2010 Kasım Anneleri

prop iyiki birini dövmemişsin bu sinirle,çevrendeki aktarlara sormuşmuydun bu çayı??

değiştirdim bende tıckerımı sata göre yaptım...

Son düzenleme:
hoşbulduk cnm.. baktım tabı her yere, bu sene pıyasaya gelmedı hıc dedıler, kuru ahududu bılem yok dedıler kolay dogurcaktım ben onu ıcıp sımdı zor mu dogurcam yanı :))

üzme kendini. sen rahat ol ki doğumun da rahat olsun. sen inandıktan sonra zor falan olmaz. 2-3 sayfa geride bi doğum videosu eklenmiş. izle de için daha da rahatlasın.

senin bebişinde tombiş maşallah.. doktora neyi sorucan anlamadım.. bende 4,5kg doğmuşum...
bide cetvelin yerini bulamadım klava:klava:klava:

bebişin kilosu için sorucam 4 ü geçerse nasil doğuracağim diye..sezeryandan korkuyorum ben çok bilmiyorumkismile
troid kontrolü için hastaneye gidiorum şimdi..inşallah tahlillerim normal çikmiştir yine :Saruboceq:
görüşürüz döndüğümde kizlar..

burcucum kıyamam ahududu olmazsa yandık.. saka bir yana kızlar ısırgan cayı içmeye başlasak mı sütü cok artırıyormus ve doğumdan önce başlanıyormus.. bide bu göğüs kremini kullanmaya başladınız mı? ben bir börek yapayım bugün değişiklik olsun kocama apışıp kalsın:lepi:

cnm aynen oyle, kalıtelı mal her yerde pahalı.. mesela bebegın seyalarını yıkayıp utulerken farkettım mothercareden aldıgım bodyler yumuscaık yumusacık ama havuzlu handan aldıklarım resmen sert :S tmm body yanı en fazla 1 ay gıyer dedım aldım ama baska bısı alamam yanı ordan :S
prop iyiki birini dövmemişsin bu sinirle,çevrendeki aktarlara sormuşmuydun bu çayı??

cevremde aktar yok kı benım hem zaten mısır carsısında yoksa tobe bıllah hıcbı yerde yoktur

dımı ahududusuz doguran duymadım hıc hep ahududuyla doguruolar :))
ısırgan mı? hıc duymadım onu rezene arttırıo dıye bılıorum ben.. gogus kremıne de kıme sorsam sımdıden kullanmana ne gerek var dedıler hıc başlamadım :)

canım demek daha iyisin çok şükür ama dinlenmeye devam tabiki. en azından suyun normale dönmüş maşallah

prop livecenin dediği video linki şu:
Vidéo: L'accouchement - Accouchement - Enfant.com

ya da burdan da açabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/395549-dogum-videosu.html

ben 2 haftadır sürüyorum krem canım,ödüm patlıyo göğüslerim yara olacakta emziremiycem bebeğimi diye.Hatta doğuma yakın başka şeyler de yapıcam,diğer topiklerden öğrendiğim şeyleri

35+1 de 3,200 dü toprak dr.4 kilo üstü doğacak dedi :) tosun paşam benimmmmm oo

Maşallah canım yaa4 kilodan bahsediyosun,normal doğurmak kolay mı tabi...
bugün 34+6.. ayın 1inde en son kntrolde 3075gr kilosu 49 cm boyu çıktı

33+0 da 2700 dü
Anam maşallah size de bu tosuncukları nasıl doğurcaksınızDoyurmak zor olur yalnız,mecbur mama da veririsiniz.sağlıkla gelsinler inşallah
Aman iyi,dayan canım biraz daha
Kız bu ahudud çayını nerden duydunuz?Normal doğumu kolaylaştırıyo sanırım.Orada bulamamış olman da çok ilginç:uhm:
Yasemin resimleriniz süper..Çok tatlı çıkmışsınız ve çok güzel bir anıKızın da görecek ..

Doğumdan önce humana çayı içmek te anne sütünü arttırmaya yardımcıymış diye duydum

he aklıma gelmişken sorayım,hani ilk gün süt gelmiyo yada çok az geliyor ve bebeğe yetmiyormuş ya mama verecekmisiniz kızlar bebeğe ilk gün? verecekseniz hengi markayı alacaksınız? ben hiç istemiyorum aslında vermeyi ama bebeğim aç kalmasınıda istemiyorum,mecbur kalırsam vericem sanırım,hazırlıklı olayım diyorum,hangi marka güvenilirdirkikafamçokkarıştı

valla sütümün gelmemesi ihtimalini düşünmek bile istemiyorum. ilk günden mama mı verilir ya yazık. inşallah hepimizin bol bol sütü olur :Saruboceq:

video çok harika ya o bebeğin annesinin kucağına verildiği an çok etklendim,inş.sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizesenağlama

Saol canım o senin kendi tatlılığın tontoş:) bende duydum o cayı ısırganıda bir ikiz annesi tavsiye etti doktora sormak lazım önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…