2010 Kasım Anneleri

Sağol Hazal canım pizza istedi : ((( bugün akşam buradayım toplantım var yarın akşama bir pizza hut yapmam lazım: ))

Kız Figen öldürüyor bazı kelimelerin beni ha:)))) BitmeĞen deme yahu Bitmeyen şarkı de uuff:) sinir oldum ne zmandır dicem demedim ohaoldumsmile de bakiyim:)

bu kadar abartılcak bişi yok sadece yanlış yazmışım harf hatasıı bu aralar herşeye sinir olduğuna göre çok boş vaktin var heralde :)

yıkadım yıkadımm :) beyaz çoraplarıda attık :)

tam 27 tane hurma yemişim birazdan kusacam :roflol:

akannehir
prop şimdi gördüm de sööliim dedim.hurma rahim kaslarının kasılmasına ve erken doğuma sebep oluyomuş.hatta hamileliğin erken dönemlerinde yenmiyo bu yüzden düşük olur dye.bi araştır istersen.
bence çok fazla yemişsin.hadi 4-5 neyse de....

cnm ben de onun ıcın gıttım aldım ya 20 ekımde snr baslıyım yemeye dıye ama mıdeme soz gecıremıom kı :))

nolmuş olabilirrr sen rütükmüsün :)

hayır figencim ben RTÜK değilim :) KK nın radyo televızyon ust kuruluyla ne ılgısı var onu da anlamadım ya :) ama nasıl ben herkeS in doğru yazılmasını ıstıyosam bence herkesın hakkıdır burda adam gıbı kelımeler okumak zaten kısaltmalar fln kullanıoruz da sacma sapan yazılmış goz zevkımı bozacak şeyler olunca ben de hem sınır oluyorum hem de uzuluyorum yazan kişi adına yoksa ıstedıgın kdr berbat bı turkce kullan tabı kıme ne

selam nalanım iyiyim
geçen hafta biraz rahatsızdım eşimde izinliydi
falza giremedim
dünde çantamı hazırladım
bugünde uyku sersemi bir haldeyim
hergün daha da ağırlaşıyoruz artık
senin tarihin belli ay çok sevindim
bende merakla bekliyorum ama oğlum bu hafta gelme dedim
evde doğalgaz çalışması var
sonra temizlik yapılacak
bu hafta geçsin istiyorum perşembe günü kontrole gidecem

Son düzenleme:
bu kadar abartılcak bişi yok sadece yanlış yazmışım harf hatasıı bu aralar herşeye sinir olduğuna göre çok boş vaktin var heralde :)
zemuszemuszemuszemus evet çok vaktim var her şeye sinir oluyorum çok şahane dimi:=))))) boş vakti olan insanlar demekki her şeye sinir oluyor.Literatüre yeni birşeyler ekledin hayran kaldım sana:))))))))))) Her zaman bitmeğen yazıyorsun ve birçok kelimeyi de aynı şekilde yazıyorsun.burda hiçbirimiz her şeye uymuyoruz ama kısaltıyoruz en azından Mesela herkeZ değil herkes bitmeĞen değil bitmeyen kiPrit değil Kibrit ve daha aklıma gelmeyen bir sürü kelime var biz böyle yazmıyoruz .Bunun Rtükle de ne alakası var anlayabilmiş değilim doğrusu.alkisalkisalkis çok eğlendirdin beni çok çok teşekkürler KıSssss:)

ay akşam akşam güleyazdım :roflol: (hep bu çekimi yapmak istemiştim düşeyazdım, öleyazdım.. )

Son düzenleme:
Aso cvp bile vermedi şu an gülüyo zannediyorum ki :))

asıl siz beni güldürdünüz akşam akşam rütük espirimi anlamaman senin sorunun burası türk dil kurumu değil kısaltmaları kullanmak herkezin kendi tercihi bu kadar rahatsız ediyorsa bu yanlış yazmalar okumazsın katılmazsın sonuçta sadece yanlış yazılmış kelimeydi

Geçmiş olsun tatlım, uamrım şu an daha ii sindir, demek doğalgaz çalışmasına başladılar, valla çok sevindim doğumdan önce hallolmasına bu işin, temizliğinde yapıldımı ooohhh bu kış rahat edersin valla...

Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönersin perşembe günü bize haber vermeyi unutma tamam mı...

Son düzenleme:
Radyo televizyon üst kurulu = RTÜK delikafadulden

Son düzenleme:
Ooooooohhhhh ellerine sağlık ve afiyet olsun tabi, güle güle kirlet mutfağını...

saol cnm kirletmekte nasip olur insallah ama cok pis belim agridi simdi kahve iciyom birazda keyif yapiim

Sağol Hazal canım pizza istedi : ((( bugün akşam buradayım toplantım var yarın akşama bir pizza hut yapmam lazım: ))

ya finfik ben daha oncede mercimekli kofte yapcam dediydim onuda canin cekmisti bilmiyorumkismile
siparis et olmazmi bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…