Amin bitanem valla fıldır fıldır dönüyor başım .... sen bu hafta düzeldin mi darısı başıma ..Bide bişey sorucam arada karnınız regli olacakmış gibi ağrıyor mu
Yardım eder etmesine de evi süpürmez yaw, iki hafta daha süpürmeyeyim süpür de demez. insan da böyle yaşayamıyor ama. işte biraz biraz yavvaş yavaşyapayım bir şey olmaz diyorum.
ya bende daha 1 kere ymurta ve balık yıyebildim. dün bir kitaba başladık sağlık hamilelik diye. balık sezonu bitmeden balık yiyim dedim meger levrek sakıncalıymıs çinko açısından
pof sezon bitiyor hala balık yiyemedim:çok üzgünüm:
bende 3 gündür bişey kalmadı canım..merdivenden düştüm acaba ondanmıdır nedir:))))))))))
valla canım arada karnım ciddden fena ağrıyor..bazen birden kasık ağrısı oluyor..içerde sanki fırtınalar kopuyor:))
meybiee olsun ikizler de çok şeker ama inşallah yardım edecekler vardır sana onu söylemek istedim ben ailemden uzaktayım da...
yaw gel artık bebeğim yazını değiştir artık şeker...geldi ya kuzularr
Hamile olduğumu öğreneli bir hafta oldu ve o zamandan beri evi hiç süpürmedim bugün temizlik yapacağım umarım birşey olmaz. Görüşürüüüz.
:roflol: ya sana dedim de bende değiştreyim dedim krizantem oldum kafamçokkarıştıkııs bafo ordan demesi kolay...napim denedim denedim yapamadım..bari yüzüme vurmasaydınn.bak şimdik rezil oldum...:kedi:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benimde süpürmem lazım birisi sende öyle detaylı birşey yapma ...yalapa şalap yap gitsinkaydirigubbakcemile3
:roflol: ya sana dedim de bende değiştreyim dedim krizantem oldum kafamçokkarıştı
nasıl değişiyrdu hakketen
bende oluyor bazen kötü birşey olacakmış gibi korkuyorum
sabah süt içtiğimden mi ne gazlı durumdayım şişti iyice karnım:sinifsinifhaoldumsmile
valla canım bilmiyorum sende progestan kullanıyormusun?o karın şişliği yapıyor..e hamilelikte kabızlık zaten var..evet sütte gaz yapar...
:))))))))ortalık gazdan geçilmiyor valla.)))))))))bende eşimden çok utanıyorum ama napim yaaa...şimdiden 6 aylık hamile kadınlar gibi
ben acaip üşüyorum, aman sen sakın hasta omayasın hemen limonata hemenkızlaar ateşiniz yüksek oluyor mufisfisfis
benim ateşimde yüksek galiba yanıyorum ağzım dilim de kurudu neler oluyor bana:1shok:
profik özelliğinden ticker değiştirdiğin alanda
rütbe kısmında boşluk var oraya yazdın mı tamamdır şekerimyerimseniben
ben acaip üşüyorum, aman sen sakın hasta omayasın hemen limonata hemen
yaptımkaydirigubbakcemile5
kızlaar ateşiniz yüksek oluyor mufisfisfis
benim ateşimde yüksek galiba yanıyorum ağzım dilim de kurudu neler oluyor bana:1shok:
kızlarrrr mrb bende hamileyimm yaşım 26 kilom 60 sat:30 ocak doğum tarihim 6 kasım bugün ultrason da bebeğimin keseciğini gördüm 7 mm:)))hepimize sağlıklı gebelikler ...
lady ya ne şanslısın, ben süpürmek zorundayım mecbur. gelip yapan olmayınca ne yapalım. Hemen de karnım ağrıyor herhalde psikolojik.
kaydirigubbakcemile3bende 3 gündür bişey kalmadı canım..merdivenden düştüm acaba ondanmıdır nedir:))))))))))
valla canım arada karnım ciddden fena ağrıyor..bazen birden kasık ağrısı oluyor..içerde sanki fırtınalar kopuyor:))
deterjana dokununca noli :1ninca:valla ben 3 hafta yapmadım:))))sonra eşimle beraber yaptık..sadece ütülerim acayip birikti..onun dışında elimi fazla deterjana bulaştırmadan kendimi yormadan ufak ufak yapıyorum..
oy kıyamam :1hug:kızlaar ateşiniz yüksek oluyor mufisfisfis
hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktankızlarrrr mrb bende hamileyimm yaşım 26 kilom 60 sat:30 ocak doğum tarihim 6 kasım bugün ultrason da bebeğimin keseciğini gördüm 7 mm:)))hepimize sağlıklı gebelikler ...