2010 Kasım Anneleri

selam kizlar bende bugün evi temizledim simdi geberiyorum biraz yaticam yatmadan bir bakayim dedim
sezencim carsamba kavusucakmissin bebegine rabbim sag salim kavustursun
düsünmemlazimcim insallah bebisinde önemli birsey yoktur rabbim sifasini verir hayirlisiyla
propcum benim facebookum olmadigindan kizimin adiyla ileti gönderdim adi elif kabul edersen sevinirim hani dogum falan yaparsam kizim size bildirir sonra görüsürüz öpüldünüzopuyorumnanaktan

selam kızlar geçmişe bakmadan selam veriyim dedim

ben çok fenayım sabahtan beri ölücem sandım bütün vücudum kırılıyor en sonunda anladımki midemi üşütmüşüm fokur fokur kaynıyo ve çok kötü bir koku geliyor 2 bardak nane limon içtim dinlendim ama şimdilik devam ediyor artmasından korkuyorum çünkü daha öncede olmuştum bulantı kusma ve isale çevirmişti perişan olmuştum napıcam bilmiyorum varmı bir öneriniz kızlar

geçmiş olsun sema,kekik suyuda mideye iyi gelir,bence sen ayaklarına ve karnına sıcak su torbası koy canım,rahatlarsın belki biraz

yanlız degilsiniz bende bende:))))):lepi::teytey:

ooo gittikçe çoğalıyoruz,yokmu arttırankaydirigubbakcemile3

selam kizlar bende bugün evi temizledim simdi geberiyorum biraz yaticam yatmadan bir bakayim dedim
sezencim carsamba kavusucakmissin bebegine rabbim sag salim kavustursun
düsünmemlazimcim insallah bebisinde önemli birsey yoktur rabbim sifasini verir hayirlisiyla
propcum benim facebookum olmadigindan kizimin adiyla ileti gönderdim adi elif kabul edersen sevinirim hani dogum falan yaparsam kizim size bildirir sonra görüsürüz öpüldünüzopuyorumnanaktan

yavrum kabul ettım ben zaten kızını tanıdım resımden :KK66:

aynen canım hala yerimde sayıyorum yani:1no2: altıüstü 2 gece giyicem beğenipte alamadım,böyle kararsızlıkmı olur yaaalsanaalsanasmile
Hastane çıkışını hani şu önünde sert aplike falan tarzı süslü olanlardan alma canım,aklında olsun onlar pek rahat değil,kendinden desenli baskılı olanlardan al bence.

al işte bende tam ona karar vermisştim süslü püslü olanlara hatta bilmiyorumkismile

randevu almadım daha ya perşembe ya cuma olacak yüksek ihtimalle..

ay sen şunu cumarrtesi yap aynı anda girelim muayeneye :))
benım o gun karar gunu ya tamam ya devam dıcem, hastaneyı detaylıca gezcez yenı dogan yogun bakımını, odaları, dogumhaneyı.. begenemzsek mdıcal parka gıdıp orayı gezcez bı de,, e orayı da begenmezsek artık 3 katı para verıp florence a mı gıderım 10 katı para verıp amerıkana mı gıderım allah bılır :)))

ben çok fenayım sabahtan beri ölücem sandım bütün vücudum kırılıyor en sonunda anladımki midemi üşütmüşüm fokur fokur kaynıyo ve çok kötü bir koku geliyor 2 bardak nane limon içtim dinlendim ama şimdilik devam ediyor artmasından korkuyorum çünkü daha öncede olmuştum bulantı kusma ve isale çevirmişti perişan olmuştum napıcam bilmiyorum varmı bir öneriniz kızlar

geçmiş olsun canım. mide üşütmesinde benimde aklıma nane limon geliyor.
mide kaynamsı için dr. mide şurubu verdiyse içebilirsin.
başka ne iyi gelir ki aklıma gelirse yazayım.

aynen canım hala yerimde sayıyorum yani:1no2: altıüstü 2 gece giyicem beğenipte alamadım,böyle kararsızlıkmı olur yaaalsanaalsanasmile
Hastane çıkışını hani şu önünde sert aplike falan tarzı süslü olanlardan alma canım,aklında olsun onlar pek rahat değil,kendinden desenli baskılı olanlardan al bence.

bende hala gecelik bulamadım. geceliği uygun fiyatlı alıcam. bana asıl pijama lazım ev için.
eyvah ben hastane çıkışını aplikeli mi aldım hatırlamıyorum. tulumlarda da var galiba. akannehir

ay sen şunu cumarrtesi yap aynı anda girelim muayeneye :))
benım o gun karar gunu ya tamam ya devam dıcem, hastaneyı detaylıca gezcez yenı dogan yogun bakımını, odaları, dogumhaneyı.. begenemzsek mdıcal parka gıdıp orayı gezcez bı de,, e orayı da begenmezsek artık 3 katı para verıp florence a mı gıderım 10 katı para verıp amerıkana mı gıderım allah bılır :)))

Cumartesi uymadı işte bize : ((

Ben orada doğurmamaya karar verdim zaten ama muayeneme gidecem :S
dün o tarafa geçtik akşam üzeri yollar tıklım tıklımdı :bbo: hiç mantıklı değil benim o hastanede doğum yapmam yolda doğururum muhtemelen : ((

Sezeen,hayırlı olsun doğum tarihiniz. Sağlıklıca bebeğine kavuşursun inşallah.. ay ilk sezen doğuruyooor. :teytey:

al işte bende tam ona karar vermisştim süslü püslü olanlara hatta bilmiyorumkismile

daha sadelerine bak ilk etapta bence,sonraki giyecekleri süslü püslü olsun

geçmiş olsun canım. mide üşütmesinde benimde aklıma nane limon geliyor.
mide kaynamsı için dr. mide şurubu verdiyse içebilirsin.
başka ne iyi gelir ki aklıma gelirse yazayım.

bende hala gecelik bulamadım. geceliği uygun fiyatlı alıcam. bana asıl pijama lazım ev için.
eyvah ben hastane çıkışını aplikeli mi aldım hatırlamıyorum. tulumlarda da var galiba. akannehir

canım ilk giyeceği kıyafette önü sert resimli etiketli falan giymesi rahat değil. Aldıysanda öyle tersinden içlerine bak bakalım,tela tarzı şeyler varsa kes onları

Son düzenleme:

Cumartesi uymadı işte bize : ((

Ben orada doğurmamaya karar verdim zaten ama muayeneme gidecem :S
dün o tarafa geçtik akşam üzeri yollar tıklım tıklımdı :bbo: hiç mantıklı değil benim o hastanede doğum yapmam yolda doğururum muhtemelen : ((

ya evet sana cok uzak :S
napcaksın pekı turkıyede mı dogurcaksın ?

kızlar teşekkür ederim hepinize şimdi patates haşlıyorum bide onu deniycem olmazsa bide kekik deniycem ama hiç halim yok daha fazla dayanamıycam uzanıyım biraz

sağolun kızlar malesef bu çarşamba olucak benim tansiyonumdan dolayı doktor riske atamam hem seni hem bebeği dedi kabul etmezsende daha erken dersende imza almak zorundayım dedi bebek içinde kilosu 3300 olmuş herşey iyi ama belki 2 gün yoğun bakımda olabilir dedi doğumu bahçelievler hospıtalıumda yapıcam oraya gelicek doktorum yoğun bakım ünitesi burda varmış ne olur ne olmaz dedi

canım Allah sağsalim kcağına almayı nasip etsin ii yapmışsın bebeğide seni de riske atma tabiki çok heyecanlı valla birbir geliyor bebekler...

merhaba kızlar maşalah herkesler burda kış geldi herkes pc başında
günlerimiz az kaldı ne güzel bebişlere kavuşma heyecanı bastı

geçmiş olsun cnm çorapsız gezme artık vantiratör falan çalıştırma artık havalar serinledi bakma sen güneş olduğuna çarpar artık ishalsen bol bol su iç bi de susuz kalmasın vücudun..

ay şu hamilelik hesapları kadar okulda matematik çalışsaydım matematik profu olurdum heralde... sata göre ayrı doktora göre ayrı.. kafam çok karıştı... kocamda beni sinir ediyo.... kötükedihüso

Son düzenleme:
X