2010 Kasım Anneleri

melcan cnm nasılsın ?
bayadır yoktun sanırım . aklıma geldin geçen gün . doğurdumu yoksa dedim .

ben burdayım da annemle konuşuyodum msn den :) gelicekelr ya siparişlerimi sıraladım -tatlicadiarzu-

kalkıyorum ama mercimek çorbası ve bulgur pilavı yapim, mutfağımı toplim..

günaydın hanımlarr. bende dün gece uyuyamayanlardanım. bebeğim öyle hareketli ki o hareket ettikçe sancılarım oluyor sanki yumurtalıklarıma vuruyor yaramaz kızım. Allah yardımcımız olsun az kaldı azz....

kızlar günaydın... bişi sorcam... karnım bu sabah aşşağı inmiş gibi ve üst kısmı acayip sert.. akşam bi kramp oldu onunla ilgili olabilirmi....

kızlar günaydın... bişi sorcam... karnım bu sabah aşşağı inmiş gibi ve üst kısmı acayip sert.. akşam bi kramp oldu onunla ilgili olabilirmi....

kaç haftalıksınki canım? Belli bi haftadan sonra bebek aşağıya inermiş zaten. Belki öyledir, yada bebiş yer değiştirmiştir

Nolmuş böyle herkes gece rahatsız olmuş,uyuyamamış sözleştinizmi ayol?cben iyiydim,mışıl mışıl uyudum,rüyalar gördümboshayallersmile
Şuan acayip tıkınasım var ya,2 tane çikolata yedim kesmedi,gidip bişeyler daha bulayım yiyecek

Son düzenleme:
belim çokağrıyor uzanayim ben melcancım bende merak ettim seni sesi soluğu çıkmıyor dedm iyi doğurmamışın:) aman zamanında gelsin bebişlerimiz

canım 20 günüm var doğuma.. prenses biraz tombiş.. tedirgin oldum uyandığımdan beri...

canım az kalmış baya,artık normal kramp girmesi ve bebeğin aşağıda olması.Bence tedirgin olacak bişey yoktur,dinlen artık bol bol.Ne güzel tombiş prensesine kavuşma zamanın çok yaklaşmış,sağlıkla gelsin

selam kızlar..geçmişebaktımda herkesin ağrıları sancıları başlamış 3 gün yatarak geçirdiğim ağrım bu sabahtam itibaren yine benimle kemiklerim rahmim deli gibi ağrıo yine dünya kadar da iş var bi haftadır evi silmedim yavaş yavaş yapcam artık

amin canım.. cümlemiz sağlıkla kavuşalım inşallah... ilk hamileliğim... başta biraz problemli oldu... işte tedirgin oluyorum böyle... sizin ne kadarınız kaldı...

amin canım.. cümlemiz sağlıkla kavuşalım inşallah... ilk hamileliğim... başta biraz problemli oldu... işte tedirgin oluyorum böyle... sizin ne kadarınız kaldı...

benimde ilk hamileliğim,insan en ufak bir rahatsızlıkta panik oluyor,bi dolaba uzanıyorum mesela acaba bişey oldumu diye endişelenip bebeğimin hareketlerini dinliyorum
40 günüm var benim

bende dun gece uyuyamadim saga sola done done bi hal oldum bide kasiklarim cok agridi dogum sancisi sandim simide karin agrisi var bide sag kalca kemigim agrio yururken aksiyorum yaa ay bu son ayda ne kadar cok aci oluya vucutta hayirlisi ile bi dogursaydik artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…