2010 Kasım Anneleri

sata göre yap bence de :) bak benim sez günüm belli 14 gün var ama ben değiştirmedim takvimimi..
benim de kışlıklar annemi bekliyor :))

hemen değiştiriyim o zaman:sm_cool:

kışlıklarımı kaldırdım bir posta yıkanıcaklar kaldı kışlıklardan onu da hallederim kolay iş, ince bir temizlik yaptırmam lazım annemle bi konuşayım da. salondaki halımla yolluğumu yıkamaya vericem bu hafta..

bir değil birkaç doktor dolaştim ben kadindoğumcu..bel fitiğiyla ilgilide hepsiyle konuştum..çok kilo alma zorlanmamak için sadece dediler ama ben aldim ne yazik ki :kedi:
belki de ameliyat olmadiğim için sakinca görmediler bunu araştirmadim..Ama allaha şükür bi sikinti yaşamadim çok kilo almiş olmama rağmen..Bebek çok kilolu olursa tabiki sakinca doğurur normal.anne içinde bebek içinde.Allah hayirlisini versin hepimiz için.
Çok heyecanliyim ben ohaoldumsmile

ilayda kaç kilo bebişin tombiş olunca doktorlar dahamı erken alıyorlar

canım dahami erken alıyolar bilmiyorum ama normal doğum benim için riskli o yüzden biraz tedirgin oluyo doktor sanırım ama bana belli etmiyo.. eğer normal doğum ayni kasımın 16sını beklersek 5 kiloyu geçermiş. zaten doğuramazsın diyo... zaten bebeğin gelişimi normalse sezeryanda beklemiyolar.. 38-40 haftalar arasında alıyolar bilmiyorumki nasıl olacak bu konuda bilgisi olan var mı acaba...?delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

maşallah canım benim yaa
doktor herhangi bişii dedimi kilosu ile ilgili bebişin?

doktor gidişattan memnun canım.. bebek çok şükür sağlıklı. doğum için kasım 1 dedi bakalım bu sefer ne dicek heyecanla bekliyorum kızlar.. gerçi karnımda o kadar alıştım ki ona.

bide şu alt tarafa cetveli nasıl koyuyosunuz...

5 kiloyu geçer mi dedi akannehir
bu konuyu doktorla konuşacağim gittiğim zaman mutlaka..

ilk sayfada anlatılmış nasıl yapılacağı. adım adım takip et.

5 kilomu maşallah ben 4,5 kilo doğmuşum benim kızda kilolu olsa ya fazla kilo almıyor diyorlar doğuncada iştahsız olur ömür boyu uğraşırsın ay olsun ya yerim kızımı cimcime olsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selam kızlar.ne var ne yok.cumartesi kontrole gittim.erken doğum tehdidim devam ediyor ama şu an daha iyiymişim.suyum normale dönmüş.dinlendiğim için ağrım sızım sancılarım dindi.ayakta çok kalırsam ağrım sancım oluyor.bebği çok aşağıda taşımak zormuş.şimdilik iyiyim yani.

kooooskoca Mısır Çarşısında ahududu çayı olmaz mı, ama yok :S Bi de sallama verelim diolar, ulan mal herif bu kadar yol gelmişim sallama çay için mi, sallamayı marketten de alırım sanki bi boka yarayacak sallama hey allam :S

ayrıcana o ucuz battaniyelerin içinde resmen pamuk yok :S şaka gibi.. tamamen sentetik.. bebek için hiç sağlıklı değil hiiiiçççççç...velhasıl battaniye fln da alamadım hurmaları doldurdum geldim :))

Son düzenleme:

hoşgeldiiinnn! heryere baktın mı ki? olmaması ilginç gerçekten. orada da olmayacaksa...

merhaba arkadaşlar,bakıyorum sona doğru yaklaştıkça herkesi bir telaş sardı.bende de aynı durum var,2gündür bebişimin hareketleri azaldı ama bendede bir durgunluktur gidiyor.ot gibi oldum.bebişim benden etkilendi heraldebenneyaptımkihayırlısıyle bir kucağımıza alsaydıkta bütün sıkıntılarımıza merhem olsalar

hoşgeldiiinnn! heryere baktın mı ki? olmaması ilginç gerçekten. orada da olmayacaksa...

hoşbulduk cnm.. baktım tabı her yere, bu sene pıyasaya gelmedı hıc dedıler, kuru ahududu bılem yok dedıler kolay dogurcaktım ben onu ıcıp sımdı zor mu dogurcam yanı :))

ben havuzlu handan battaniyeyi 35 e aldım eminönünden ucuzmuş falan diye duyunca eşim sinirleniyor gelde adama kalite olayını anlat klava:
bir malın iyisi hiçbir yerde ucuz olmuyor anlamış olduk akşam bunu beyefendiyede okutayımda dilinden kurtılım en iyisialsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…