2010 Kasım Anneleri

ayyy çok güzel bi heyecan ama bu yaaa
delikafadulden kiskandim walla olumunekankayizsmile

hoşgeldin nalan..napiim ezelin yeni bölümünü bekliorum :))
sen napiosun

Selam fairylike, bende ezelin yeni bölümünü bekliyorum, sizede bi bakim dedim, sezeni duydum şaşırdım birden...

Sen nasılsın cnm...

:) tansıyonu dusmuomus odktor da rıske atmayalım demıs zaten tosuncuk 3300 gr olmuş, alıolar ıste carsamba gunu.. cumleten cok heyecanlıyız

Oy hadi bakalım bölesi ikisi içinde daha ii olcaksa hayırlısı olsun valla, çok şaşırdım ve heycanlandım birden...

burdayım cnmm evet tansiyonum hiç düşmedi bide ayaklarımda şişmeler vardı ödemmiş onlarda tansiyondan doktor bebeğe yada sana zarar verir bekletemem dedi

Sezenim noldu sana tatlım, demek erkenden doğurcan ha, neyse hayırlısı olsun, ikiniz içinde en sağlıklısı nasıl olcaksa ona karar vermiştir dr.un kesin, saat kaçta alacaklar belli oldumu, çantanı felan hazırlamışmıydın...

Sezenim noldu sana tatlım, demek erkenden doğurcan ha, neyse hayırlısı olsun, ikiniz içinde en sağlıklısı nasıl olcaksa ona karar vermiştir dr.un kesin, saat kaçta alacaklar belli oldumu, çantanı felan hazırlamışmıydın...

yarın hazırlıycam çantamı cnmm malesef 1 hafta erken olucak inş. küveze gerek kalmaz ondan biraz korkuyorum telde haber vericek doktorum ama çarş.sabahını ayarlıycam dedi yarın sabah arayıp kesin cvp verir

evet aso uçanbalondu adı :)
nalan gör bak bız baskası dogururken boyle heyecanlanıyoruz kendımızı dogururken nolcak acaba :))

uçanbalondan almıştın hatırladım ben de sipariş vermiştim ama getirmediler hainler.

nerelerdesin kız sen

Her zamanki mekanımda evde temizlik başındayım...:))))))

Ivır kıvır işlerimi hallediyom asoş, camları şöle bi sildim fırçayla silebildiğim kadar, tüller sürtünce leş gibi oluyolar yoksa, evin tozunu aldım büyük bi kısmını ama bitmedi hala yarın devam edicem artık, bide çamaşırları yıkadım katladım kaldırdım, yarına ütülencekler kaldı sadece, böle işte asoşum, sen neler yaptın...

yarın hazırlıycam çantamı cnmm malesef 1 hafta erken olucak inş. küveze gerek kalmaz ondan biraz korkuyorum telde haber vericek doktorum ama çarş.sabahını ayarlıycam dedi yarın sabah arayıp kesin cvp verir

Yarın ararım ben seni öğlen konuşuruz rahat rahat...

bende daha çok korku var heyecan değilde bebek açısından

ooo ne korkuosun bebişim, 37. haftadasın 28 haftalık bebekler sag salim oluyo bızım mınıgımız olmuş tosun kadar, en fazla bı ıkı gun kuvezde kalır sonra hoooooooooop kollarında, ben senın yerınde olsam hıc korkmam cnm rahat ol :)

ya bir inip cıkıyor dengesiz yani enseme agrı girdi bir de bünye alısık değil ki hep düşük tansiyon taşırım ben.. basım cok ağrıyıııı:sinifsinif:

ooo ne korkuosun bebişim, 37. haftadasın 28 haftalık bebekler sag salim oluyo bızım mınıgımız olmuş tosun kadar, en fazla bı ıkı gun kuvezde kalır sonra hoooooooooop kollarında, ben senın yerınde olsam hıc korkmam cnm rahat ol :)

ne biliyim propum ya heyecan korku hepsi birbirine karıştı galiba sağlıklı düşünemiyorum bugün

X