bende yiyemiyordum ama başlamak lazım akşam bugünü telafi için hem muz hem yumurta yiyecem
ayrıca çalışıyorum dedin yaa işyrinde yanında fındık ceviz ve kara üzümm bulundurup yemeliymiş bebişin tutunmasını sağlıyormuş
Bende alıcam hala bunları ,haklsın canım.
evet kabak çekirdeiğ ve ananas yedim ben
tüp bebek için hep söylerler bebeğin tutunmasını sağlıyormus diye hele bu jaftalarda ceviz çook önemli
Ben de sütü nasıl tüketeceğimi buldum muzlu süt yaparak!
:lepi: işte buu
kizlar en zengin protein kaynagi sutmus gunde en az 1 litre tuketmek lazimmis akannehir
protein bebegin zeka gelisimi icin cok onemliymis
neyyy 1 litremiiikaydirigubbakcemile3 çatlarım
arkadaşlar hepimiz kulaktan duyma bişeyler yapmaya çalışıyoruz..kuzenimin eşi geçen sene hamileyken fazla kalsiyum almaktan zehirlendi..bence en güzeli bir diyetisyene gitmek..çünkü herkesin bünyesi ve ihtiyacı farklı..bende salı günü kalp atışlarını duyduktan sonra gerek fazla kilomdan dolayı gerekse daha dengeli ve sağlıklı beslenmek için diyetisyene gidicem..ayrıca muzun kabız yaptığını biliyormusunuz?
kesınlikle katılıyorum
sütlerle ilgili bir yazıydı paylaşmak istedim
süpersin kuşum
ve lady34
hoşgeldin..tebrikler.. a.s.
Tatlı hamişlerim nasılsınız herkes iyi mi?Bebişlerim iyi mi?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağolasın, iyiyiz çok şükür sabah korktum biraz rengi tuhaf akıntım var dıye ama iyi durum şuanda abarttım galiba biraz
hemen de moralim bozuluveriyor
kaydirigubbakcemile3annne fazla kalsıyum almakdan bebek dişli dogabılır ozaman ..
:roflol: :roflol: :roflol: