2010 Kasım Anneleri

meybiem ben iyi gibiyim
grip olmuştum hala iyileşemedim
hala da işe geliyorum :gitme:
evde uyuyasım var :kedi:

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah en kısasürede iyileşirsin. Bol bol portakal suyu içmeye çalış canım.Dikkat et kendine

canım çok güzel haberler verdin senin ve bebişlerin iyi olmasına çok sevindim :Saruboceq:
bende iyiyim herşeye dikkat ediyorum iyi gidyor şimdilik

canim cok sukur iyi olmaniza cok sevindim
bizde dun doktora gittik ama bebisi goremedik malesef iki hafta sonra tekrar cagirdi insallah gittigimizde goruruz :Saruboceq:
canım bana dr 15 günra demişti demek ki doktorların hepsi aynı aklinialirimsmile
neyse 1 hafta geçmek üzere biz haftaya c.tesi gidecez inş.:Saruboceq:

meybiem ben iyi gibiyim

canım iyice dinlen evdeyken. İşyerinde de ıhlamur ve limonlu çay tüketmeye çalış geçmiş olsun

meybiem ben iyi gibiyim

gecmis olsun canim eve gittiginde bol bol dinlen
portakal suyunun yanisira kivi de yiyebilirsin bol c vitamini varmis

yaheyyaa benimde :)

saol canım 5 haftadan sonra basladı şımdıı dahada cogaldııı
aynen tatlım bende bugun berbatım böö,
hoşgeldin

tatlım seni merak edıyorum hadi gozumuz aydın cok sukur

meybiem ben iyi gibiyim
işte hamileliğin ilk belirtisi , bağışıklık sistemi yavaslıyor bol limonata cnm bol ol sıvı baska caresı yok birde tavus suyu corbası

BAFOYU DA MERAK ETİM UMARIM İYİDİR:Saruboceq:
tatlım iyiyim çok şükür bol svıı alıyorum​

BAFO BAK SAYI OLARAK ARTIYORUZ 16 KıŞı OLMUŞUZ BUGUN AYIN 8'ı. HER GÜNE 2 HAMıŞ OLURSAK AY SONUNDA 62 KıŞı OLURUZ

Çok geçmiş olsun canım.İnşallah en kısasürede iyileşirsin. Bol bol portakal suyu içmeye çalış canım.Dikkat et kendine
inşallah canım
işyerimde olduğum için yakınlarımda pek yok
öğle yemeğine çıktığımda içeceğim
canım iyice dinlen evdeyken. İşyerinde de ıhlamur ve limonlu çay tüketmeye çalış geçmiş olsun

evde değilim işyerindeyim benneyaptımki

gecmis olsun canim eve gittiginde bol bol dinlen
portakal suyunun yanisira kivi de yiyebilirsin bol c vitamini varmis

kivi yerim yerimseniben
öğlen çıkıp marketten muz kivi alacağım kendime
doktor bana sütü yasakladı gaz yaptığından dolayı
ama sabahları iştahuım olmadığı için mısır gevreğiyle süt içeceğim

bende de yumurta alerji yaptı sanırım
nasıl yapacam bilemiyorum kızlar peynir sütle mi idares etsem ki?

canim cok sukur iyi olmaniza cok sevindim
bizde dun doktora gittik ama bebisi goremedik malesef iki hafta sonra tekrar cagirdi insallah gittigimizde goruruz :Saruboceq:

inş canım..oluruna bırak çok üstünde durmamaya çalış ki herşey tıkır tıkır işlesin..:Saruboceq:

meybiem ben iyi gibiyim

geçmiş olsun canım..işteyken her şey zor..ama eve gittiğinde iyice dinlen..dinlenmeden geçmez.birazda yemene dikkat edersen bişeyin kalmaz canım..allaha emanet olun

sağol pafocum allah razı olsun..çok şükürr iyiyiz bugün..

bende de yumurta alerji yaptı sanırım
nasıl yapacam bilemiyorum kızlar peynir sütle mi idares etsem ki?

olabilir canım bir kaç gün bırak bakalım yumurtayı ne olacak..yani doktorun bana dediği gibi ilk 3 ay kendini yemek için zorlama ..
ki tiksinme olmasın..bi bak içebiliyorsan süte ağırlık ver..peynire ağırlık ver...

Benim de eşim ikiz istiyor ama ben bakamam diyorum böyle dua etme diyorum. Hatta idrar testini ona gösterdiğimde yalnızca iki çizgi çıkmış ikiz olsaydı bir çizgi daha çıkardı dedi, çok güldük.
ıkiz anneleri Allah yardımcınız olsun iki tane bebek bir anda çok zoor.

birde acayip acı biber yemek istiyorum
yiyorum da ama bebeğe gittiği için zararı mı olur bilemiyorum nette araştırdım birşey bulamadımkafamçokkarıştı

inş canım..oluruna bırak çok üstünde durmamaya çalış ki herşey tıkır tıkır işlesin..:Saruboceq:

dalia daha çok küçükler o yüzden drlar acele etmiyor sanırım bekleyelim görecez inş. bebişlermizi :Saruboceq:

hoşgeldin canımmm tebriklerrrrr:CüvCüv::CüvCüv:

evet yaa ikiz zor ama Allah yardımcıları olur arkadaşlarımızın inş.:Saruboceq:

saogolun kıslar yaş .25 kılo 70 sat 3 şubat 2010 dogum tarıhı 10 kasım bilgilerım bunlar kıslr

kızlar bugun basım cok donuyor ve midem bulanmaya basladı .. işteyim keşke eve gidebilsem cok uyuyasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…