2010 Kasım Anneleri

çüş artık,ne o çocukmu karşısındaki eline iğne batırmalar falan,abartmışlar bence. Kolaymı öyle muamele edecek hastaya,eskidenmiş artık onlar,şimdi herkesin gözü açıldı

yok yawrum daha bugün okudum ya hürriyet ya milliyette kadın dava açacakmış haer yapmışlar işte

valla cnm ben unıversıte hastanesınde amelıyat oldum ankarada, 6 saat snr kalkıp yurumem gerekıodu narkozu atabılmek ıcın yoksa emboli riski oluyo işte, sancımdan oluodum valla kalkamadım, bı hemsıre gelıo bırı gıdıo hadı kalk kalkman lazım fln.. dedım kalkmıcam zorlan kaldıramazsınız.. snr bıraz yaslıca bıtanesı geldı cagırdılar heralde ozellıkle sırtımdan ıtekledı hafıfce hadı hadı senınle ugrasamayız dıye :) ben o amelıyatlı halıme bakmadan ''bana bak, ben mamaklıyım, şimdi sana bısı yapamıyorum ama bı hafta sonra ıyılesırım gelırım senın agızına yuzune sıcarım'' dıye bı bagırdım :roflol::roflol: kadın cok tırstı kagıt ımzalattılar bana snr hasta kendı kalkmadı dıye :)) offf annem cok utanmıstı ben oyle kufur edınce narkozun etkısınde narkoz yuzunden dıye kekeledı durdu 10 dk:roflol: ay hatırladım eglendım hey gidiiii[/QUO

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

az önce geldim doktordan tansiyonum hala yüksek vücudumdada ödemler oluşmuş doktorum riske atamam bebek ölümleri bile oluyo dedi çarşamba sabahı doğuma alıyo beni

ayy iki gun var ne heyecanli :lepi: saglikla al bebegini insaallah :Saruboceq:

hosbulduk kizlar...
prop ayni sey iste.. damar tikanikligi falan gibi bi problem yok dedi. kalple de ilgiliymis kalp odaciklarini falan inceledi guzelce.. su fazlaligi disinda bisey yokmus.
gittigimiz doktor nerdeyse emekli olucak yasta ilgili ve tecrubeli bir doktordu. benim tecrubelerime gore bi sorun cikmaz gibi gorunuyo dedi ama baska bir yere gonderdi. iste kendi doktorum da oyle demistio zaten, bisey yoksa nie ha bire biryerlere gonderiyolar ki...
insan ister istemez tedirgin oluyo iste

dusunmemlazim cok gecmis olsun doktorun sorun cikmaz demis insallah cikmaz :Saruboceq: telaslanma bisiy yoktur inaallah :Saruboceq:

valla cnm ben unıversıte hastanesınde amelıyat oldum ankarada, 6 saat snr kalkıp yurumem gerekıodu narkozu atabılmek ıcın yoksa emboli riski oluyo işte, sancımdan oluodum valla kalkamadım, bı hemsıre gelıo bırı gıdıo hadı kalk kalkman lazım fln.. dedım kalkmıcam zorlan kaldıramazsınız.. snr bıraz yaslıca bıtanesı geldı cagırdılar heralde ozellıkle sırtımdan ıtekledı hafıfce hadı hadı senınle ugrasamayız dıye :) ben o amelıyatlı halıme bakmadan ''bana bak, ben mamaklıyım, şimdi sana bısı yapamıyorum ama bı hafta sonra ıyılesırım gelırım senın agızına yuzune sıcarım'' dıye bı bagırdım :roflol::roflol: kadın cok tırstı kagıt ımzalattılar bana snr hasta kendı kalkmadı dıye :)) offf annem cok utanmıstı ben oyle kufur edınce narkozun etkısınde narkoz yuzunden dıye kekeledı durdu 10 dk:roflol: ay hatırladım eglendım hey gidiiii

:roflol::roflol:ii yapmışsın valla herkese anladığı dilden konuşmak gerek

valla cnm ben unıversıte hastanesınde amelıyat oldum ankarada, 6 saat snr kalkıp yurumem gerekıodu narkozu atabılmek ıcın yoksa emboli riski oluyo işte, sancımdan oluodum valla kalkamadım, bı hemsıre gelıo bırı gıdıo hadı kalk kalkman lazım fln.. dedım kalkmıcam zorlan kaldıramazsınız.. snr bıraz yaslıca bıtanesı geldı cagırdılar heralde ozellıkle sırtımdan ıtekledı hafıfce hadı hadı senınle ugrasamayız dıye :) ben o amelıyatlı halıme bakmadan ''bana bak, ben mamaklıyım, şimdi sana bısı yapamıyorum ama bı hafta sonra ıyılesırım gelırım senın agızına yuzune sıcarım'' dıye bı bagırdım :roflol::roflol: kadın cok tırstı kagıt ımzalattılar bana snr hasta kendı kalkmadı dıye :)) offf annem cok utanmıstı ben oyle kufur edınce narkozun etkısınde narkoz yuzunden dıye kekeledı durdu 10 dk:roflol: ay hatırladım eglendım hey gidiiii

:roflol: :roflol: :roflol:

geçen hafta ben hastanedeyken doğuma gelmiş bir kadın çok paniklemişti ebe çok sakindi canım bak anlıyorum korkuyorsun ama açılman var bu şekilde devam edersen sezeryana gönderirim dedi kadın sakinleşti sonra iyi yöntem bulmuş sezeryanla tehdit ediyor kadınlarısempatiksalakcinni

böyle insafsızlara anladıkları dilden konuşmak gerekir,hiç alttan almasa kimse,cevabını yapıştırsa ve elinden geldiğinin en üst seviyesinde şikayet falan etse azıtmazlar böyle kötükedihüso Amaaan allah karşılaştırmasın öylesiyle

oldm olası sevmem zaten hastaneleri ortamını falan hep böyle olur birine bişey sorarsın it gibi azarlayıp cevap verir böyle herkes hemşireler falan bi havalarda yapıkları havayı 30 yıllık proflar yapmaz ne bilim valla Allah mecbur etmesin işte iyilerle karşılaşalım

ben cok acıktım :S dayanamıcam valla gıdıp bı salata yapayım da yıyım kocam gelınce ayrı yer o da.. gorusuruz kızlar

Selam Kızlar herkesin gecesi benimki gibi berbat geçmiş...Aynen nefes alamıyorum göğsüme biri oturmuş gibi pijamalarımı çekiştirip duruyorum ama beni sıkan giysiler değil içimdeki daralmalar...

Rabbim hepimizim yardımcısı olsun inşallah...zor günlker yaşıyoruz şükürkü havalar serinledi...

Kızımın odası nihayet trabzona ulaştı ama eşimin iş yerinde henüz eve gelemedi...çok heyecanlıyım onların bir an önce monte edilip yerleştiğini görmek istiyorum..

Erkek kardeşim bu haftasonu nişanlandı ama ben göremedim malesef bu halimle uçağa almıyolar beni gidemedim ama görümce oldumkaydirigubbakcemile3

Kızım için hastahanede dağıtacağımız şekerlerini hazırlıyorum üzewrlerine kızımın isimlerini zımbalıyorum...ders çalışmak istemiyor canım yaaaa çok sıkılıyorum:KK43:(

Erensezencim canım geçmiş olsun sağlıkla kavuş bebişine inş. çok az kaldı sadece iki gün hayırlısı bakalım darısı başımıza olsun...

eren sezen sağlıkla gelsin bebişin tatlım bizde heyecanlandık seninle...şubatta hamile kalanlar buraya topiğinde de ilk bebek geldi yavaş yavaş başladık,zamanında sağlıkla gelsinler:Saruboceq:
bugün memleketimdeyim şafak İZMİR :)))

Son düzenleme:
bende yürüyüşe gittim geldim,eşim kuru fasulye istedi pilav ve turşu yanına...maşallah benden çok aşeriyor :)))

40.haftada doğan bebekler çok az ondan önce gelir merak etme annesi...37.haftadan sonra ne zaman isterse gelsinler en güzeli...

Kızlar alezi ne marka aldınız? Alcam şimdi neten de karar veremedim bir türlü.80x130 bizimki ama o ölçüde de pek bulamadım zaten uuf

bebefox da 80x140 var ama çok nadir bulunuyor cumartesi gittim ben boynere almaya sadece 70x140 vardı alamadım,yatakların ölçüleri standart diye sanırım 80x140'ler çabuk bitmiş...

X