2010 Kasım Anneleri

yok normal ıstıroum da bakarsın 1 haftaya gelıcek gıbı yada baska bısey der ne bıleyım:uhm:

öff sancıyla uyandım sbh valla yalancılar boyleyse gerceklerı nasıl olcek :)
gunaydın herkese

öff sancıyla uyandım sbh valla yalancılar boyleyse gerceklerı nasıl olcek :)
gunaydın herkese

günaydın
prop regl olcam gibi karnım ağrıyo geceden beri :bbo: hatta gayri ihtiyari kalkıp ped koyim falan diye düşündüm bir ara.

günaydın kızlar yine boktan bir geceydi uyuyamadım aa dostlar kocama kahvaltı hazırladım işe yolladım camasırları makineye attım şimdi biraz uyumaya calısacağım uykusuzluktan midem bulanıyor öf pöf afra tafra:bbo:

ay herkesın mı gecesı kotu gecer ne guzel:) yalnız olmadıgımı hıssettırıosunuz banakaydirigubbakcemile3
bız de kahvaltımızı yaptık kocam cıkarken onla cıkcam emınonune gıtcemmmm :)) bugun hava cok guzel tam gezmelık vallahı

Günaydın kızlar.
Ben dün gece uyuyabildim sonunda tuvaletleri saymazsak tabi:) Bugün de temizlik günü evim temizleniyor kızımın odasının dolaplarını da artık sildircem halısını fln da serdircem.Kıyafetleri yerleştireyim bakayım ne eksik ne değil yerleşince daha rahat görünür.Sonra da aksesuarlarını alabilirim artık.

günaydın kızlarrr benimde gecem kötüydü bir o tarafa dön bir o tarafa dönerken bile sağa sola karnım geriliyor eşimide uyutmdım ben geceee yasık o birde işe gitti

oğluşumun doğum şekerleride geldi teyzeleri çok güsel olmuş resmini koyucam tam istediğim gibi :) bugün evdeyim ama dışarı çıkabilirim bakalımmm uyuzluğu atabilirsenm üstümdennn

kizlar bende göbek sova gecen hafta cektigim resmi ekledim sizlerde resim ekleyin artik hic kimse resim eklemiyor nedense:umursamaz:

bende cogumuz gıbı sabahı sabah ettım
burnum tıkalı gozumden yaslar akıyor
nefes alamıyorum
yatamıyorum
karımda sureklı kasılmalar arttı

hadı hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…