ya bende daha 1 kere ymurta ve balık yıyebildim. dün bir kitaba başladık sağlık hamilelik diye. balık sezonu bitmeden balık yiyim dedim meger levrek sakıncalıymıs çinko açısından
pof sezon bitiyor hala balık yiyemedim:çok üzgünüm:
ya dip balığı olmaz mı, ben en çok barbun yaani tekir seviyoruuuum olsa da yesem, kızlar balık balık dediniz canım çekti ya.
evet ya kaydirigubbakcemile3yaw gel artık bebeğim yazını değiştir artık şeker...geldi ya kuzularr
benim oluyo öyleAmin bitanem valla fıldır fıldır dönüyor başım .... sen bu hafta düzeldin mi darısı başıma ..Bide bişey sorucam arada karnınız regli olacakmış gibi ağrıyor mu
ya bende daha 1 kere ymurta ve balık yıyebildim. dün bir kitaba başladık sağlık hamilelik diye. balık sezonu bitmeden balık yiyim dedim meger levrek sakıncalıymıs çinko açısından
pof sezon bitiyor hala balık yiyemedim:çok üzgünüm:
bende barbun mezgit seviyorum ikisi de dip balığı:sinifsinif:
evet ya kaydirigubbakcemile3
benim oluyo öyle
gaz sancısıymış
normalmiş yerimseniben
aman sakın hem ton balıgı hem konserve,,hiç önerilmiyor hiçç..bende henuz hic balık yiyemedim.... Sanırım cinokop falan su an için en sağlıklı olan yüzey balığı yememiz gerekiyormus dip balıklarından uzak duracagız.. ama canım acayip ton balığı konservesi istiyor... ton balıklı salata süper olur....... ah şimdi olsa ... gerçi yiyemem midem ilk defa bugün bulanıyor.
çinko açısından cok zengin balıklar ve gelişmekte olan embriyoya kan yoluyla en hızlı geçip bebek gelişimine ciddi zararlar verebilirmiş.Beyin,sinir ve kemik yapısına allah korusunyasemin niye dip balığı yiyemiyoruz?
kızlar ceviz çok önemliymiş dün gidip aldım işyerinde günde 1 avuç kadar yiyeceğim bi de kayısı aldım.. aslında dağ mersini çok faydalıymış.... kızlar sizz gaz diyorsunuz evet oda var ama çok ara ara kasığıma birşey batıp hemen geçiyor yaşayan var mıııı
aaa sakın bulgur yeme yaa rahatsız eder senii ŞenizEvet galiba gazdan oluyor. Çünkü gaz gidince rahatlıyorum. Bu hafta işim gücüm bulgur yemek en çok gaz yapan şey uf ya. En iyisi ben balığa geçeyim.
okmeydanı memorıalde var canım Şenizbencede gelirim tabi harika olur nerde ne zamankaydirigubbakcemile5
Ben de kimin ne yazdığını karıştırıyorum. Tamam öyleyse salam yemiyoruz ya sucuk da mı yemiyoruz arkadaşlar? Canım bunlardan da istiyor da..
bende hiç süpürmedim elimi bile sürmedim bişiyeHamile olduğumu öğreneli bir hafta oldu ve o zamandan beri evi hiç süpürmedim bugün temizlik yapacağım umarım birşey olmaz. Görüşürüüüz.