prop iyiki birini dövmemişsin bu sinirle,çevrendeki aktarlara sormuşmuydun bu çayı??kooooskoca Mısır Çarşısında ahududu çayı olmaz mı, ama yok :S Bi de sallama verelim diolar, ulan mal herif bu kadar yol gelmişim sallama çay için mi, sallamayı marketten de alırım sanki bi boka yarayacak sallama hey allam :S
ayrıcana o ucuz battaniyelerin içinde resmen pamuk yok :S şaka gibi.. tamamen sentetik.. bebek için hiç sağlıklı değil hiiiiçççççç...velhasıl battaniye fln da alamadım hurmaları doldurdum geldim :))
hoşbulduk cnm.. baktım tabı her yere, bu sene pıyasaya gelmedı hıc dedıler, kuru ahududu bılem yok dedılerkolay dogurcaktım ben onu ıcıp sımdı zor mu dogurcam yanı :))
hoşbulduk cnm.. baktım tabı her yere, bu sene pıyasaya gelmedı hıc dedıler, kuru ahududu bılem yok dedılerkolay dogurcaktım ben onu ıcıp sımdı zor mu dogurcam yanı :))
senin bebişinde tombiş maşallah.. doktora neyi sorucan anlamadım.. bende 4,5kg doğmuşum...
bide cetvelin yerini bulamadımklava: klava: klava:
cnm aynen oyle, kalıtelı mal her yerde pahalı.. mesela bebegın seyalarını yıkayıp utulerken farkettım mothercareden aldıgım bodyler yumuscaık yumusacık ama havuzlu handan aldıklarım resmen sert :S tmm body yanı en fazla 1 ay gıyer dedım aldım ama baska bısı alamam yanı ordan :Sben havuzlu handan battaniyeyi 35 e aldım eminönünden ucuzmuş falan diye duyunca eşim sinirleniyor gelde adama kalite olayını anlatklava:
bir malın iyisi hiçbir yerde ucuz olmuyor anlamış olduk akşam bunu beyefendiyede okutayımda dilinden kurtılım en iyisialsanaalsanasmile
prop iyiki birini dövmemişsin bu sinirle,çevrendeki aktarlara sormuşmuydun bu çayı??
burcucum kıyamam ahududu olmazsa yandık.. saka bir yana kızlar ısırgan cayı içmeye başlasak mı sütü cok artırıyormus ve doğumdan önce başlanıyormus.. bide bu göğüs kremini kullanmaya başladınız mı? ben bir börek yapayım bugün değişiklik olsun kocama apışıp kalsın:lepi:
selam kızlar.ne var ne yok.cumartesi kontrole gittim.erken doğum tehdidim devam ediyor ama şu an daha iyiymişim.suyum normale dönmüş.dinlendiğim için ağrım sızım sancılarım dindi.ayakta çok kalırsam ağrım sancım oluyor.bebği çok aşağıda taşımak zormuş.şimdilik iyiyim yani.
burcucum kıyamam ahududu olmazsa yandık.. saka bir yana kızlar ısırgan cayı içmeye başlasak mı sütü cok artırıyormus ve doğumdan önce başlanıyormus.. bide bu göğüs kremini kullanmaya başladınız mı? ben bir börek yapayım bugün değişiklik olsun kocama apışıp kalsın:lepi:
sağol aslı. henüz link ekleyemiyorum da(
35+1 de 3,200 dü toprakdr.4 kilo üstü doğacak dedi :) tosun paşam benimmmmm oo
Maşallah canım yaatşk ederiz teyzesi..
ben zaten bel fıtığı ameliyatı olduğum için sezeryan olacaktım. son kontrolde dr. ameliyat olmasaymışın bile normal doğuramazmışsın oğlunu, 4 kilodan sonra önermiyorum dedii.
bugün 34+6.. ayın 1inde en son kntrolde 3075gr kilosu 49 cm boyu çıktı
Anam maşallah size de bu tosuncukları nasıl doğurcaksınız33+0 da 2700 dü
Aman iyi,dayan canım biraz dahaselam kızlar.ne var ne yok.cumartesi kontrole gittim.erken doğum tehdidim devam ediyor ama şu an daha iyiymişim.suyum normale dönmüş.dinlendiğim için ağrım sızım sancılarım dindi.ayakta çok kalırsam ağrım sancım oluyor.bebği çok aşağıda taşımak zormuş.şimdilik iyiyim yani.
Kız bu ahudud çayını nerden duydunuz?Normal doğumu kolaylaştırıyo sanırım.Orada bulamamış olman da çok ilginç:uhm:kooooskoca Mısır Çarşısında ahududu çayı olmaz mı, ama yok :S Bi de sallama verelim diolar, ulan mal herif bu kadar yol gelmişim sallama çay için mi, sallamayı marketten de alırım sanki bi boka yarayacak sallama hey allam :S
ayrıcana o ucuz battaniyelerin içinde resmen pamuk yok :S şaka gibi.. tamamen sentetik.. bebek için hiç sağlıklı değil hiiiiçççççç...velhasıl battaniye fln da alamadım hurmaları doldurdum geldim :))
Yasemin resimleriniz süper..Çok tatlı çıkmışsınız ve çok güzel bir anıburcucum kıyamam ahududu olmazsa yandık.. saka bir yana kızlar ısırgan cayı içmeye başlasak mı sütü cok artırıyormus ve doğumdan önce başlanıyormus.. bide bu göğüs kremini kullanmaya başladınız mı? ben bir börek yapayım bugün değişiklik olsun kocama apışıp kalsın:lepi:
he aklıma gelmişken sorayım,hani ilk gün süt gelmiyo yada çok az geliyor ve bebeğe yetmiyormuş ya mama verecekmisiniz kızlar bebeğe ilk gün? verecekseniz hengi markayı alacaksınız? ben hiç istemiyorum aslında vermeyi ama bebeğim aç kalmasınıda istemiyorum,mecbur kalırsam vericem sanırım,hazırlıklı olayım diyorum,hangi marka güvenilirdirkikafamçokkarıştı
Yasemin resimleriniz süper..Çok tatlı çıkmışsınız ve çok güzel bir anıKızın da görecek ..
Doğumdan önce humana çayı içmek te anne sütünü arttırmaya yardımcıymış diye duydum