iloş kolay gelsın dogumun kolay olcak temızlık yapıosun ya oyle diyorlar :))
nayır nolamaz nolcak şimdi.ahududu olmazsa doğuramayız biz:) ne oldu hakkaten ya dibi mi delindi ahududuların bilsem yazın toplar buzluğa atardım çayı olmasa da komposto gibi yapar içerdik ahududu işteay istinyepark mı.. kızııııımm ne dıorum ben sana koskoca mısır carsısında yok pıyasaya dusmemıs bu sene..
ahdudunun dibine düştük valla.Teyzemin bahçesinde öyle ahududular var ki anlatamam öööf ööffff diyorum. keşke yaprağını maprağını saklamış olsaydıbenim için tam zamanı o zaman:sm_confused:
aso netten baktın mı birde öyle bakayım
siz istanbulda bulamadıysanız ben zaten bulamam sırnaşık şey
Ay hadi size bi güzellik yapayım sengözlerimebaksanab
Saint Martin Çilek ve Ahududu Çayı -250 gr GittiGidiyor.com'da #29177491
kolay doğumumuz olur inşallllllllaaaaahhhhhhhhhhhh:)prop bende bunu buldum şimdi nette
çilek karışımlı
tadı nasıl acaba?
ahududu erken doğum içinmiş
ben kolay doğum için arıyorum aslında
kız çilek karısımlı olsun nolcak ıcınde ahududu var işte :) ahududu da hurma da hem kolay hem erken dogum ıcın :) bence yanı
kolay doğumumuz olur inşallllllllaaaaahhhhhhhhhhhh:)
amin asocum aminnn...
ay cılek fastıvalı vardı sızın orda mınık cılekler var cok guzel baraysss sen bılmezsın :))
mehaba kizlar,
ben de daha yeni ahududu ve cilek karisimli meyve suyu-puresi karisimi bir icecek aldim katkisisz. cok mu iyiymis dogum icin :uhm:
Ay dağ çileği çok severim ben.Minik minik kokulu kokulu oh missssamin asocum aminnn...
ay cılek fastıvalı vardı sızın orda mınık cılekler var cok guzel baraysss sen bılmezsın :))
Ay dağ çileği çok severim ben.Minik minik kokulu kokulu oh missss
aso ordakıler dag cılegı fln dııl cok garıp valla dag cılegınden daha ırıce ama lezzetı dag cılegı gıbı valla 4x4luk cılektı :) zonguldak guzel yer, cılegı de guzel, barays guzel yerde yasıon hadı :))
birçok yere güzeldir burası
idare ediyoruz iştee
barays kuzenim zonguldakta okuyor. :) halamlar gittiler ziyaterine cok begenmisler..