2010 Kasım Anneleri

benimde ilk hamileliğim,insan en ufak bir rahatsızlıkta panik oluyor,bi dolaba uzanıyorum mesela acaba bişey oldumu diye endişelenip bebeğimin hareketlerini dinliyorum :KK1:
40 günüm var benim

epidural sezeryan olmayı düşünüyorum, aslında doğumum kasım 16 ama bebiş beklemiyo bide normal doğumla ilgili bi problem var o yüzden olmuyo.. ayın 18inde kontrolüm var inşallah günümüz kesinleşecek. önce kasımın 3ü dedi şimdi 1i bakalım bu sefer ne dicek. hayırlısıyla bi atlatsam 18ini....

günaydın hazal ..hazalcım baktımda sende 36+4 olmşsn tam iki hafta var aramızda çatı muayenesi falan yapıldımı sana bana 25inde yapılacak stres olyorm düşündükçe

cnm benim ticker sata gore ayarli 4 kasim. ultrasonda 8 kasim cikti tamini tarih valla ben ebeye gidiyorum hic cati muayenesinden sozetmedi carsamba randevum var gittiimde soracam ama galiba yapmiolar yapsalar iyi olur aslinda normel doguma musaitmi ogrenmek iyi olur niye stres oluyorsun kotu bisimi bilmiyorumkismile

epidural sezeryan olmayı düşünüyorum, aslında doğumum kasım 16 ama bebiş beklemiyo bide normal doğumla ilgili bi problem var o yüzden olmuyo.. ayın 18inde kontrolüm var inşallah günümüz kesinleşecek. önce kasımın 3ü dedi şimdi 1i bakalım bu sefer ne dicek. hayırlısıyla bi atlatsam 18ini....

Bakarsın ekim sonu der bu kezkaydirigubbakcemile3 ay ne güzel ya,bende sabırsızlanıyorum artık biran önce gelsin diye. Benimkide sezeryan. 15 kasımda doğacaktı ama bayrama denk geliyo o hafta diye 1 hafta sonraya alındı,şimdilik 22 kasım dedi doktorum bakalım artık. Hayırlısı neyse o olsun hepimiz için

cnm benim ticker sata gore ayarli 4 kasim. ultrasonda 8 kasim cikti tamini tarih valla ben ebeye gidiyorum hic cati muayenesinden sozetmedi carsamba randevum var gittiimde soracam ama galiba yapmiolar yapsalar iyi olur aslinda normel doguma musaitmi ogrenmek iyi olur niye stres oluyorsun kotu bisimi bilmiyorumkismile

benimde sata göre tatlım 18 kasım ama 10 kasım falan görülüyor ultrasonda ..kız hazal ben ödleğim galiba biraz tırsıyorm şimdiden yoksa kötü bişey değil hatta ii bişey en azından normal doğurup doğuramıcağımızı biliriz normale çok şartladım kendimi şimdi normal olmaz dersede yıkılıcam aslında ondan da tırsıyorum..

merhaba kızlar zamanında hayırlısı ile gelsin bebişlerimiz inşallah...
benimde otururken falan hiç bir sıkıntım yok yürürken hani regl'i olduğumuzda üşütürüz ağrır ya o bölgemiz öyle ağrım oluyor,aşağıdaki kemiklerim sızlıyor doktorum pelvis kemikleerin genişliyor dedi...bende gece tuvalete çok kalkıyorum ama allahtan uyuyorum hemen az kaldı dayanıcaz biraz daha...

benim sat 8 şubat doktorum hep 4 şubattan hesaplıyordu erken yumurtlama demişti son gittiğimde yine 8 şubattan hesapladı şaşırdım bende ticker'ım falan 4 şubata göre çünkü sen ultrason zamanına bakma önemli olan sat dedi haydaaa dedim neyse 4 gün farketmez bişi de

benimde sata göre tatlım 18 kasım ama 10 kasım falan görülüyor ultrasonda ..kız hazal ben ödleğim galiba biraz tırsıyorm şimdiden yoksa kötü bişey değil hatta ii bişey en azından normal doğurup doğuramıcağımızı biliriz normale çok şartladım kendimi şimdi normal olmaz dersede yıkılıcam aslında ondan da tırsıyorum..

miraclecim bende odlegim hatta bayagi odlek normal dogum korkusu var ama simdi biraz daha iyiyim artik is basa dustumu mecbur cikarcaz bosuna simdiden strese koymiyalim kendimizi insallah normal dogum olur ama bakalim artik hangisi ben ve oglum icin saglikli ise onu uygulucaz sezeryan yada normal artik hayirlisi

merhaba kızlar! bir kaç gündür girememiştim siteye doğru dürüst. çooook sayfa birikmiş. okuyamadım hepsini. üstünkörü baktım şöööle. yasemin fotoğraflarınız gerçekten çok güzel çıkmış. Maşallah, Allah kem gözlerden saklasın :nazar:

ben de gece rahat uyuyabileyim diye dün gündüz uykum gelmesine rağmen hiç uyumadım ve uzun zamandan beri ilk kez dün gece aralıksız mışıl mışıl uyudum. sabah eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım ama o ne soğuuukk :bbo: sonra tekrar yattım. battaniyeye sarılmış halde uyandım.

Nolmuş böyle herkes gece rahatsız olmuş,uyuyamamış sözleştinizmi ayol?cben iyiydim,mışıl mışıl uyudum,rüyalar gördümboshayallersmile
Şuan acayip tıkınasım var ya,2 tane çikolata yedim kesmedi,gidip bişeyler daha bulayım yiyecek

ayyy gripin benim yerime de ye. uzuuun zaman oldu çikolata ve abur cubur yemeyeli.:sinifsinif:

benim sat 8 şubat doktorum hep 4 şubattan hesaplıyordu erken yumurtlama demişti son gittiğimde yine 8 şubattan hesapladı şaşırdım bende ticker'ım falan 4 şubata göre çünkü sen ultrason zamanına bakma önemli olan sat dedi haydaaa dedim neyse 4 gün farketmez bişi de

ay iyi ya sata gore dogururuz iinsaallah gerci ultrasona gorede 4 gun fark var ama 4 gun bile bana cok geliyo hayirli dogumlar olur insallah :Saruboceq:

ay benim oğluşum son aya geçmiş şimdi gördüm 9.aydayız şaka gibi,ben ekim ayını düşündükce heyecanlanırdım hamileliğimin başında şimdi ekim ayındayım...benim sat 8 şubata göre doğum zamanım 15 kasım bakalım ne zaman gelecek oğlum vaktiyle gelsin...

merhaba kızlar! bir kaç gündür girememiştim siteye doğru dürüst. çooook sayfa birikmiş. okuyamadım hepsini. üstünkörü baktım şöööle. yasemin fotoğraflarınız gerçekten çok güzel çıkmış. Maşallah, Allah kem gözlerden saklasın :nazar:

ben de gece rahat uyuyabileyim diye dün gündüz uykum gelmesine rağmen hiç uyumadım ve uzun zamandan beri ilk kez dün gece aralıksız mışıl mışıl uyudum. sabah eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım ama o ne soğuuukk :bbo: sonra tekrar yattım. battaniyeye sarılmış halde uyandım.

ayyy gripin benim yerime de ye. uzuuun zaman oldu çikolata ve abur cubur yemeyeli.:sinifsinif:

yesene tatlım canın istiyosa,nolcak 1 tane çikolatadan,doğumdan sonra hiç yiyemicen kilo verme derdinden,şimdi ne yersen kardır nasıl olsa vericez kiloları,rahat ol,ama tabi abartmamak koşuluylakaydirigubbakcemile3

ultrasonla doğum tarihinin pek ilgisi yok kızlar. ben gittiğimde toprak 3 hafta önde görünüyodu bazı ölçümlerde. hatta ultrason kağıdında doğum tarihi 9/10/10 görünüyodu ama hala doğmadı :) dr. da ultrasona bakma sat a göre hesaplarız biz dedi..

35+1 de 3,200 dü toprak :nazar: dr.4 kilo üstü doğacak dedi :) tosun paşam benimmmmm oo :emir_bebek:

hayy maşallahh:nazar:,benim oğlum kilolu değil tam haftasını takip ediyor 34.hafta 2150gr'dı...:nazar:

ay iyi ya sata gore dogururuz iinsaallah gerci ultrasona gorede 4 gun fark var ama 4 gun bile bana cok geliyo hayirli dogumlar olur insallah :Saruboceq:

amin canım hepimiz için en sağlıklısı en hayırlısı olsun...

miraclecim bende odlegim hatta bayagi odlek normal dogum korkusu var ama simdi biraz daha iyiyim artik is basa dustumu mecbur cikarcaz bosuna simdiden strese koymiyalim kendimizi insallah normal dogum olur ama bakalim artik hangisi ben ve oglum icin saglikli ise onu uygulucaz sezeryan yada normal artik hayirlisi

öyle tabi canım hangisi hayırlıysa o olsn zaten işte yaklaştıkça insan kuruyor kafasında bakalım dediğin gibi biz neler yaşıcaz Allah yardımcımız olsun hepimizin..

tünaydın kızlar... nasılsınız... su bi kaç gecedir hiç uyuyamıyorum.. sağıma dönüyorum midem yanıyo bı kaç dakka soluma dönüyorum midem yanııyo ama ole bole değil nefes alamıyorum nerdeyse.. nehirday bizde kızımızla 9. aya gırdık hakkaten şaka gibi herşeyin hayırlısı olsun ve hepimize su gibi kolay doğum inşş...

benim zehra naz ım da 33+0 da 2700 :nazar:dü 2 hafta önden gidiyor benim kızım da.sata göre doğum arihim 26 kasım falan ama en son ultrasonda 9 kasım yazıyordu. ama doktorum 38. haftada falan sezeryanla alırız demişti daha önce kesin bi tarih vermedi ama bayrama denk geliyor sanırım...daha belli değil

X