2010 Kasım Anneleri

bende cogumuz gıbı sabahı sabah ettım
burnum tıkalı gozumden yaslar akıyor
nefes alamıyorum
yatamıyorum
karımda sureklı kasılmalar arttı

hadı hayırlısı bakalım

benimde burnum tıkalıı gece nefes almada zorlanıyorum öskürüğümde geçmedi :KK43: zeynep arkadaşımla konuştuk eğer öksürük geçmezise narkoz alamıyormuşum bu hafta doktora gideceğim artık, ilaç kullanmamakta ısrar ediyordum ama sanırım atlatamıycammm :KK43:

bende cogumuz gıbı sabahı sabah ettım
burnum tıkalı gozumden yaslar akıyor
nefes alamıyorum
yatamıyorum
karımda sureklı kasılmalar arttı

hadı hayırlısı bakalım

bafo senin tickerını gördükçe beni heyecan basıyor :S

kocam beni dayan yavrum az kaldı yavrum diye teselli ediyo her akşam:bbo:
bende seni teselli edeyim dayan bafocum çok az kaldı:teselli:

günaydın herkese
bende gece uyuyamayanlardanım. 2-5 arası uyanıktım sonra 5 gibi tekrar yattım 7 de kalktım işe geldim
şimdide esneyip duruyorum

günaydın kızlarrr... gecesi kötü geçenlere Allah yardımcı olsun ben iyi uyudum şükür . tabi sizin haftalarınız benden ileride. zaten dr umda 15 gun sonra sikayetlerin artacak demişti sizleri görünce daha iyi anlıyorum. günlerimiz az kaldı. bu kadar uzun ,güzel ve zor bir bekleyiş olamaz ama fınfıkın dediği gibi az kaldı dayanın kızlar.
ben de annemle çarşıya çıkıcam lcw den hamıle kotu alıcam kendme en ucuzu orda :)))) zaten az kaldı hamılelık cok para vermek ıstemıyorum

günaydın kıslar size bişey sorcam göbeğinizin delik kısmının altında sizde bi ağrı hissediomusunuz

günaydın kızlar, geceleri sağa sola dönerken benim de karnım acıyor dün 3-4 kere adet ağrım oldu artık yalancı sancılar girmeye başladı sanırım.. sıklaşmaması iyi oldu en azından 2 hafta daha beklesin kuzum..
eşim sonunda işbaşı yaptı, kahvaltımı yapıp evi toplıycam.. bugün yeğenimin doğum günü 4 yaşına giricek öğlen gibi oraya gidicem annem babam kardeşim ve gelinimiz de gelicek, şeytan diyo herkes burdayken doğur :)))) neyse şeytana uymıyım ben en iyisi.. :)
göbiş çevremi ben de ölçmüştüm dün ama yazamadım 108cm olmuş öncekine göre 1 cm cik büyümüş daha fazla da büyümeyiversin artık :)

günaydın anneler
ben de uyuyamadım
sağ kasığımda şiddetli ağrı vardı
sonra kalçam tutuldu sandım zor hareket ettim
sonra heryerim ağrıdım çok az uyudum birde wc kısmı var hiç saymıyorum
eşimi işe gönderdim evi toparladım şimdi uzanıyorum ama kasıklarımda sancı var yine

günaydın anneler
ben de uyuyamadım
sağ kasığımda şiddetli ağrı vardı
sonra kalçam tutuldu sandım zor hareket ettim
sonra heryerim ağrıdım çok az uyudum birde wc kısmı var hiç saymıyorum
eşimi işe gönderdim evi toparladım şimdi uzanıyorum ama kasıklarımda sancı var yine

Barays iyi tarafından bak durumuna evde olma avantajını kullanıp akşama kadar yatabilirsin ne güzel sempatiksalakcinni

barays canım sola yatınca da geçmiyor mu sürekli devam mı ediyor yoksa ara ara mı oluyor..

Barays iyi tarafından bak durumuna evde olma avantajını kullanıp akşama kadar yatabilirsin ne güzel sempatiksalakcinni

keşke Fınfık öyle olabilse
sıpa uslu durmuyor ki uyutmuyor
artık bir yerlerde uyumaya çalışacam

barays canım sola yatınca da geçmiyor mu sürekli devam mı ediyor yoksa ara ara mı oluyor..

yok canım sağ sol geçmiyor
sıpa da yatar yatmaz hereketleniyor
içe tekmeler atıyor
büyüdükçe hareketler sertleşiyor
canımı yakıyor

aynen canım hareketleri benim de canımı yakıyor çok, en çokta sağ göğsümün altına ayaklarını dayadığı için sanki orası çürümüş gibi ağrıyor..

sağlıkla bi doğsun da totosunu ısırıcam ben zilli kızımın :)

hadi ben evi toplıyım da çıkıyım görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın...

dün çok gezdik bizde. gezmeye gittik mantı yaptık . süpper olmuştu. kendi yaptığın gibi olmuyor tabii. ne zamandır yapıp yemiyordum . ordanda çaya başka yere gittik . eve geldiğimde midem bi tuhaftı okadar yersem tabii :bbo: prop eşinde yapmış mantı maşallah valla afiyet olsun ....

yasemin resimler çok güzelll . eşin ne güsel seviyor foto çekinmeyi.
benim eşim hiç sevmez . bende çok severim :KK43:

günaydın kıslar size bişey sorcam göbeğinizin delik kısmının altında sizde bi ağrı hissediomusunuz

günaydın ben her yerimde sürekli ağrı hissediyorum :KK1: bazen çocuk göbek deliğinin üstüne ve ya altına bir yerini koyuyor neresi olduğunu çözemedim ondan olabilir :bbo: geçmiş olsun

ben artık soluma yatamıyorum çok yatmaktan çürüdü sanırımsempatiksalakcinni

Son düzenleme:
pöfff gece bende uyuyamıyorum hiç .
bi sağa bi sola püffleye püffleyee. eşimde uyanıyor. onada kıyamıyorum.
yastıklarımı alıp odaları geziyorum artık rahat ettiğim yerde uyuyorum .
azz kaldı bi doğursak artıkkk

X