benimde ilk hamileliğim,insan en ufak bir rahatsızlıkta panik oluyor,bi dolaba uzanıyorum mesela acaba bişey oldumu diye endişelenip bebeğimin hareketlerini dinliyorum
40 günüm var benim
canım 20 günüm var doğuma.. prenses biraz tombiş.. tedirgin oldum uyandığımdan beri...
günaydın hazal ..hazalcım baktımda sende 36+4 olmşsn tam iki hafta var aramızda çatı muayenesi falan yapıldımı sana bana 25inde yapılacak stres olyorm düşündükçe
epidural sezeryan olmayı düşünüyorum, aslında doğumum kasım 16 ama bebiş beklemiyo bide normal doğumla ilgili bi problem var o yüzden olmuyo.. ayın 18inde kontrolüm var inşallah günümüz kesinleşecek. önce kasımın 3ü dedi şimdi 1i bakalım bu sefer ne dicek. hayırlısıyla bi atlatsam 18ini....
cnm benim ticker sata gore ayarli 4 kasim. ultrasonda 8 kasim cikti tamini tarih valla ben ebeye gidiyorum hic cati muayenesinden sozetmedi carsamba randevum var gittiimde soracam ama galiba yapmiolar yapsalar iyi olur aslinda normel doguma musaitmi ogrenmek iyi olur niye stres oluyorsun kotu bisimi bilmiyorumkismile
benimde sata göre tatlım 18 kasım ama 10 kasım falan görülüyor ultrasonda ..kız hazal ben ödleğim galiba biraz tırsıyorm şimdiden yoksa kötü bişey değil hatta ii bişey en azından normal doğurup doğuramıcağımızı biliriz normale çok şartladım kendimi şimdi normal olmaz dersede yıkılıcam aslında ondan da tırsıyorum..
Nolmuş böyle herkes gece rahatsız olmuş,uyuyamamış sözleştinizmi ayol?cben iyiydim,mışıl mışıl uyudum,rüyalar gördümboshayallersmile
Şuan acayip tıkınasım var ya,2 tane çikolata yedim kesmedi,gidip bişeyler daha bulayım yiyecek
bebebğim tombiş diyen arkadaşlar kaç gr bebekleriniz???
benim sat 8 şubat doktorum hep 4 şubattan hesaplıyordu erken yumurtlama demişti son gittiğimde yine 8 şubattan hesapladı şaşırdım bende ticker'ım falan 4 şubata göre çünkü sen ultrason zamanına bakma önemli olan sat dedi haydaaa dedim neyse 4 gün farketmez bişi de
35+1 de 3,200 dü toprakdr.4 kilo üstü doğacak dedi :) tosun paşam benimmmmm oo
merhaba kızlar! bir kaç gündür girememiştim siteye doğru dürüst. çooook sayfa birikmiş. okuyamadım hepsini. üstünkörü baktım şöööle. yasemin fotoğraflarınız gerçekten çok güzel çıkmış. Maşallah, Allah kem gözlerden saklasın
ben de gece rahat uyuyabileyim diye dün gündüz uykum gelmesine rağmen hiç uyumadım ve uzun zamandan beri ilk kez dün gece aralıksız mışıl mışıl uyudum. sabah eşime kahvaltı hazırlamak için kalktım ama o ne soğuuukk :bbo: sonra tekrar yattım. battaniyeye sarılmış halde uyandım.
ayyy gripin benim yerime de ye. uzuuun zaman oldu çikolata ve abur cubur yemeyeli.:sinifsinif:
35+1 de 3,200 dü toprakdr.4 kilo üstü doğacak dedi :) tosun paşam benimmmmm oo
ay iyi ya sata gore dogururuz iinsaallah gerci ultrasona gorede 4 gun fark var ama 4 gun bile bana cok geliyo hayirli dogumlar olur insallah :Saruboceq:
miraclecim bende odlegim hatta bayagi odlek normal dogum korkusu var ama simdi biraz daha iyiyim artik is basa dustumu mecbur cikarcaz bosuna simdiden strese koymiyalim kendimizi insallah normal dogum olur ama bakalim artik hangisi ben ve oglum icin saglikli ise onu uygulucaz sezeryan yada normal artik hayirlisi