2010 Kasım Anneleri

ayy neyse daha hala herkez, rütük fln görüyorum sayfada güldükçe gülüyorum bu kadar hurmanın üstüne bu kadar gülersem doğuruvercem şimdi :)) oyyyy çok yaşayalım emii..

Nalan senin şey lafına da iki hafta sonra tümden bırakcam galiba demişsin ya, hadi caaaanııımmmmm :) Duru prenses sana dizi seyrettiri mi hiç, otur aşaaa :)

gayet iyiyim canım
bakalım perşembe günü nasıl olacak
malum 37 bitmiş oluyorboshayallersmile

kavga etmein valla ayırmam :icecream:
Seviyeli insanız biz kavgada neymiş:)
Ben hurma yemeden doğurcam galiba şekerim
rica ederimmm herzaman böyle boş vakti olan insanları boş şeylerle eğlendirmek komik ve güzel :)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evi temizliom nan tıpkı kakılmış misali
yane erken doğurmak için popomu yırtıyom sanırsam
sabah beri mola verdikçe okuyom ama takılır kalırım die laf atmıyom sempatiksalakcinni

barayscım benım doktorum 37 den snr ye ne nane yıceksen dedıydı :)

iloş kolay gelsın dogumun kolay olcak temızlık yapıosun ya oyle diyorlar :))

Kara üzüm habbesiiii le le le le caanım gönlüm sevmez herkeSiiiiiiii esmersen güzelsin:):teytey:

Ben hiçbir yerde ahududu çayı bulamadım ya.Bir sürü aktara sordurdum haftasonu istinyeparktaki arifoğluna bile gittim baktım yoktu. Nerden bulcaksak :S

Kara üzüm habbesiiii le le le le caanım gönlüm sevmez herkeSiiiiiiii esmersen güzelsin:):teytey:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bu kadar isin ustune bide halay cekersem sonum hastane gibi gozukuyor dogururum ben bu hareketlilikle

Ben hiçbir yerde ahududu çayı bulamadım ya.Bir sürü aktara sordurdum haftasonu istinyeparktaki arifoğluna bile gittim baktım yoktu. Nerden bulcaksak :S

ay istinyepark mı.. kızııııımm ne dıorum ben sana koskoca mısır carsısında yok pıyasaya dusmemıs bu sene..

barayscım benım doktorum 37 den snr ye ne nane yıceksen dedıydı :)

iloş kolay gelsın dogumun kolay olcak temızlık yapıosun ya oyle diyorlar :))

benim için tam zamanı o zaman:sm_confused:

aso netten baktın mı birde öyle bakayım
siz istanbulda bulamadıysanız ben zaten bulamam sırnaşık şey

ahududu cayım olmadan nasıl dogurcam bılmıorum ( kendımı ona endekslemiştim delikafadulden

aso çoştu var mı halaya katılannnnşakkıdı:roflol::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
alllaaahhhh ohhhh yandan yandan :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

bu kadar isin ustune bide halay cekersem sonum hastane gibi gozukuyor dogururum ben bu hareketlilikle
ne güzel işte doğururuz bir avazdalaelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…