- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
ne güzelll :lepi:benimde ikiz sanırım:)) senin bhcg değerlerin nasıl çıktı..
göbüşündee:ecrin_bebek:Kızlar hamilelerde bir çizgi belirirmiş ya o çizgi ne ve nerde beliriyor? ben öyle birşey göremedim.
evet canımnerde bu memeorlia okmeydanındaki mi cnm
ben sıslıdeyım
ay dimiiGöğüslerim çarpmışım da çürümüşler gibi acıyoooor.
:))))))))))))
gıııı bende niye yok ooo...
çarpmışımda çürümüşler gibin acımıyııı))))
allah iyiliğini versinnn..ne güzel ifade etmişin bacımm:))))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3napalım canım sabredicez artık..valla şu halimle annem aklıma geliyor..nasılda dört tane yapmış yaaa..aah aaah anacığımın değerini daha ii anlaıyorumm..allahım bin kere razı olsun anneciğimden..
çok uykum var çok gözlerim kapanıyorrr
patronuma da bugün söyledim hamile olduğumu gayet normal karşıladı bekliyordu zatenaklinialirimsmile
yeni anne adayları merhaba.. ..
İşte listemiz....
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bafo |29 |26 ocak |05 Kasım |52 |?? |?????????????|pıtırcık göründü
2|meybie |29|28 ocak | 04 Kasım|71,5|????????????? | ?????????????|pıtırcık göründü
3|barays |30|28 ocak | 05 Kasım|59|????????????? | ?????????????|?????????????
4|yasemines26 |??|29 | 05 Kasım|56|????????????? | ?????????????|?????????????
5|dalia |28|30 Ocak| 06 Kasım|68|????????????? | ?????????????|?????????????
6|erensezen|30|31 Ocak | 07 Kasım|70|????????????? | ?????????????|?????????????
7|yasemincevre|30|31 Ocak | 07 Kasım|63|????????????? | ?????????????|?????????????
8|Lady34|28|01 Şubat | 08 Kasım|67|????????????? | ?????????????|?????????????
9|hndylmz|29|02 Şubat | 09Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
10|birisi|27|03Şubat | 10Kasım|45|????????????? | ?????????????|?????????????
11|harzemşah|??|28 Ocak | 04Kasım|55|????????????? | ?????????????|?????????????
hepimiz hemen hemen yasıtmısız hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
amin meybie amin.
tuzlu istiyorsa canın, kız mı erkek miydi?
çok uykum var çok gözlerim kapanıyorrr
patronuma da bugün söyledim hamile olduğumu gayet normal karşıladı bekliyordu zatenaklinialirimsmile
ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyiamin meybie amin.
tuzlu istiyorsa canın, kız mı erkek miydi?
hepimiz hemen hemen yasıtmısız hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi
:roflol:
evet ya bende farkettim.. ama daha ok azız yaa
diğer aylar coşmuş vallaa:sinifsinif:
aman tütütütüt kaydirigubbakcemile3Allah nazarlardasın saklasın listemizi . Maşallah tü tü tü kaydirigubbakcemile3
daha 1,5 aylık teyzesi....
aa benimkiler sevinçten uçtuu..bide geçen haftalarda işlerin yoğunluğundan ee tabi vücutta değişim oluyor iyice gerildim psikolojim bozuldu..patron şunu değiştirelim dedi....))
nasıl bir sinir geldiyse bana üüf ya yeterişin suyunu çıkartınız diye bağırıverdim:mymeka:
şimdi bana takılıyo ama sen bana hep fırça atıyon diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
utanma cici anne Şenizaaay ama en sisman benimmmm.........çok utandım şimdii.kg silsek olurmu acaba
ye tatlıyı doğur hakkıyı ye ekşiyi doğur ayşeyi
:roflol:
evet ya bende farkettim.. ama daha ok azız yaa
diğer aylar coşmuş vallaa:sinifsinif:
opuyorumnanaktanmaşallah sizlere..
listenizde olmuş.
moderatör arkadaşlara haber verip bu topiğin sabit olmasını sağlayın kızlar.
diğer sabit olan konuda liste yok.
hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum.
liste yahut başka bir konuda sormak istediğiniz bir şey olursa 2010 eylül anneleri topiğindeyim...
sağlıcakla kalınız....
Merhaba arkadaşlar. Hepinize güzel bir hamilelik, kolay bir doğum ve bebişlerinizle mutlu bir ömür diliyorum. Listenize katkıda bulunayım bende. SAT: 27 OCAK, YAŞ: 29, BEKLENE DOĞUM TAR: 3 Kasım KİLO: 55 Benide ekleyin listeye. Öpüyorum hepinizi
maşallah sizlere..
listenizde olmuş.
moderatör arkadaşlara haber verip bu topiğin sabit olmasını sağlayın kızlar.
diğer sabit olan konuda liste yok.
hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum.
liste yahut başka bir konuda sormak istediğiniz bir şey olursa 2010 eylül anneleri topiğindeyim...
sağlıcakla kalınız....
SÜPERSİN kaydirigubbakcemile5takip çizelgesi yapmak isteyenler;
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
bafo canım yukarıdaki takip çizelgesinide listenizin altına ekle istersen.
ben öyle yaptım konumuzdaki bir çok arkadaşımızın işine yaradı.
herkes takip çizelgesi yapamıyor en azından yardımcı olur bu yazı :)
Merhaba arkadaşlar. Hepinize güzel bir hamilelik, kolay bir doğum ve bebişlerinizle mutlu bir ömür diliyorum. Listenize katkıda bulunayım bende. SAT: 27 OCAK, YAŞ: 29, BEKLENE DOĞUM TAR: 3 Kasım KİLO: 55 Benide ekleyin listeye. Öpüyorum hepinizi
sanırım listedekilerin çoğu İstanbullu hihoyyyt
iyi akşamlar güzel tatiller diliyorum pazartesi görüşmek üzere hafta sonu giremezsem
HARIKASIN ÇOOK TEŞEKKÜRLER EMEĞİNE