kızlar ben kaçtım,görüşmek üzere öpüldünüzopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 sizin propla satlar da aynı dimi:) sırayla doğurtun birbirinizi bari:)
Oyyy belim çok ağrıyorrr proppp gel beni doğurt yavrum galiba doğuruyorum:bbo:
kaydirigubbakcemile3 sizin propla satlar da aynı dimi:) sırayla doğurtun birbirinizi bari:)
Hakkaten ha diye diye gerçek olcak:)kaydirigubbakcemile3evet satlar aynı bir şeyi kırk defa söylersen olurmuş biz bunun şakasını çok yapıyoruz valla sempatiksalakcinni
Hoşgeldin Nalan
Nalancım sana cvp yazsaydık sen gecmısı okudugun ıcın teee simdı gorcektın arada bı dıyalog olamıcaktı o yuzden cvp yazmadık yanı :)) Naber napıosun, bitmeyen şarkı var bu akşam :))
Yazarkasa benim eşim kayserili ama hiç cimri değil, her istediğimi fazlasıyla alıyo, aileside aynı şekilde hiç paradan kıstıklarını hatırlamıyorum 6 sene boyunca..
Aynı şekilde amcasıda deli gibi para harcar, hatta yanında hep yalakaları vardır ondan otlanırlar hep hiç ellerini ceplerine atıp hesap felan ödemezler hep o öder her şeyi, borç veririr ama sonra parayı geri istemez, alanlarda geri vermez zaten...
Ben antepliyim ama onlardan daha cimriyim, parayı harcarken 3 kere düşünür bi kere harcarım, müsrifliği ve gereksiz harcamaları sevmem, ama bugüne kadar elimde bi kaseyle bi komşuma gidip bi şey istediğimide hatırlamam...
Bence her memleketin insanının iyiside kötüsüde vardır sen kötülere denk gelmişsin demek ki...
He bu arada kayserili ve karadenizli anlaşamaz denilmiş, eşimin amcası kayserili eşi karadenizli çok da ii anlaşıyolar valla...
Fınfık yetiştim mi doğurdun mu geç mi kaldım noldu :)) Dizi seyrediyodum pardon kaçırdım galiba :))
Selam tatlım...
Sende olmasan kimse merhaba bile demicek valla...(((
Merhaba kızlar;
Bişey sorucam.. NST'ye girmek şart mıymış? Şartsa niçin önemli yani girmesek ne olur? Çok acil cevap lütfennn...