2010 Kasım Anneleri

anasayfada ilk sıralarda kadınlar kulübü yenilikler topici var oraya gir takip çizelgeleri var orda yazılı anlatımı var yapabilirsin cnmm

yok cnm gitmedim kan testinden sonra gidicem
ne zaman sonuçları alıcaksın fisfisfis
benim hala regl olcakmış gibi ağrılarım var
gaz diyolar
olurmuş normalmiş yani
kızlar bu bebek cetvelinizi nasıl ekliyorsunuz buraya

benim arkadasım yaptı ben bilmiyorum benneyaptımki

bugün yaptırıcam hastaneyi aradım öğleden sonra yaptırırsam ertesi günü alıyomuşum yarın alırım büyük ihtimall

Benim her sabah kahvaltıdan sonra midem yanıyor kızlar ya sizin ?Sanki yediklerim boğazıma kadar geliyor yakıyor orayı .

hndnylmz benim de yemek yer yermez gaz yapıyor ve geğirmeye başlıyorum. çok tuhaf sonra midem ağzıma gelecekmiş gibi oluyor yakıyor ama geçiyor aynen.
Bir de göğüslerim acayip büyüyor kızlar zaten küçük değiller ay füze gibi oldum uçları büyüdü hareleri genişledi ve acıyoor.

Son düzenleme:
gunaydin guzel anneler opuyorumnanaktan

hayirli cumalar olsun Rabbim sagsalim bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin insallah

yasemincevre buraya tıkla. oradan bilgilerini doldur. sonra sadece http ile başlayan .png ile biten kısmı, profilini düzenleye girip en altta çizelge kısmına kopyala. biraz uğraştırıyor. dene bakalım yapabilecek misin?

Benim her sabah kahvaltıdan sonra midem yanıyor kızlar ya sizin ?Sanki yediklerim boğazıma kadar geliyor yakıyor orayı .

yediklerine dikkat ediyormuusun
ben kahvaltı edemiyorum sabahları mafoldumben
iştahım sıfır
sıkma meyvesuları içiyorum o kadar

bebegin hayirli olsun canim saglicakla kucaklarimiza aliriz insallah
benim pazar gunu 5+1 olucak insallah gorunur

kızalr günaydın,
listeyi beceremedim

bbirde moralim cok bozuk.akşam cok kotuydum sabahda akkıntım oldu sarı mı acık kahvemiş anlayamadım.
dr u aramaya korkuyorummafoldumben

canim insallah onemli birsey yoktur ama sen yinede doktorunu ara soyle
bide yat dinlen kendini fazla yorma

işte yeni listemiz..eksiklik varsa düzeltelim kızlarkaydirigubbakcemile5

canim ellerine saglik liste cok guzel olmus

Benimde damarlarım belli oluyor ve acayip acıyor.Dokunulmuyor özellikle geceleri.

selam tekrar ben geldim şekerler
bafo liste çok güzel olmuş ama ben son sat 29 ocak bi ara düzeltiverirsin
bende bulantı durumu var göğüslerim halen şiş kocaman oldular:kedi:

benimde regl bitiminden 2 hafta sonra başladı göğüs ağrılarım
hala da ağrıyor :sinifsinif:

Benim bütün belirtilerim zaten akşam olunca artıyor yatmama yakın maksimum seviye geliyor, herkes midesinin sabah bulandığını söylüyor ben de kendimi en iyi sabahları hissediyorum. Geceleri midem bulanıyor dediğin gibi göğüslerim daha fazla sızlıyor, adet sancısı gibi sancılarım artıyor. Bence yorgunlukla alakalı.

sabahları pek birşey yiyemiyorum
ama yumurta yemek lazımmış nerde canım istemiyor ki
birde kızlar hergün mutlaka 1 muz yemeliymişiz

sabahları pek birşey yiyemiyorum
ama yumurta yemek lazımmış nerde canım istemiyor ki
birde kızlar hergün mutlaka 1 muz yemeliymişiz

Hergün bir muz mutlaka yiyorum.Mutlaka bir bardak süt içiyorum.Ama çalıştığım için yumurtayı yiyemiyorum.Ama bundan sonra sabah erkenden kalkıp mutlaka yapıcam .Bebişim için:)

Ya muz da mı, yiyeceklerin sayısı artıyor bi kivi bir muz bir yumurta bir bardak süt peynir bi kase yoğurt. Hepsini yesem doyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…