2010 Kasım Anneleri

nalan kıss menüde ne var bugün sormuştum görmedin heralde :)senin yemeklerinin sıkı takipçisiyim:)

Sorry figen görmedim valla, bugün baya yoğundum, yayla çorbası, sulu top köfte (küçükken bu yemeğe hep öle derdim öle kaldı adı), fırın marakarna, turşu, elma kompostosu, krem şokola...

nalan kapıyı aç yemeğe geliyom

benimki de uyudu hey yarabbi komedi dükkanına kaldırabilirsem kaldırırım olmadı bu hafta tek başıma gülücem artık :)

ben camış gıbı yedım ogluma yer kalmadı :S uzanıp bıraz sındırıcem snr gorusuruz kızlar

amaannn adamın boşuna günahını aldım, utandım valla şimdi...:kedi:

bana fatmagulu hatırlatma yrn dogumgunu var seyredemıcem cok uzgunum (

boşver cuma izlersin sende nolcek, tadını çıkart doğumgünü kutlamasının...

Kocam geldi, ensesini traş ettim, sinir oluyorum ense kılları çıkınca, şimdi yıkanıyo, bizde birazdan yeriz yemeğimizi, ay çok acıktım ben birden...

Kocam geldi, ensesini traş ettim, sinir oluyorum ense kılları çıkınca, şimdi yıkanıyo, bizde birazdan yeriz yemeğimizi, ay çok acıktım ben birden...

ben de alcam o makinelerden yaa.
3 e vurdurtuyorum ben eşimin kafasını zorla çok seviyorum öyle ama sonra herkes subay sanıyo burda çok asker var ya :)))

afiyet olsun haaytım

Son düzenleme:
Selam Kızlar benim kuzen normal yolla 3.600 bir kız doğurdu 13.20 gibi doğmuş bizim Ceyda hanım...İkiside iyiymişler...Bütün sülalem beni aradı sıra sana geldi diye ama arada bir hamile kuzen daha var önce o....ben 3. sıradaydım...Darısı başımıza kızlar öptüm hepinizi...

aa geldi mi sonunda ceyda bebek.hayırlı olsun:) siz tüm kuzenler planladınız herhalde hamile kalmayı maşallah ceyda bebeğe

aa geldi mi sonunda ceyda bebek.hayırlı olsun:) siz tüm kuzenler planladınız herhalde hamile kalmayı maşallah ceyda bebeğe

Sağol asocum yok ya planlı değil hiç kimsenin birbirinden haberi yoktu hele Ceydanın hikayesi çok komik...Babası 5 aylık askere gidince annesi doğumkontrol hapını bırakmış...yemin töreni için bunlar 1 ay sonra biraraya gelince sadece o 1 gecede ceydaya hamile kalmış...tabi babası askerden gelene kadar 4 ay süreyle bu bilgiyi herkesten saklamışlar...Ben kuzene müjde vereyim dedim Hamileyim deyince o demezmi bende hamileyim diye hemde benden 2 hafta önde:)) asıl şoku ben yaşadım...

hadi yaa şaka gibi.Adam askerdeyken şoka girmiştir bebek benden mi diye bi anda tövbe yarabbim. ne güzel işte bir sürü bebek giriyor aileye. allah bağışlasın canım

gözünüz aydın canım,ömürlü olsun,darısı bize inşallah

Ben geldim kızlar...

Sezenle konuştum 1 saat kadar önce, kayra koynunda uyuyordu, emzirirken uyuya kalmış maymun...

Boyu 50 cm miş bu arada onuda sölim, ciğerleri felan gayet ii gelişmiş, her şey yolunda yani sizlere de haber verim dedim...

Herkesin selamını ilettim, onunda herkese selamı var..

Son durum böle...

ne güzel yağmur yağıyor burda... Yarın doktora gidiyorum saat 10da randevum. bakalım kaç kilo almış bizim oğlan çok merak ediyorum.
Bir de annem şeker işini halletmiş bugün. Harika bir şey almış tahtadan küçük kuklalar. . bir buçuk hafta sonra elimde olacak ancak umarım o zamana doğurmam

yaaa beni korkutma çok bilmiyorum zaten antalyayı,1 senedir buradayım,andeva iyi diye duyup gittim oraya,napıyomuşki andeva extradan masraf,başka türlü sorunlar filan mı çıkartıyorlarmış??bilgilendirsene beni....bilmiyorumkismile

41 kere maşallah;darısı bize:))))opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…