2010 Kasım Anneleri

ravzanur sadece bir kere mi ilişkide bulundun eşinle bir ay boyunca?? Bebek isteyen çiftler gün aşırı ilişkide bulunuyorlar. Özellikle yumurtlama günlerinde. Ama nasip tek seferde hamile kalan çok var. Bu ay olmazsa bir daha ki ay denersiniz canım, bu sefer sıkı çalışırsınız. Sen de bu duyguyu yaşarsın inşallah.

canım ilk önce kafana takmıcaksınn.rahat olacaksın..adet gününden itibaren sayacaksın 12.günü 14.günü 16 .günü ilişkiye gireceksin..gün aşırı olması lazım..
mesela senin adet tarihin 1 mart olsun sen 12-14-16 günler ilişkiye girmeye çalış..bir dahaki ay 11-13-15. günleri beraber olun..aalh yardımcın olsun.inş allah gönlüne göre verir..:Saruboceq:
yani bu gun benim 17. gun sansi kacirdik desene ..ama bugun kasigimda sanki bir agirlik varr son kez bugunde denesem olurmuu .. cevap verdigin icin dualarin icin tesekkurlerr bu ay insallah hamis olurum kasim ayna sizlere bende katilirim canim yinede yuregime su serptin allah razi olsunn .ama sen hatirlamiyon degilmi hangi gun iliskiye girdiginii

ravzanur sadece bir kere mi ilişkide bulundun eşinle bir ay boyunca?? Bebek isteyen çiftler gün aşırı ilişkide bulunuyorlar. Özellikle yumurtlama günlerinde. Ama nasip tek seferde hamile kalan çok var. Bu ay olmazsa bir daha ki ay denersiniz canım, bu sefer sıkı çalışırsınız. Sen de bu duyguyu yaşarsın inşallah.
canimm bizz 8,5 semnelik evliyizz artik oyle 4 5 senelikler gibi haftada 3 4 kere yapamiyozz biseylerr haftada 1 veya 2 kere ancak bide kisin insanin cani pek istemiyo dogrusu o yuzden guzelim duzenli olarak haftada 2 kez oluyo ama 1 keze se dustugu oluyoorr o yuzden .ayrica senide tebrik ederim saglikla gelsin bebisin kucagina .duan icinde tesekkurlerr aminn insallahha.s.

buldumm...sağ üsteki özel msja tıkla..solda konturol paneli var.avatar değiştir var ona gir.ister bilgisayardan ister kk nın kendi avatarlarından birini seç

Ravza nur hepsini hatırlıyorum da hangisinde döllediğimi bilemiyorum :kedi:

yani bu gun benim 17. gun sansi kacirdik desene ..ama bugun kasigimda sanki bir agirlik varr son kez bugunde denesem olurmuu .. cevap verdigin icin dualarin icin tesekkurlerr bu ay insallah hamis olurum kasim ayna sizlere bende katilirim canim yinede yuregime su serptin allah razi olsunn .ama sen hatirlamiyon degilmi hangi gun iliskiye girdiginii

ah güzelim herkesin farklı..ben 6,5 yıl uğraştım olmadı..şubatta ilk tüp bebek denememi yaptım.allahıma bin kere şükür şuan hamileyim ikizlerime..inş senin kendiliğinden doğal yolla olur..:Saruboceq::Saruboceq:

Arkadaşlar herşeyin fazlası zarardır.Şimdi biz herşey faydalı diye yemeye çalışıyoruz.Ama normal beslenme düzenimize devam edelim.Zaten sağlıklı bir kadının hergün 1 bardak sit,1 kase yoğurt ve biraz peynir mutlaka yemesi lazım. Ama ben 1 litre süt içmenin sağlıklı olmadığını düşünüyorum.
1 litre süt içilmeski akannehir
Örneğin bir bardak yoğurt hemen hemen bir bardak süt kadar kalsiyum içerir. Bunun yanısıra beyaz peynir başta olmak üzere peynir çeşitleri ve dondurma da önemli ölçüde kalsiyum içerir. Bunun yanısıra brokoli, bürüksel lahanası ve ıspanak gibi sebzeler de kalsiyum açısından zengindir.

Eğer süt içecekseniz yağı alınmış light sütlerden içmeyi tercih edin. Light süt ile normal süt arasındaki fark sadece yağının alınmış olmasıdır. Light sütler genelde normal sütlerden daha fazla kalsiyum içeririler. Light süt içerek hem yeterli miktarda kalsiyum almış olur hem de gereksiz kalori alımının önüne geçmiş olursunuz.

Süt içemiyorsanız endişelenmeyin çünkü bunu yapmak zorunda değilsiniz. Hele hamileliğin başlarında buna kendinizi

bilgilar için teşekürler opuyorumnanaktan
ve lady34
hoşgeldin..tebrikler.. a.s.

Tatlı hamişlerim nasılsınız herkes iyi mi?Bebişlerim iyi mi?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekür ederimm Şeniz
yerını buldun vallahı canım..kaydirigubbakcemile3
nasıl gectı dun akşam egıtım aklımda ıdın donemedım sana..şarjım bıtmısdı cunku ..bıde mınık kızımın mevludu vardı..ordaydım..

kaydirigubbakcemile3
ben artık burdayım sattım sizi :ecrin_bebek:

LADY bende acıbademde tedavi gördüm..acaba ordada varmıdır doğuma hazırlık kursu..?

..
memorıalın var ücretsz hemde gidebilirsin sende
kaydirigubbakcemile3annne fazla kalsıyum almakdan bebek dişli dogabılır ozaman ..
:roflol: :roflol:
istanbulda olanlar hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz? muayene ücretleri ne kadar?

ben hep tüp bebek merkezine gittim ama orda devam edemem...batarız artık...

ssk geçen yi bir hast ve dr arastırıyorum. yardımcı olabilecek varmıohaoldumsmile
ben 17 veriyorum işyeri anlaşmalı olduğu için

siz hamile kalmadan once hangi gunler iliskiye girdiniz hatirliyonuzmuu .benim regl 28 gun de bir geliyoo ben yanliz 11. gun iliskide bulundum daha olmadii o yuzden kafam cok bozuk yani sansim yok mu hamis olmaya diye sorcaktimm.

regl bitimi itibariyle gün asırı ayın ortasına kadar ilişki gerekiyo diyolar
ama Allah verirse verir bizim öyle gün asırı olmadı :kedi:

:))))))))))))))aaa insan bilmez mi ne zaman döllendiğini..çok ayıpp:kedi:

bak benim 8 şubat..nasıl biliyorum ama:)))))))))))))))

şaka bi yana onu bilmek zordur...

inan
hic gulecem yoktu allah seni yasattsin emiii sagol canimm.

ah güzelim herkesin farklı..ben 6,5 yıl uğraştım olmadı..şubatta ilk tüp bebek denememi yaptım.allahıma bin kere şükür şuan hamileyim ikizlerime..inş senin kendiliğinden doğal yolla olur..:Saruboceq::Saruboceq:
ayy ne guzell benimde ikiz yegenlerim oldu yenii allahimm saglikla versin yarabbimm .derdimi paylastiginiz icin tesekkurlerr allaha emanet olun ben cikiyorumm kizlarr optum sizlerii:1hug:

inan
hic gulecem yoktu allah seni yasattsin emiii sagol canimm.

ayy ne guzell benimde ikiz yegenlerim oldu yenii allahimm saglikla versin yarabbimm .derdimi paylastiginiz icin tesekkurlerr allaha emanet olun ben cikiyorumm kizlarr optum sizlerii:1hug:

sende allaha emanet ol..inş en kısa zamanda aramıza katılırsın..

aaa ikizler mi harika yaaa :lepi:

Kızlar hamilelerde bir çizgi belirirmiş ya o çizgi ne ve nerde beliriyor? ben öyle birşey göremedim.

istanbulda olanlar hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz? muayene ücretleri ne kadar?

ben hep tüp bebek merkezine gittim ama orda devam edemem...batarız artık...

ssk geçen yi bir hast ve dr arastırıyorum. yardımcı olabilecek varmıohaoldumsmile

zeytinburnuna yakınsan avrasya hast. istepan bey süper bir adam

evet ama çalışan bayan için çok zor durumlar bunlar..allah nasib ederse doğurayım bebelerimi çalışmıcam uzun bir süre............
ahh bende bende

1 litre süt içilmeski akannehir

bilgilar için teşekürler opuyorumnanaktan

teşekür ederimm Şeniz

kaydirigubbakcemile3
ben artık burdayım sattım sizi :ecrin_bebek:

memorıalın var ücretsz hemde gidebilirsin sende

:roflol: :roflol:

ben 17 veriyorum işyeri anlaşmalı olduğu için

regl bitimi itibariyle gün asırı ayın ortasına kadar ilişki gerekiyo diyolar
ama Allah verirse verir bizim öyle gün asırı olmadı :kedi:

Kızlar hamilelerde bir çizgi belirirmiş ya o çizgi ne ve nerde beliriyor? ben öyle birşey göremedim.

zeytinburnuna yakınsan avrasya hast. istepan bey süper bir adam

nerde bu memeorlia okmeydanındaki mi cnm
ben sıslıdeyım

Göğüslerim çarpmışım da çürümüşler gibi acıyoooor. :KK43:

Göğüslerim çarpmışım da çürümüşler gibi acıyoooor. :KK43:

:))))))))))))
gıııı bende niye yok ooo...

çarpmışımda çürümüşler gibin acımıyııı))))

allah iyiliğini versinnn..ne güzel ifade etmişin bacımm:))))

napalım canım sabredicez artık..valla şu halimle annem aklıma geliyor..nasılda dört tane yapmış yaaa..aah aaah anacığımın değerini daha ii anlaıyorumm..allahım bin kere razı olsun anneciğimden..

napalım canım sabredicez artık..valla şu halimle annem aklıma geliyor..nasılda dört tane yapmış yaaa..aah aaah anacığımın değerini daha ii anlaıyorumm..allahım bin kere razı olsun anneciğimden..
amin meybie amin.
tuzlu istiyorsa canın, kız mı erkek miydi?

X