- 30 Nisan 2007
- 3.171
- 4
Kız Figen öldürüyor bazı kelimelerin beni ha:)))) BitmeĞen deme yahu Bitmeyen şarkı de uuff:) sinir oldumne zmandır dicem demedim ohaoldumsmile de bakiyim:)
bu kadar abartılcak bişi yok sadece yanlış yazmışım harf hatasıı bu aralar herşeye sinir olduğuna göre çok boş vaktin var heralde :)
Selam barayscım nirelerdesin sen bakim, izine ayrıldın kayboldun valla ortalardan...
İyiyim figen sen nasılsın, ev hayatı nasıl gidio, yıkadınmı kız kocanın çoraplarını bakim..
Ooooooohhhhh ellerine sağlık ve afiyet olsun tabi, güle güle kirlet mutfağını...
tam 27 tane hurma yemişim birazdan kusacam :roflol:
yapma fıgen hep yanlış yazıosun o harfleri :S
akannehir
prop şimdi gördüm de sööliim dedim.hurma rahim kaslarının kasılmasına ve erken doğuma sebep oluyomuş.hatta hamileliğin erken dönemlerinde yenmiyo bu yüzden düşük olur dye.bi araştır istersen.
bence çok fazla yemişsin.hadi 4-5 neyse de....
yıkadım yıkadımm :) beyaz çoraplarıda attık :)
nolmuş olabilirrr sen rütükmüsün :)
nolmuş olabilirrr sen rütükmüsün :)
Selam barayscım nirelerdesin sen bakim, izine ayrıldın kayboldun valla ortalardan...
İyiyim figen sen nasılsın, ev hayatı nasıl gidio, yıkadınmı kız kocanın çoraplarını bakim..
Ooooooohhhhh ellerine sağlık ve afiyet olsun tabi, güle güle kirlet mutfağını...
Aso cvp bile vermedi şu an gülüyo zannediyorum ki :))
zemuszemuszemuszemus evet çok vaktim var her şeye sinir oluyorum çok şahane dimi:=))))) boş vakti olan insanlar demekki her şeye sinir oluyor.Literatüre yeni birşeyler ekledin hayran kaldım sana:))))))))))) Her zaman bitmeğen yazıyorsun ve birçok kelimeyi de aynı şekilde yazıyorsun.burda hiçbirimiz her şeye uymuyoruz ama kısaltıyoruz en azındanbu kadar abartılcak bişi yok sadece yanlış yazmışım harf hatasıı bu aralar herşeye sinir olduğuna göre çok boş vaktin var heralde :)
Neremle gülceğimi şaşırdım da:) Lütfen propcum yapma böyle aaa boş vaktin mi çok ayol:):teytey:Aso cvp bile vermedi şu an gülüyo zannediyorum ki :))
Aso cvp bile vermedi şu an gülüyo zannediyorum ki :))
selam nalanım iyiyim
geçen hafta biraz rahatsızdım eşimde izinliydi
falza giremedim
dünde çantamı hazırladım
bugünde uyku sersemi bir haldeyim
hergün daha da ağırlaşıyoruz artık
senin tarihin belli ay çok sevindim
bende merakla bekliyorum ama oğlum bu hafta gelme dedim
evde doğalgaz çalışması var
sonra temizlik yapılacak
bu hafta geçsin istiyorum perşembe günü kontrole gidecem
Sağol Hazal canım pizza istedi : ((( bugün akşam buradayım toplantım var yarın akşama bir pizza hut yapmam lazım: ))