2010 Kasım Anneleri

kızlar bugun basım cok donuyor ve midem bulanmaya basladı .. işteyim keşke eve gidebilsem cok uyuyasım var

malesef canımm geçen hafta bende öyle oldum..sabret..sürekli masamda tuzlu çubuk kraker bulundur.naneli şekerde bana ii gelmişti..bide düşünmemeye çalış..kafanı dağıt..allah yardımcımız olsun..umarım uzun sürmez bu bulantılar..:Saruboceq:

kııs bafoo benimkine pıtırcık demişsin ..lütfen düzeltelim..ikiz bekliyorum:))

şimdi gördüm pıtırcıklar yazmışsın zaten..)))

şimdi ikiz ikiz diye tadını çıkaralım..sonra ne olur bilemem:))))))))))

barays sana hep bişey dicem bişey dicem..ne diceğimi unuttum yahuu..

şekerler ben çıkıyorumm.şuan bir vukuat yokken bulantı bilmem ne yokken işlerimi toparlıyayım..görüşürüz gene..hepiniz allaha emanet olun bebişlerinizle beraber.

barays sana sonra dönücem:)))aklıma gelsin bii ne diyeceğimm

tamam tatlımmm acı biber mi yoksa

bende de yumurta alerji yaptı sanırım
nasıl yapacam bilemiyorum kızlar peynir sütle mi idares etsem ki?

ay ben yumurta yemeyı unutuyorum mafoldumben

geçmiş olsun canım..işteyken her şey zor..ama eve gittiğinde iyice dinlen..dinlenmeden geçmez.birazda yemene dikkat edersen bişeyin kalmaz canım..allaha emanet olun
evet ya çok zor
anneme geciyorum evim işyerime 1 saat uzakk :gitme:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:lepi:

Amin bitanem valla fıldır fıldır dönüyor başım .... sen bu hafta düzeldin mi darısı başıma ..Bide bişey sorucam arada karnınız regli olacakmış gibi ağrıyor mu

ay ben yumurta yemeyı unutuyorum mafoldumben

evet ya çok zor
anneme geciyorum evim işyerime 1 saat uzakk :gitme:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:lepi:

ya bende daha 1 kere ymurta ve balık yıyebildim. dün bir kitaba başladık sağlık hamilelik diye. balık sezonu bitmeden balık yiyim dedim meger levrek sakıncalıymıs çinko açısından

pof sezon bitiyor hala balık yiyemedim:çok üzgünüm:

Amin bitanem valla fıldır fıldır dönüyor başım .... sen bu hafta düzeldin mi darısı başıma ..Bide bişey sorucam arada karnınız regli olacakmış gibi ağrıyor mu

Ben de ne baş dönmesi ne ciddi şekilde bulantı var, maşallah deyin kızlar. Hala ağrıyor yasemin arada aynı regl gibi evet.

bende henuz hic balık yiyemedim.... Sanırım cinokop falan su an için en sağlıklı olan yüzey balığı yememiz gerekiyormus dip balıklarından uzak duracagız.. ama canım acayip ton balığı konservesi istiyor... ton balıklı salata süper olur....... ah şimdi olsa ... gerçi yiyemem midem ilk defa bugün bulanıyor.

meybiee olsun ikizler de çok şeker ama inşallah yardım edecekler vardır sana onu söylemek istedim ben ailemden uzaktayım da...

kızlar dışarıda asla salata yemeyin doktor çok sakıncılı diyor.. sebzelerin çok iyi yıkandığından emin olmamız gerekiyor hatta sirkede bekletip sonra yıkayıp öyle yiyeceğiz çok önemliymiş..

ya dip balığı olmaz mı, ben en çok barbun yaani tekir seviyoruuuum olsa da yesem, kızlar balık balık dediniz canım çekti ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…