- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
bende aksamlari bir bardak icsem yeterli diye biliyordum ama oyle degilmis sempatiksalakcinni
1 litrede sanki cok yaa ic ic bitmez kaydirigubbakcemile3
ben alıyorumVitamin hapı alan var mı elevit falan?
bana et yasak dedi zaten pek yemem sevmemcanım ben hepsini bi anda yemiyorum yarım yarım yemeye çalış
haftada 1 gün kırmızı et 1-2 gün balık 1-2 günde tavuk yemek lazımmış
neyse balık hariç hepsi tamam:)
ben göğüslerimin durmuna alışamadım((
oyy süt de yasah banakizlar en zengin protein kaynagi sutmus gunde en az 1 litre tuketmek lazimmis akannehir
protein bebegin zeka gelisimi icin cok onemliymis
adet sancıları bende de oluyo normalmişşBenim bütün belirtilerim zaten akşam olunca artıyor yatmama yakın maksimum seviye geliyor, herkes midesinin sabah bulandığını söylüyor ben de kendimi en iyi sabahları hissediyorum. Geceleri midem bulanıyor dediğin gibi göğüslerim daha fazla sızlıyor, adet sancısı gibi sancılarım artıyor. Bence yorgunlukla alakalı.
sabahları pek birşey yiyemiyorum
ama yumurta yemek lazımmış nerde canım istemiyor ki
birde kızlar hergün mutlaka 1 muz yemeliymişiz
günaydın canımm başım dönüyo ara ara kaltığımdan beri var bide gögüslerimm hafif sızlıyo dünden berii bugün kan testi yaptırıcamm
arkadaşlar hepimiz kulaktan duyma bişeyler yapmaya çalışıyoruz..kuzenimin eşi geçen sene hamileyken fazla kalsiyum almaktan zehirlendi..bence en güzeli bir diyetisyene gitmek..çünkü herkesin bünyesi ve ihtiyacı farklı..bende salı günü kalp atışlarını duyduktan sonra gerek fazla kilomdan dolayı gerekse daha dengeli ve sağlıklı beslenmek için diyetisyene gidicem..ayrıca muzun kabız yaptığını biliyormusunuz?
evet canım zor ama dayanıcaz..bende şuan işteyim..bulantılar çok rahatsız ediciisürekli tuzlu çubuk yemeye çalışyıorum ama genede pek bir faydası olmuyor..acaba bulantılar ne kadar sürüyoor..
mehaba arkadaslar dılerım saglıcakla alırsınız kucagınıza bebeklerınızı..
benım lady ım burayamı kaymıs :)..
nasılsın dıye bakmaya geldım senı burda buldum lady..
ve lady34arkadaşlar mrb benide listeye eklermisiniz sat:29 ocak yaşım 26 kilom 56 tahmini doğum tarihim 5 kasım:)) hepimize sağlıklı bir gebelik süreci olsun inş..
Arkadaşlar herşeyin fazlası zarardır.Şimdi biz herşey faydalı diye yemeye çalışıyoruz.Ama normal beslenme düzenimize devam edelim.Zaten sağlıklı bir kadının hergün 1 bardak sit,1 kase yoğurt ve biraz peynir mutlaka yemesi lazım. Ama ben 1 litre süt içmenin sağlıklı olmadığını düşünüyorum.
yerını buldun vallahı canım..kaydirigubbakcemile3güzel dileklerin için teşekürler bi tanemm Şeniz
artık hamilelik topiklerindeyim kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar hepimiz kulaktan duyma bişeyler yapmaya çalışıyoruz..kuzenimin eşi geçen sene hamileyken fazla kalsiyum almaktan zehirlendi..bence en güzeli bir diyetisyene gitmek..çünkü herkesin bünyesi ve ihtiyacı farklı..bende salı günü kalp atışlarını duyduktan sonra gerek fazla kilomdan dolayı gerekse daha dengeli ve sağlıklı beslenmek için diyetisyene gidicem..ayrıca muzun kabız yaptığını biliyormusunuz?
evet hele ben bir litre içersem zaten gaz yapıyor gazgirl olurum:dance:
evet çok haklısın
muz kabız yapar
hatta hamilelikte kabızlık çok olurmuş
kayısı filan yemek gerekiyomuşş
ben doğuma hazırlık kursuna basladım
dün gittim
her persembe gideceğim 6 hafta sürüyor
kaydirigubbakcemile3annne fazla kalsıyum almakdan bebek dişli dogabılır ozaman ..1 litre süt içilmezki gaz yapar akannehir
kaydirigubbakcemile3annne fazla kalsıyum almakdan bebek dişli dogabılır ozaman ..
kaydirigubbakcemile3annne fazla kalsıyum almakdan bebek dişli dogabılır ozaman ..
LADY bende acıbademde tedavi gördüm..acaba ordada varmıdır doğuma hazırlık kursu..?
kızlar aklıma gelmişken sizlerlede paylaşmak isterim..transfer sonrası kabız oldum.bunda muzun payı çok büyük doktorumda demişti.ve bu esnada çok afedersiniz makatta çatlak oluştu..inanın mahfoldumm.süründüm resmen..o nasıl bir acı anlatamam ..neyse dediler zeytinyağı kayısı falan dene dediler.denedim ama banamısın demedi..sonra banyıda gözüme bepantane takıldı..her wc den sonra onu kullandım..ve mşlhh hiç bişey kalmadı.3 hafta boşu boşuna o sıkıntıyı çekmişim.eğer sizinde bu tarz sıkıntılarınız olursa deneyin derim..
:roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:alkisalkisalkis:ecrin_bebek: