kıslar ben ekım tobıcındeyım ama komsu sayılırız bı ugaryaayım sızlere dediiimmm nasılsınız bakemm ben mıde bulantılarıyla bogusuyorumm kıslar
Mervam,saol canım 5 haftadan sonra basladı şımdıı dahada cogaldııı
Mervam,
Bizi de bekliyor desene bulantılar.. Umarım bana olmaz.
Rabbim tekrar yaşatmaz inşallah :Saruboceq:Benimde dünden beri koyu sarı açık kahve diyebileceğim akıntım var ama yoğun değil. Yinede çok korkuyorum.Çünkü daha önce temmuz ayında boş gebelik geçirdim. Allahım bu sefer bebeğimi bana bağışlar inşallah.
hoşgeldin canım opuyorumnanaktangünaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım benide listeye eklermisinizzz
hoşgeldiniz iyi etmişiniz opuyorumnanaktankıslar ben ekım tobıcındeyım ama komsu sayılırız bı ugaryaayım sızlere dediiimmm nasılsınız bakemm ben mıde bulantılarıyla bogusuyorumm kıslar
günaydın kızlar..
ilk önce dünya kadınlar gününüzü kutluyorum...hepinizi çook öpüyorum.
c.tesi günü tahlihsiz bi kaza yaşadım biliyorsunuz.moralim çok bozuldu.hemen abar topar doktora gittim ..allahıma bin kere şükürler olsun ki bebişlerime bişey olmadı...
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz..
bebişleriniz hayırlı olsun..umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz.
vestacım seninde ikizmiş..hayırlı olsun canım..allah tamamına erdirsin..
bafo barays dalia sizler nasılsınız?nasıl gidiyoor..özlemişim sizleri:)
günaydın kızlar..
ilk önce dünya kadınlar gününüzü kutluyorum...hepinizi çook öpüyorum.
c.tesi günü tahlihsiz bi kaza yaşadım biliyorsunuz.moralim çok bozuldu.hemen abar topar doktora gittim ..allahıma bin kere şükürler olsun ki bebişlerime bişey olmadı...
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlarımız hepiniz hoşgeldiniz..
bebişleriniz hayırlı olsun..umarım sağlıklı bir hamilelik geçirirsiniz.
vestacım seninde ikizmiş..hayırlı olsun canım..allah tamamına erdirsin..
bafo barays dalia sizler nasılsınız?nasıl gidiyoor..özlemişim sizleri:)