2010 Kasım Anneleri

Amin bitanem valla fıldır fıldır dönüyor başım .... sen bu hafta düzeldin mi darısı başıma ..Bide bişey sorucam arada karnınız regli olacakmış gibi ağrıyor mu

bende 3 gündür bişey kalmadı canım..merdivenden düştüm acaba ondanmıdır nedir:))))))))))
valla canım arada karnım ciddden fena ağrıyor..bazen birden kasık ağrısı oluyor..içerde sanki fırtınalar kopuyor:))

Yardım eder etmesine de evi süpürmez yaw, iki hafta daha süpürmeyeyim süpür de demez. insan da böyle yaşayamıyor ama. işte biraz biraz yavvaş yavaşyapayım bir şey olmaz diyorum.

benim eşim yardım ediyor sağolsun
dün iş yaptırmadı bana o yaparkende kıyamıyorum ona
artık biraz edecez böyle
bebişlerimiz çok küçük öenmli olan onların tutunmaları

canım benim:)))))))))çok tatlısınn
kıyamam ben sana..somon al yee...ben artık ne bulursam yiyorum balıkta..banada gına geldi artık..hayırlısı ile doğurayım..bi daaha yemicem .o derece yanii

bende oluyor bazen kötü birşey olacakmış gibi korkuyorum
sabah süt içtiğimden mi ne gazlı durumdayım şişti iyice karnım:sinifsinifhaoldumsmile

meybiee olsun ikizler de çok şeker ama inşallah yardım edecekler vardır sana onu söylemek istedim ben ailemden uzaktayım da...

valla canım benim annemde t.dağ da ben bursa dayım..kayınvalidemde hasta yok yok kadıncağızda...valla ben bir rabbime birde eşime güveniyorum..yoksa şuan işten çıkar evimde geçiririm hamileliğimi..ama biliyorum ki allah nasib ederse doğduktan sonra ben bakıcam..o yüzden yatırımı hızlandırdık açıkçası..kenara para atabildiğimiz kadar atalım diyoruz.

yaw gel artık bebeğim yazını değiştir artık şeker...geldi ya kuzularr

kııs bafo ordan demesi kolay...napim denedim denedim yapamadım..bari yüzüme vurmasaydınn.bak şimdik rezil oldum...:kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hamile olduğumu öğreneli bir hafta oldu ve o zamandan beri evi hiç süpürmedim bugün temizlik yapacağım umarım birşey olmaz. Görüşürüüüz.

valla ben 3 hafta yapmadım:))))sonra eşimle beraber yaptık..sadece ütülerim acayip birikti..onun dışında elimi fazla deterjana bulaştırmadan kendimi yormadan ufak ufak yapıyorum..

kııs bafo ordan demesi kolay...napim denedim denedim yapamadım..bari yüzüme vurmasaydınn.bak şimdik rezil oldum...:kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol: ya sana dedim de bende değiştreyim dedim krizantem oldum kafamçokkarıştı
nasıl değişiyrdu hakketen

:roflol: ya sana dedim de bende değiştreyim dedim krizantem oldum kafamçokkarıştı
nasıl değişiyrdu hakketen

profik özelliğinden ticker değiştirdiğin alanda
rütbe kısmında boşluk var oraya yazdın mı tamamdır şekerimyerimseniben

bende oluyor bazen kötü birşey olacakmış gibi korkuyorum
sabah süt içtiğimden mi ne gazlı durumdayım şişti iyice karnım:sinifsinifhaoldumsmile

valla canım bilmiyorum sende progestan kullanıyormusun?o karın şişliği yapıyor..e hamilelikte kabızlık zaten var..evet sütte gaz yapar...
:))))))))ortalık gazdan geçilmiyor valla.)))))))))bende eşimden çok utanıyorum ama napim yaaa...şimdiden 6 aylık hamile kadınlar gibi

kızlaar ateşiniz yüksek oluyor mufisfisfis
benim ateşimde yüksek galiba yanıyorum ağzım dilim de kurudu neler oluyor bana:1shok:

ben sadece süt içiyorum galiba o yapıypor eşim alıştı artık gazımı farketmiyor ilk başlarda çok kom:roflol:ik oluyordu

benim ateşimde yüksek galiba yanıyorum ağzım dilim de kurudu neler oluyor bana:1shok:
ben acaip üşüyorum, aman sen sakın hasta omayasın hemen limonata hemen

profik özelliğinden ticker değiştirdiğin alanda
rütbe kısmında boşluk var oraya yazdın mı tamamdır şekerimyerimseniben

yaptımkaydirigubbakcemile5

kızlarrrr mrb bende hamileyimm yaşım 26 kilom 60 sat:30 ocak doğum tarihim 6 kasım bugün ultrason da bebeğimin keseciğini gördüm 7 mm:)))hepimize sağlıklı gebelikler ...

Son düzenleme:
kızlarrrr mrb bende hamileyimm yaşım 26 kilom 60 sat:30 ocak doğum tarihim 6 kasım bugün ultrason da bebeğimin keseciğini gördüm 7 mm:)))hepimize sağlıklı gebelikler ...

tebrikler canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.Ultrason vajinalmiydi yoksa karındanmıydı canım?

lady ya ne şanslısın, ben süpürmek zorundayım mecbur. gelip yapan olmayınca ne yapalım. Hemen de karnım ağrıyor herhalde psikolojik.

nerde şanslıyım annemde kaldığım için mi akannehir
evim savaş alanı olmuştur :1ninca:

kaydirigubbakcemile3

valla ben 3 hafta yapmadım:))))sonra eşimle beraber yaptık..sadece ütülerim acayip birikti..onun dışında elimi fazla deterjana bulaştırmadan kendimi yormadan ufak ufak yapıyorum..
deterjana dokununca noli :1ninca:
oy kıyamam :1hug:
hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…