2010 Kasım Anneleri

Hmmss. Tşk ederim prop..

Aaa Nalan ben de antepliyim ve eşim de Kayserili...

merhabalar
kızlar hep okudum bi selam veremedim
ben uykulu bir haldeyim bugün yatsam yine uyurum galiba
bu bir doğum belirtisi mi acabakaydirigubbakcemile3

merhabalar

bence bu saatten snr nefes alıo olmamızı bile doğuma yorabilirizkaydirigubbakcemile3

ayy bugün dizi günü aşk ve ceza öyle bir geçer zamanki bitmeğen şarkı papatyamm ben artık sırayla bakıyorum hepsinee :) kocişide atıyom tabe tv odasından

bugün ilk defa düdüklü tencerede patates pişiriyorum inşallah erimezz :) birkeresindede kabak pişirmiştim iki dk da :)

nalancım görüşemiyoruzz epeydir nasılsın

barayscım bende endişeleniyorum hemen sürekli dinliyorum hareket ediyormu etmiyor mu çalışıyorken bu kadar takıntı etmiyordum şimdi evdeyim kendimi dinliyorum

Merhaba kızlar;
Bişey sorucam.. NST'ye girmek şart mıymış? Şartsa niçin önemli yani girmesek ne olur? Çok acil cevap lütfennn...

Ben daha hiç girmedim dr.um gerek yok dedi...

Valla eşimin yengesi hopalı yanlış hatırlamıyosam, ama pek bi cimri kendisi, yani şöle sölim sana kısaca, eşi bok gibi para kazanıyo, rakkamı sölesem dudağın uçuklar ama o para harcamaya korkuyo nedense, ilginç işte, yani insanın kendisiyle alakalı bence memleketle pek alakalı değil bu tip şeyler...

daha doğurmadım ama kasıklarıma geldi sancı az kaldı sanırsam sempatiksalakcinni

Ben kaçırdım bilmiyorumkismile

Senin canın sağolsun bebeğim...

Kız Figen öldürüyor bazı kelimelerin beni ha:)))) BitmeĞen deme yahu Bitmeyen şarkı de uuff:) sinir oldum ne zmandır dicem demedim ohaoldumsmile de bakiyim:)

dışarda şakır şakır yağmur yağıyor. hava kapalı ve çok sıkıcı pofssssssss.
prenses naber hemşehrim?

ii canım sağolasın sen nasılsın ne zamandır yoktun ama geçen gün yazdıklarını okudum kayınvalidenle ilgili cevap yazamadım çok sevındım valla herşey gönlünce olsun...

barayscım bende endişeleniyorum hemen sürekli dinliyorum hareket ediyormu etmiyor mu çalışıyorken bu kadar takıntı etmiyordum şimdi evdeyim kendimi dinliyorum

normalde uzanınca hemen hareketleri başlardı ama 2-3 saat yattım hiç hareket yoktu açıkcası tedirgin oldum

Bu kız ne sezaryen ne normal doğumla doğcak galiba birazdan tek hareketle memeucumdan çıkcak ya da biraz daha zorlasa ağzımdan çıkcak

ohhh sukurrr mutfak bitti tertemiz oldu diger gunlerde salon ve odami temizlerim artik

pizza yaptim simdi afiyetle yiyorum yoruldum baya yaa

Nalan ben ezel ı ve ask ve cezayı bırakmıstım ama bıtmeyen sarkının sıkı takıpcısıyım :)) ben de gozleme yapıom anacım napayım, tabı kı kendım acmadım hıc sorma bıle :)

Çok ii yapmışsın, valla ezel beni baymaya başladı yakındır benimde bırakmam, aşk ve cezada öle bakalım zaten iki hafta sonra artık toptan bırakacam herhalde...

Aaa Nalan ben de antepliyim ve eşim de Kayserili...

Hadi ya, tesadüfe bak, senin eşin cimri mi peki?

ben ezeli sürekli takip etmem
sürekli takip ettiklerim öyle bir geçer zaman ki, yaprak dökümü(son bölümleri olduğundan), fatmagül, kavak yelleri (efeden dolayı) birde kanıt.

sezen çok heyecanlıdır şimdi oğluşu kucağında oalcak
bafo ne yaptı acaba:uhm::uhm: merak ediyorum
tüp bebek erken doğurursun dedik galiba öyle olacak canım arkadaşım yaaolumunekankayizsmile

merhabalar

Selam barayscım nirelerdesin sen bakim, izine ayrıldın kayboldun valla ortalardan...

İyiyim figen sen nasılsın, ev hayatı nasıl gidio, yıkadınmı kız kocanın çoraplarını bakim..

ohhh sukurrr mutfak bitti tertemiz oldu diger gunlerde salon ve odami temizlerim artik

pizza yaptim simdi afiyetle yiyorum yoruldum baya yaa

Ooooooohhhhh ellerine sağlık ve afiyet olsun tabi, güle güle kirlet mutfağını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…