkes hasta hava değişimi soğuklar fln herkesi hasta ediyor sanırım.:SGünaydın Herkese uykusuz bir gecenin sabahındanmirmirmirmir
Kocam çok fena hasta ve ben bütün gece onun üstünü örtmekten ve terledimi diye kontrol etmekten uyumadım sanırım anne olmaya hazırlanmışım farkında olmadan boshayallersmile
Günaydın Herkese uykusuz bir gecenin sabahındanmirmirmirmir
Kocam çok fena hasta ve ben bütün gece onun üstünü örtmekten ve terledimi diye kontrol etmekten uyumadım sanırım anne olmaya hazırlanmışım farkında olmadan boshayallersmile
Çok geçmiş olsun cnm.Bu ara herkes hasta hava değişimi soğuklar fln herkesi hasta ediyor sanırım.:S
geçmiş olsun cnm, erkeklerın hastalıgı da cok kotu oluyo işalla bulaşıcı değildir..
sagol tatlimopuyorumnanaktanzeyn maşallah bebişine
hadi halletmişsin işleri
yarın erkenden hastaneye gidicem birsürü tahlil verip dosyamı açtırıcam eğer erken biterse işim ki sanmıyorum kendimi bir alış-veriş merkezine vurucam allahtan kocamda izinli
bende hayırlısıyla doğurmak istiyorum artık sabırsızlanıyorum ama bi taraftanda sancı kesici ilaç kullanıyorum bu ne yaman çelişkidir yahu yarın sorucam doktoruma bırakıyımmı diycem bakalım ne diycek bırak derse hurmaları tırmalamaya başlıycam bende
canim artik hallet zaman daraldi iyicene boshayallersmilezeyn ben hala hastane ısını halledemedım :)) benım de bu cmts kesınlescek artık hayırlısıyla, poffff...
masallah canim bir tosuncukta senden geliyor heralde:lepi:selam kıslar bugün doktora gittim bebeğim 3250 kg boyuda 49 cm olmuş 1 hafta sonra diğer kontrolüm doktor normal yapamazsın gibi görünüyor dedi
ama yine bakıcaz tabi
Günaydııın,
Zeyn ve Duygu maşallah bebeklerinize.. Duygu bebeğin ne kadar da kocaman olmuş, şeker falan var mıydı?
Dün gece yine şiddetli kasılmalarım oldu.Eşim tırstı doğuruyorum diye:)Dakika saymaya başladı. Yok dedim korkma ağrı ve kasılma şiddetlenirse kork daha erken dedim. :)))))9
Evet yaa valla sonum hayrolsunbu kasılmalarla kolay doğurucaksın he asoş sen :) hazırlıklar tam gaz baksanaaa...
saat 9 temizlik zamanı geldi..
Evet ya yaşamadan bilmeleri de mümkün diil yaşatmak lazım:))))))))))))))))))))))ay erkeklerin işide zor aslında bilmeden yaşıyorlar sempatiksalakcinni
Kasılmam gece uyurken olmadı ki akşam otururken oldu.Anlamaması mümkün değil çünkü çok canım yanıyor iki büklüm oluyorum ve karnım daralıp sertleşiyor.Dün bir elledi karnımı kasılma esnasında şoka girdi nasıl yaa diye.
ay camışlığım tuttu benim bugün :S
sabah 7 de tost yedim 8 de kek ve gofret şimdide simit yiyiyorum :S sonum hiç iyi değilkafamçokkarıştı