2010 Kasım Anneleri

benim doktorda sata göre hesaplıyor tatlım ultrasona bakmıyor tarih olarak

oyyy maşallahhhhh

sezeryan mi olacaksin?dr. bişii diomu??
tşk ederiz teyzesi..

ben zaten bel fıtığı ameliyatı olduğum için sezeryan olacaktım. son kontrolde dr. ameliyat olmasaymışın bile normal doğuramazmışsın oğlunu, 4 kilodan sonra önermiyorum dedii.

yesene tatlım canın istiyosa,nolcak 1 tane çikolatadan,doğumdan sonra hiç yiyemicen kilo verme derdinden,şimdi ne yersen kardır nasıl olsa vericez kiloları,rahat ol,ama tabi abartmamak koşuluylakaydirigubbakcemile3

diyetteyim. doktor kesinlikle yemek yok dedi. şeker yüzünden kızım da biraz kilolu. sabrediyorum işte. herşey onun için. ne de olsa az kaldı.

amin canım inşallah...mide yanman için gaviscon şurup içebilirsin çok rahatsız ediyorsa...

bebebğim tombiş diyen arkadaşlar kaç gr bebekleriniz???

18+1 de 1450 gramdı. o hafta yapılan tahlilde şeker çıktı ve diyet yapmaya başladım. 31+0 da 1975 gr., 32+2 de 2091 gr. ve 33+2 de 2435 gramdı. yavaş yavaş normale dönmeye başladı. Diyete başlamasaydım rahatlıkla 4 kiloyu geçerdi. Ben de normal doğum istediğim için çok kilolu olmasını istemiyorum. Bakalım ne olacak, cumartesi günü tekrar kontrolümüz var.

bende de bel fitiği var ama ben ameliyat olmadim..
doktorum fitiğin bir etkisi yok normal doğuma sadece doğumdan önce ağrilari olabilir belki ağirliktan dolayi dedi..
bebeğin kilosuyla ilgilide birşey demedi ama kilolu bebekleri eğer herhangi bir komplikasyon yoksa normal doğurttuğunu biliyorum çevreden duydum hep araştirdim çok doktorumu..

çarşamba günü kontrolüm war benimde..sabirsizlikla bekliyorum..

bende şeker de çıkmamıştı ama bilmiyorum sonra bidaha hiç ölçtürmedim.belki benimde var şekerim ondan böyle tombul oldu bebeğim. dikkat de etmiyorum çok yiyorum kendimde çok kilo aldım. livece bu arada bende çkaleliyim. ama ist dayım 2 yıldır. özledim memeleketimi sen merkezdemisin ? ilçesin demi

bende şeker çikmadi maşallah ama doktor tavsiyesiyle diyetisyene gitmeye başladim 25.haftadan sonra.
çünkü çok kilo aldim ne yazik ki..
tam 32. haftada bebeğim 2220 gr.dı.
3 hafta geçti aradan bakalim kaç kilo oldu çarşamba günü doktora gideceğiz.

maaşallahhh toprak'a,

benim de 35+1 de 2609 gr.dı.

sata göre 5 kasım doğum tarihimiz, ultrasona göre de 10 kasım.. ben ultrasona göre hazırlamıştım cetvelimi, 2 hafta geriden geliyordu doktor geç döllenmeden kaynaklanıyor olabilir demişti şimdi 5 güne düşürdü kuzum.. değiştirsem mi cetveli sata göre 5 gün 5 gündür :)))

hayy maşallahh,benim oğlum kilolu değil tam haftasını takip ediyor 34.hafta 2150gr'dı...
amin canım hepimiz için en sağlıklısı en hayırlısı olsun...
amin..
maşallah iyiymiş kilosu 3 ü geçer işte :)

maşallahhhh toprağa :)benim kız da hemen hemen o kadar olur herhalde 35 . haftada
senin kızına da maşallah hayatım ne kadar ki?

bugün hava çok güzel açtım bütün camları ev havalanıyor, temizliğimde bitti sayılır bi mutfağım kaldı, annem yapma iş bırak evi b.k götürsün ben gelince hallederim dedi.. bulaşıkları makineye dizicem mutfağın yerlerini ocağı filan anneme bırakıcam acayip yoruldum çünkü...
anneme diyimde bu akşam kalsın bende ya, dertleşiriz biraz :)

ilk şeker yüklememde benim de çıkmamıştı. bebek kilolu olunca doktor tekrar istedi. o zaman anlaşıldı. bence sen de bir sor doktoruna.

ben de aslında İstanbulluyum. ama görev icabı buradayız. 2 aydır merkezdeyiz. öncesinde ilçesindeydik.

guclubacismile
amin canım... hayırlısı olsun valla.. bekle bekle mahfolduk zaten gelsinler bi an önce tabi sağlıkla...

ilayda kaç kilo bebişin tombiş olunca doktorlar dahamı erken alıyorlar

bel fıtığın ne durumda önemli olan o.. normal doğum bel için hiç kolay bişey değil. sen hiç korkmuyo musun fıtığım ilerler mahfolurum diye? ben olsam korkardım.
ikincisi de dr. dedi ki omuruliğine girilmiş 2 diskin alınmış. bir kadın doğumda ne kadar bel ağrısı çekiyosa sen 2 katını çekersin normal doğum o kadar kolay birşey değil çok zorlanırsın dedi. hatta ben normal yapıcam diye inanmadım ona araştırdım doğruymuş..
üçüncüsü kilolu bebekleri normal doğurma taraftarı değilim hem anne hem de bebek açısından. allah korusun normal doğurucam diye bebeğimi tehlikeye atamam ve makata kadar dikiş yiyemem :S
hayırlısı olsun hakkında hayatım.. en iisini kişi kendisi bilir tabi ki..

sata göre yap bence de :) bak benim sez günüm belli 14 gün var ama ben değiştirmedim takvimimi..
benim de kışlıklar annemi bekliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…