sata göre yap bence de :) bak benim sez günüm belli 14 gün var ama ben değiştirmedim takvimimi..
benim de kışlıklar annemi bekliyor :))
bel fıtığın ne durumda önemli olan o.. normal doğum bel için hiç kolay bişey değil. sen hiç korkmuyo musun fıtığım ilerler mahfolurum diye? ben olsam korkardım.
ikincisi de dr. dedi ki omuruliğine girilmiş 2 diskin alınmış. bir kadın doğumda ne kadar bel ağrısı çekiyosa sen 2 katını çekersin normal doğum o kadar kolay birşey değil çok zorlanırsın dedi. hatta ben normal yapıcam diye inanmadım ona araştırdım doğruymuş..
üçüncüsü kilolu bebekleri normal doğurma taraftarı değilim hem anne hem de bebek açısından. allah korusun normal doğurucam diye bebeğimi tehlikeye atamam ve makata kadar dikiş yiyemem :S
hayırlısı olsun hakkında hayatım.. en iisini kişi kendisi bilir tabi ki..
sata göre yap bence de :) bak benim sez günüm belli 14 gün var ama ben değiştirmedim takvimimi..
benim de kışlıklar annemi bekliyor :))
ilayda kaç kilo bebişin tombiş olunca doktorlar dahamı erken alıyorlar
bugün 34+6.. ayın 1inde en son kntrolde 3075gr kilosu 49 cm boyu çıktı
maşallah canım benim yaa
doktor herhangi bişii dedimi kilosu ile ilgili bebişin?
canım dahami erken alıyolar bilmiyorum ama normal doğum benim için riskli o yüzden biraz tedirgin oluyo doktor sanırım ama bana belli etmiyo.. eğer normal doğum ayni kasımın 16sını beklersek 5 kiloyu geçermiş. zaten doğuramazsın diyo... zaten bebeğin gelişimi normalse sezeryanda beklemiyolar.. 38-40 haftalar arasında alıyolar bilmiyorumki nasıl olacak bu konuda bilgisi olan var mı acaba...?delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
doktor gidişattan memnun canım.. bebek çok şükür sağlıklı. doğum için kasım 1 dedi bakalım bu sefer ne dicek heyecanla bekliyorum kızlar.. gerçi karnımda o kadar alıştım ki ona.
bide şu alt tarafa cetveli nasıl koyuyosunuz...
selam kizlar nasilsiniz. sabah bir video koydum mutlaka izleyin ]
5 kiloyu geçer mi dedi akannehir
bu konuyu doktorla konuşacağim gittiğim zaman mutlaka..
ilk sayfada listenin hemen altında anlatılmış nasıl yapılacağı.bide cetvelin yerini bulamadım
kooooskoca Mısır Çarşısında ahududu çayı olmaz mı, ama yok :S Bi de sallama verelim diolar, ulan mal herif bu kadar yol gelmişim sallama çay için mi, sallamayı marketten de alırım sanki bi boka yarayacak sallama hey allam :S
ayrıcana o ucuz battaniyelerin içinde resmen pamuk yok :S şaka gibi.. tamamen sentetik.. bebek için hiç sağlıklı değil hiiiiçççççç...velhasıl battaniye fln da alamadım hurmaları doldurdum geldim :))
hoşgeldiiinnn! heryere baktın mı ki? olmaması ilginç gerçekten. orada da olmayacaksa...
kooooskoca Mısır Çarşısında ahududu çayı olmaz mı, ama yok :S Bi de sallama verelim diolar, ulan mal herif bu kadar yol gelmişim sallama çay için mi, sallamayı marketten de alırım sanki bi boka yarayacak sallama hey allam :S
ayrıcana o ucuz battaniyelerin içinde resmen pamuk yok :S şaka gibi.. tamamen sentetik.. bebek için hiç sağlıklı değil hiiiiçççççç...velhasıl battaniye fln da alamadım hurmaları doldurdum geldim :))