birde acayip acı biber yemek istiyorum
yiyorum da ama bebeğe gittiği için zararı mı olur bilemiyorum nette araştırdım birşey bulamadımkafamçokkarıştı
canım ben acyı severdim zaten..canım istediği zamanda yemeye devam ediyorum..bende araştıracaktım bak onu..bide ben bakayım bişey bulabilicezmi..
Benim de eşim ikiz istiyor ama ben bakamam diyorum böyle dua etme diyorum. Hatta idrar testini ona gösterdiğimde yalnızca iki çizgi çıkmış ikiz olsaydı bir çizgi daha çıkardı dedi, çok güldük.
İkiz anneleri Allah yardımcınız olsun iki tane bebek bir anda çok zoor.
amin valla kızlar..bende ikiz bekliyorum allah nasib ederse...bide çalışıyorum..rabbim verir kolaylığını..çok istededik arzuladık..şimdi keşke tek olsaydı demedim demekte istemem ..allahın takdiri..inş sağlıklı sıhatli ve hayırlıs evlatlar olsunlar..
hamileyimmm:):)
aman mşlhh ..hayırlı olsun ..allah tamamına erdirsin inş..
kızlar bugun basım cok donuyor ve midem bulanmaya basladı .. işteyim keşke eve gidebilsem cok uyuyasım var
kııs bafoo benimkine pıtırcık demişsin ..lütfen düzeltelim..ikiz bekliyorum:))
şekerler ben çıkıyorumm.şuan bir vukuat yokken bulantı bilmem ne yokken işlerimi toparlıyayım..görüşürüz gene..hepiniz allaha emanet olun bebişlerinizle beraber.
barays sana sonra dönücem:)))aklıma gelsin bii ne diyeceğimm
amin amin inşşşşşşş cnm
bende de yumurta alerji yaptı sanırım
nasıl yapacam bilemiyorum kızlar peynir sütle mi idares etsem ki?
evet ya çok zorgeçmiş olsun canım..işteyken her şey zor..ama eve gittiğinde iyice dinlen..dinlenmeden geçmez.birazda yemene dikkat edersen bişeyin kalmaz canım..allaha emanet olun
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Benim de eşim ikiz istiyor ama ben bakamam diyorum böyle dua etme diyorum. Hatta idrar testini ona gösterdiğimde yalnızca iki çizgi çıkmış ikiz olsaydı bir çizgi daha çıkardı dedi, çok güldük.
İkiz anneleri Allah yardımcınız olsun iki tane bebek bir anda çok zoor.
hamileyimmm:):)
kııs bafoo benimkine pıtırcık demişsin ..lütfen düzeltelim..ikiz bekliyorum:))
malesef canımm geçen hafta bende öyle oldum..sabret..sürekli masamda tuzlu çubuk kraker bulundur.naneli şekerde bana ii gelmişti..bide düşünmemeye çalış..kafanı dağıt..allah yardımcımız olsun..umarım uzun sürmez bu bulantılar..:Saruboceq:
ay ben yumurta yemeyı unutuyorum mafoldumben
evet ya çok zor
anneme geciyorum evim işyerime 1 saat uzakk :gitme:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:lepi:
Amin bitanem valla fıldır fıldır dönüyor başım .... sen bu hafta düzeldin mi darısı başıma ..Bide bişey sorucam arada karnınız regli olacakmış gibi ağrıyor mu