2010 Kasım Anneleri

Fınfık yetiştim mi doğurdun mu geç mi kaldım noldu :)) Dizi seyrediyodum pardon kaçırdım galiba :))

Canah umarım bebeğin hakkında hayırlısı olur, ameliyat olduktan sonra bi sorun kalmaz ve ömrü boyunca bi daha bu tür bi sorunla karşılaşmaz..

Semacım çok geçmiş olsun, mideni bozmuşsun, umarım bugün daha ii sindir, benimde son zamanlarda mide bulantısı ve ishal durumu oluyo, acaba son haftalarda olduğumuz için mi bunlar oluyo annamadım bende...

Bafocum umarım ii haberlerle dönersin dr. dan, seninki gelmek için sabırsızlanmaya başladı demek..

herkese slm kızlar.. iyisiniz inş... burada çok güzel yağmur yağıyor... hava da çok güzel...

Nalancım sana cvp yazsaydık sen gecmısı okudugun ıcın teee simdı gorcektın arada bı dıyalog olamıcaktı o yuzden cvp yazmadık yanı :)) Naber napıosun, bitmeyen şarkı var bu akşam :))

Son düzenleme:
herkes dieti boşlamış sanırım topicte.
ben de şeker dietini boşladım iice. geçen akşam koca bi dilim kek yedim(müslili brownie yapmıştım ayıptır söylemesi) bir buçuk saat sonra şekerimi ölçtüm 128 çıktı. sonra saldım iice..bu gidişte bakacam bebekte bi sorun olmaz inşaAllah
şeker yasak die herhal sürekl icanım tatlı istiyo etimek tatlısı ve çükülatalı pasta istiyorum...
bir de iki gündür ağzıma lahmacun tadı geliyor çıtır çıtır yiyesim var.. ptesi kontrole kayseriye gidince löp löp lahmacunları götürmeye niyetliyim bakalım :)

Yazarkasa benim eşim kayserili ama hiç cimri değil, her istediğimi fazlasıyla alıyo, aileside aynı şekilde hiç paradan kıstıklarını hatırlamıyorum 6 sene boyunca..

Aynı şekilde amcasıda deli gibi para harcar, hatta yanında hep yalakaları vardır ondan otlanırlar hep hiç ellerini ceplerine atıp hesap felan ödemezler hep o öder her şeyi, borç veririr ama sonra parayı geri istemez, alanlarda geri vermez zaten...

Ben antepliyim ama onlardan daha cimriyim, parayı harcarken 3 kere düşünür bi kere harcarım, müsrifliği ve gereksiz harcamaları sevmem, ama bugüne kadar elimde bi kaseyle bi komşuma gidip bi şey istediğimide hatırlamam...

Bence her memleketin insanının iyiside kötüsüde vardır sen kötülere denk gelmişsin demek ki...

He bu arada kayserili ve karadenizli anlaşamaz denilmiş, eşimin amcası kayserili eşi karadenizli çok da ii anlaşıyolar valla...

Nalancım sana cvp yazsaydık sen gecmısı okudugun ıcın teee simdı gorcektın arada bı dıyalog olamıcaktı o yuzden cvp yazmadık yanı :)) Naber napıosun, bitmeyen şarkı var bu akşam :))

İyidir canım sen nasılsın? Evet bitmeyen şarkı ve aşk ve ceza var, gerçi ikisindende yavaştan sıkılmaya başladım ama vakit geçsin diye izliyorum artık..

Ama dün akşam ezel den baya sıkıldım ya..

Merhaba kızlar;
Bişey sorucam.. NST'ye girmek şart mıymış? Şartsa niçin önemli yani girmesek ne olur? Çok acil cevap lütfennn...

ben biraz da bu ilçeye bağlıyorum zaten. kayseride şehirde bakınca görüyorum zaten lüks evler, lüks ciplerde kadınlar falan.. iyi yaşıyorlar belli ama bu ilçedekiler genelde tarla işi olan kişiler sanırım biraz da koyu kayserililer :)

anlaşamaz demedim aslında ama biz karadenizliler dobrayızdır sevmediğimizi karşımızdakine hemen belli ederiz, daha elimiz açıktır ne bilimm lahana sarmasını bile bol etle yaparız :) yeşillik içinde büyümüşüz ne bilimm ondan alışamadım heralde buraya dedim ben... karadeniz iklimiyle uymuyor
geçenlerde a 101 açıldı burda millet birbirine girmiş herkes birbirini ezmiş 6 tane plazma tv satılmış o gün.. komşu da dedi çok uygun süper falan biz de gittik.. öyle ucuz da diil yane adı sanı bilinmedik markalar var insan güvenmez onları almaya. burda en çok market var küçücük ilçede en az 10-15 market var. bi de bim, şok ve a 101 var :)

dışarda şakır şakır yağmur yağıyor. hava kapalı ve çok sıkıcı pofssssssss.
prenses naber hemşehrim?

Nalan ben ezel ı ve ask ve cezayı bırakmıstım ama bıtmeyen sarkının sıkı takıpcısıyım :)) ben de gozleme yapıom anacım napayım, tabı kı kendım acmadım hıc sorma bıle :)

Merhaba kızlar;
Bişey sorucam.. NST'ye girmek şart mıymış? Şartsa niçin önemli yani girmesek ne olur? Çok acil cevap lütfennn...

evet girmek şart.. senın sancın olabılır ve sen bunu hıssetmıyo olabılırsın sancılar sıddetlenmeden dogum baslamadan dogumun durdurulması gerekır cunku henuz haftası erkendır, sancılar yuzunden acılma vardır bebek enfeksıyon kapabılır, sancılar yuzunden bebegın kalp rıtmı bozulmus olabılır ama bunu da cok gec olmadan farkedemezsın.. nst şart oluo bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…