sagol dilemma..
az önce geldim doktordan tansiyonum hala yüksek vücudumdada ödemler oluşmuş doktorum riske atamam bebek ölümleri bile oluyo dedi çarşamba sabahı doğuma alıyo beni
kızlar bugünlerde yoğunum yine sık giremeyebilirim.
haftasonu doğum yapan yok değil mi?
eren sağlıkla gelsin bebişin.
ben doğum odasına ne vereyim kararsız kaldım.
haftasonu joker mağazasına gittik annemle.
lansinosh manuel pompa 25 tl.
lansinosh gögüs pedi 2 kutu 23 tl.
lansinosh göğüs ucu kremi 18.50 tl %50 indirimli aldım.
görevli kıs bana bir sürü numune verdi.
krem, göğüs pedi ve süt saklama poşeti.
kızlar göğüs ucu kremini kaçıncı haftada sürmeye başlıyoruz?
kontorlü ev teli mi var?hiç duymamıştım.biz ev teli kullanmıyoruz zaten boşuna her ay 30 tl ödüyoruz durduk yere ev teline.İnternet için ev teli vardı şidmi fiber için ev teline gerek yok.O yüzden kapattırcam.Bir an önce gelsinler d ekursunlar artık hızlı hızlı girerim nete=)eren sezen ay çok heycanlı ya.. inşallah sorun olmaz... ikinızde de..
düşünemem lazım : rahat ol bıraz.. zor tabı.. inşallah saglıcakla gelir..
aso ben çok önceden ev telını de kaparttırdım.. sözleşmezsız modem aldım.. kontorlu çok rahat.. hiç sorun çıkmadı.. ev telı ayrı bır kazık..
Gripin gecelikleri ne ettin bakimsempatiksalakcinni
kontorlü ev teli mi var?hiç duymamıştım.biz ev teli kullanmıyoruz zaten boşuna her ay 30 tl ödüyoruz durduk yere ev teline.İnternet için ev teli vardı şidmi fiber için ev teline gerek yok.O yüzden kapattırcam.Bir an önce gelsinler d ekursunlar artık hızlı hızlı girerim nete=)
canım geri verdim,onların yerine eşofman takımı alıcam,henüz gelmemiş eşofmanlar. Geldiğinde arıcaklar beni gidip alıcam,artan parayada terlik,tayt falan alırım artık. Hala hastane geceliği arayışlarım sürüyo ama o başka
marketlerdekını biliyorum ama onu istemıyor .. taze sagılmış düşünüyor... çatalcada vs falan var.. ama aramak lazım..
en başa döndün demek ne hoş sempatiksalakcinni yalnız değilsin bende hala gecelik ve kızımın hastane çıkışını almadım sempatiksalakcinni
beğenemedim bir türlü napim sempatiksalakcinni
Kontörlü vodemnet bende de var yazın almıştım ama çok hızlı değil onu tatillerde kullanmak için aldık biz.Öyle duruyor bir kenarda.Ben evdeki bile yavaş geliyor diye fibere geçiyorum sen de bana vodemnet diyorsun hiç oldu mu şimdi:) sen güzel kazıklanmışsın ben yazın 60 tlye aldım içinde 100 kontörüyle birliktekaydirigubbakcemile3ev telı degıl canım.. vodofon kontorlu modem aldım.. leptop ta kullanıyorum.. hem çok ucuz a gelıyor, hem sorun olmuyor. rahat yanı... kampanyasız, tahutsuz olandan aldım.. ben 99 tl ye almiştım.. hem de çok hızlı. ve rahat..
en başa döndün demek ne hoş sempatiksalakcinni yalnız değilsin bende hala gecelik ve kızımın hastane çıkışını almadım sempatiksalakcinni
beğenemedim bir türlü napim sempatiksalakcinni
Kontörlü vodemnet bende de var yazın almıştım ama çok hızlı değil onu tatillerde kullanmak için aldık biz.Öyle duruyor bir kenarda.Ben evdeki bile yavaş geliyor diye fibere geçiyorum sen de bana vodemnet diyorsun hiç oldu mu şimdi:) sen güzel kazıklanmışsın ben yazın 60 tlye aldım içinde 100 kontörüyle birliktekaydirigubbakcemile3