meybiem ben iyi gibiyim
grip olmuştum hala iyileşemedim
hala da işe geliyorum :gitme:
evde uyuyasım var :kedi:
günaydın kızlar..
ilk önce dünya kadınlar gününüzü kutluyorum...hepinizi çook öpüyorum.
c.tesi günü tahlihsiz bi kaza yaşadım biliyorsunuz.moralim çok bozuldu.hemen abar topar doktora gittim ..allahıma bin kere şükürler olsun ki bebişlerime bişey olmadı...
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz..
bebişleriniz hayırlı olsun..umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz.
vestacım seninde ikizmiş..hayırlı olsun canım..allah tamamına erdirsin..
bafo barays dalia sizler nasılsınız?nasıl gidiyoor..özlemişim sizleri:)
canım bana dr 15 günra demişti demek ki doktorların hepsi aynı aklinialirimsmilecanim cok sukur iyi olmaniza cok sevindim
bizde dun doktora gittik ama bebisi goremedik malesef iki hafta sonra tekrar cagirdi insallah gittigimizde goruruz :Saruboceq:
meybiem ben iyi gibiyim
meybiem ben iyi gibiyim
evet arkadaşlar hepimizin günü kutlu olsun
kesınlıkle .hadi bekliyoruz cnm meraklagünaydın arkadaslar dünya kadinlar gününüz kutlu olsun ..... ben persembe gidicem ama alttan baktırıcam ... doktorlar bu muayene seklinin hicbir zararı yok diyor....
ya benimde çektiya şimdi :)Bafoo, iyi şeyler düşünmeye çalış. Herşey olacağına varır, Allah'tan hayırlısını dile.
Buarada benim dün akşam canım kısır istedi yaptım yedim ama midemi bir rahatsız etti ki sormayın. Önce canım çok istiyor yiyiyorum birşeyler sonra da nasıl yakıyor. Hamile olmadan önce böyle şikayetlerim hiç mi hiç olmazdı ne yersem yiyeyim. :)
evet cnm dr onemlı bısey yok dınlen dedıgünaydın kısçeler
bafo doktorun dediğini yap dinlen bol bol
ayrıca olabiliyormuş kanama
regl olucağın zaman da az kanama olabiliyomuş
şimdi nasılsın merak ettim benneyaptımki
ben hep uyudum ya akannehir
tabı cnm hosgelsın bılgılerını eklermısıngünaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benide listeye eklermisinizzz
allah korusun cnm ins bişey olmayacak ama korkuyoruz ıste anlıyorum senı cokBenimde dünden beri koyu sarı açık kahve diyebileceğim akıntım var ama yoğun değil. Yinede çok korkuyorum.Çünkü daha önce temmuz ayında boş gebelik geçirdim. Allahım bu sefer bebeğimi bana bağışlar inşallah.
Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimizinki sağlıcakla gelsin.İlk denememizde kavuştuk ne mutlu ki.
aynen tatlım bende bugun berbatım böö,saol canım 5 haftadan sonra basladı şımdıı dahada cogaldııı
tatlım seni merak edıyorum hadi gozumuz aydın cok sukurgünaydın kızlar..
ilk önce dünya kadınlar gününüzü kutluyorum...hepinizi çook öpüyorum.
c.tesi günü tahlihsiz bi kaza yaşadım biliyorsunuz.moralim çok bozuldu.hemen abar topar doktora gittim ..allahıma bin kere şükürler olsun ki bebişlerime bişey olmadı...
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz..
bebişleriniz hayırlı olsun..umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz.
vestacım seninde ikizmiş..hayırlı olsun canım..allah tamamına erdirsin..
bafo barays dalia sizler nasılsınız?nasıl gidiyoor..özlemişim sizleri:)
işte hamileliğin ilk belirtisi , bağışıklık sistemi yavaslıyor bol limonata cnm bol ol sıvı baska caresı yok birde tavus suyu corbasımeybiem ben iyi gibiyim
tatlım iyiyim çok şükür bol svıı alıyorumBAFOYU DA MERAK ETİM UMARIM İYİDİR:Saruboceq:
inşallah canımÇok geçmiş olsun canım.İnşallah en kısasürede iyileşirsin. Bol bol portakal suyu içmeye çalış canım.Dikkat et kendine
canım iyice dinlen evdeyken. İşyerinde de ıhlamur ve limonlu çay tüketmeye çalış geçmiş olsun
gecmis olsun canim eve gittiginde bol bol dinlen
portakal suyunun yanisira kivi de yiyebilirsin bol c vitamini varmis
canim cok sukur iyi olmaniza cok sevindim
bizde dun doktora gittik ama bebisi goremedik malesef iki hafta sonra tekrar cagirdi insallah gittigimizde goruruz :Saruboceq:
meybiem ben iyi gibiyim
bende de yumurta alerji yaptı sanırım
nasıl yapacam bilemiyorum kızlar peynir sütle mi idares etsem ki?
olabilir canım bir kaç gün bırak bakalım yumurtayı ne olacak..yani doktorun bana dediği gibi ilk 3 ay kendini yemek için zorlama ..
ki tiksinme olmasın..bi bak içebiliyorsan süte ağırlık ver..peynire ağırlık ver...
inş canım..oluruna bırak çok üstünde durmamaya çalış ki herşey tıkır tıkır işlesin..:Saruboceq:
hoşgeldin canımmm tebriklerrrrr:CüvCüv::CüvCüv:hamileyimmm:):)
Benim de eşim ikiz istiyor ama ben bakamam diyorum böyle dua etme diyorum. Hatta idrar testini ona gösterdiğimde yalnızca iki çizgi çıkmış ikiz olsaydı bir çizgi daha çıkardı dedi, çok güldük.
İkiz anneleri Allah yardımcınız olsun iki tane bebek bir anda çok zoor.
:lepi:BAFO BAK SAYI OLARAK ARTIYORUZ 16 KİŞİ OLMUŞUZ BUGUN AYIN 8'İ. HER GÜNE 2 HAMİŞ OLURSAK AY SONUNDA 62 KİŞİ OLURUZ
:teytey: delikafaduldenhamileyimmm:):)
saogolun kıslar yaş .25 kılo 70 sat 3 şubat 2010 dogum tarıhı 10 kasım bilgilerım bunlar kıslr