- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
günaydınn cnmmGünadın kızlar ve kuzular
Güzel bir gün olması dileğiyle.
ne zaman sonuçları alıcaksın fisfisfisyok cnm gitmedim kan testinden sonra gidicem
benim hala regl olcakmış gibi ağrılarım varkızlar bende sadece arasıra gelen kasık ağrıları var 11 mart perşembe için randevu aldım.. benim kötü bir tecrübem var onun için iki doktora gidiyorum... telaşlıyım biraz Allah hepimizin yardımcısı olsun kızlar... benim gibi panik yapmayın bebeği çok etkilermiş ama elimde değil .. 2 gündür daha rahatım.. burası kafamı dağıtıyor iyi geliyor bana....
kızlar bu bebek cetvelinizi nasıl ekliyorsunuz buraya
bugün yaptırıcam hastaneyi aradım öğleden sonra yaptırırsam ertesi günü alıyomuşum yarın alırım büyük ihtimall
Benim her sabah kahvaltıdan sonra midem yanıyor kızlar ya sizin ?Sanki yediklerim boğazıma kadar geliyor yakıyor orayı .
kızlar ben bugun itibariyle 32 günlügüm yani 4+4 doktora gittigimde 30 günlüktü kan testi 478 cıkmıstı ve kese gorünmedi... 2 gecedir uyuyamıyorum neden goremedik diye kızlar 5 haftalık olmadan gitmeyin sonr moraliniz bozulabiliyor.. bekleyin kızlar ben 1 hafta sonra gitmeyi planlıyorum...
kızalr günaydın,
listeyi beceremedim
bbirde moralim cok bozuk.akşam cok kotuydum sabahda akkıntım oldu sarı mı acık kahvemiş anlayamadım.
dr u aramaya korkuyorummafoldumben
işte yeni listemiz..eksiklik varsa düzeltelim kızlarkaydirigubbakcemile5
hndnylmz benim de yermez gaz yapıyor geğirmeye başlıyor çok tuhaf sonra midem ağzıma gelecekmiş gibi oluyor yakıyor ama geçiyor aynen.
Bir de göğüslerim acayip büyüyor kızlar zaten küçük değiller ay füze gibi oldum uçları büyüdü hareleri genişledi ve acıyoor.
Benimde damarlarım belli oluyor ve acayip acıyor.Dokunulmuyor özellikle geceleri.
sabahları pek birşey yiyemiyorum
ama yumurta yemek lazımmış nerde canım istemiyor ki
birde kızlar hergün mutlaka 1 muz yemeliymişiz