Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neremle gülceğimi şaşırdım da:) Lütfen propcum yapma böyle aaa boş vaktin mi çok ayol:):teytey:
Geçmiş olsun tatlım, uamrım şu an daha ii sindir, demek doğalgaz çalışmasına başladılar, valla çok sevindim doğumdan önce hallolmasına bu işin, temizliğinde yapıldımı ooohhh bu kış rahat edersin valla...
Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle dönersin perşembe günü bize haber vermeyi unutma tamam mı...
Seviyeli insanız biz kavgada neymiş:)kavga etmein valla ayırmam :icecream:
Ben hurma yemeden doğurcam galiba şekerimayy neyse daha hala herkez, rütük fln görüyorum sayfada güldükçe gülüyorum bu kadar hurmanın üstüne bu kadar gülersem doğuruvercem şimdi :)) oyyyy çok yaşayalım emii..
Nalan senin şey lafına da iki hafta sonra tümden bırakcam galiba demişsin ya, hadi caaaanııımmmmm :) Duru prenses sana dizi seyrettiri mi hiç, otur aşaaa :)
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanrica ederimmm herzaman böyle boş vakti olan insanları boş şeylerle eğlendirmek komik ve güzel :)
Kara üzüm habbesiiii le le le le caanım gönlüm sevmez herkeSiiiiiiii esmersen güzelsin:):teytey:
Kara üzüm habbesiiii le le le le caanım gönlüm sevmez herkeSiiiiiiii esmersen güzelsin:):teytey:
Fazla gülünce fazla endorfin hormonu salgıladım galiba Şenizbu da bi deli hihoyyyt
Ben hiçbir yerde ahududu çayı bulamadım ya.Bir sürü aktara sordurdum haftasonu istinyeparktaki arifoğluna bile gittim baktım yoktu. Nerden bulcaksak :S
barayscım benım doktorum 37 den snr ye ne nane yıceksen dedıydı :)
iloş kolay gelsın dogumun kolay olcak temızlık yapıosun ya oyle diyorlar :))
Ben hiçbir yerde ahududu çayı bulamadım ya.Bir sürü aktara sordurdum haftasonu istinyeparktaki arifoğluna bile gittim baktım yoktu. Nerden bulcaksak :S
alllaaahhhh ohhhh yandan yandan :teytey:aso çoştu var mı halaya katılannnnşakkıdı:roflol::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
ne güzel işte doğururuz bir avazdalaelaelaelaelae:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bu kadar isin ustune bide halay cekersem sonum hastane gibi gozukuyor dogururum ben bu hareketlilikle