2010 Kasım Anneleri

Hergün bir muz mutlaka yiyorum.Mutlaka bir bardak süt içiyorum.Ama çalıştığım için yumurtayı yiyemiyorum.Ama bundan sonra sabah erkenden kalkıp mutlaka yapıcam .Bebişim için:)

bende yiyemiyordum ama başlamak lazım akşam bugünü telafi için hem muz hem yumurta yiyecem
ayrıca çalışıyorum dedin yaa işyrinde yanında fındık ceviz ve kara üzümm bulundurup yemeliymiş bebişin tutunmasını sağlıyormuş

Ya muz da mı, yiyeceklerin sayısı artıyor bi kivi bir muz bir yumurta bir bardak süt peynir bi kase yoğurt. Hepsini yesem doyarım.

canım süt peynir yoğurt hepsini aynı anda tüketme fazla kalsiyumda zararlıymış dün hemşire arkadaşım söyledi

Vitamin hapı alan var mı elevit falan?

ben folik asit için folibol kullanıyorum

sabahları pek birşey yiyemiyorum
ama yumurta yemek lazımmış nerde canım istemiyor ki
birde kızlar hergün mutlaka 1 muz yemeliymişiz

ben her sabah mutlaka yumurta yiyip sut iciyorum
muzu bende duymustum o yuzden hergun bir tane yiyorum
boyle giderse galiba 100 kilo olucam 9 ayin sonunda
benim midem sabahlari degilde aksamlari bulaniyo kafamçokkarıştı
goguslerim zaten buyuktu simdi kafam kadar oldular :kedi:

Bugün internette okudum folic asit mercimekde varmış, bugün yeşil mercimek çorbası yapayım bari.

canım benim walla bana öyle önerilerde bulundular ki bi an şöyle düşündüm bunların hepsini yyersem ne hale gelirim diye:)
artık bafo tombiş hamişler topiği koyar adımıza:))))

oh maşallah herkes burda ...

bende hemen ehmen aynı, midem bulanmıyor ama yorgunum hep, hep uykum var, göğüslerim bomba oldu, kasım agrım hep var..

tatlı yıyemıyorum

ama muz nasıl yıcem böö :a015:

canım benim walla bana öyle önerilerde bulundular ki bi an şöyle düşündüm bunların hepsini yyersem ne hale gelirim diye:)
artık bafo tombiş hamişler topiği koyar adımıza:))))

:roflol::roflol:

:roflol: :roflol:

canım ben hepsini bi anda yemiyorum yarım yarım yemeye çalış
haftada 1 gün kırmızı et 1-2 gün balık 1-2 günde tavuk yemek lazımmış
neyse balık hariç hepsi tamam:)

ben göğüslerimin durmuna alışamadım ((

barayss canim fazla kalsiyum neden zararliymis acaba ?

Ben de sütü nasıl tüketeceğimi buldum muzlu süt yaparak!

Ben de sütü nasıl tüketeceğimi buldum muzlu süt yaparak!
güzel fikir sütü içmek güzelde acayip gaz yapıyor bende:kedi:

kizlar en zengin protein kaynagi sutmus gunde en az 1 litre tuketmek lazimmis akannehir
protein bebegin zeka gelisimi icin cok onemliymis

evet yaa süt limiti çok fazla ben bir bardak diye biliyordum:sinifsinif:

bende aksamlari bir bardak icsem yeterli diye biliyordum ama oyle degilmis sempatiksalakcinni
1 litrede sanki cok yaa ic ic bitmez kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar hepimiz kulaktan duyma bişeyler yapmaya çalışıyoruz..kuzenimin eşi geçen sene hamileyken fazla kalsiyum almaktan zehirlendi..bence en güzeli bir diyetisyene gitmek..çünkü herkesin bünyesi ve ihtiyacı farklı..bende salı günü kalp atışlarını duyduktan sonra gerek fazla kilomdan dolayı gerekse daha dengeli ve sağlıklı beslenmek için diyetisyene gidicem..ayrıca muzun kabız yaptığını biliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…