Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vitamin hapı alan var mı elevit falan?
Hergün bir muz mutlaka yiyorum.Mutlaka bir bardak süt içiyorum.Ama çalıştığım için yumurtayı yiyemiyorum.Ama bundan sonra sabah erkenden kalkıp mutlaka yapıcam .Bebişim için:)
Ya muz da mı, yiyeceklerin sayısı artıyor bi kivi bir muz bir yumurta bir bardak süt peynir bi kase yoğurt. Hepsini yesem doyarım.
Vitamin hapı alan var mı elevit falan?
sabahları pek birşey yiyemiyorum
ama yumurta yemek lazımmış nerde canım istemiyor ki
birde kızlar hergün mutlaka 1 muz yemeliymişiz
ben her sabah mutlaka yumurta yiyip sut iciyorum
muzu bende duymustum o yuzden hergun bir tane yiyorum
boyle giderse galiba 100 kilo olucaz 9 ayin sonunda
benim midem sabahlari degilde aksamlari bulaniyo kafamçokkarıştı
goguslerim zaten buyuktu simdi kafam kadar oldular :kedi:
aynen dalia benim deeeee! :kedi:a
canım benim walla bana öyle önerilerde bulundular ki bi an şöyle düşündüm bunların hepsini yyersem ne hale gelirim diye:)
artık bafo tombiş hamişler topiği koyar adımıza:))))
:roflol:ben her sabah mutlaka yumurta yiyip sut iciyorum
muzu bende duymustum o yuzden hergun bir tane yiyorum
boyle giderse galiba 100 kilo olucam 9 ayin sonunda
oh maşallah herkes burda ...
bende hemen ehmen aynı, midem bulanmıyor ama yorgunum hep, hep uykum var, göğüslerim bomba oldu, kasım agrım hep var..
tatlı yıyemıyorum
ama muz nasıl yıcem böö :a015:
bende yiyemiyordum ama başlamak lazım akşam bugünü telafi için hem muz hem yumurta yiyecem
ayrıca çalışıyorum dedin yaa işyrinde yanında fındık ceviz ve kara üzümm bulundurup yemeliymiş bebişin tutunmasını sağlıyormuş
Bende alıcam hala bunları ,haklsın canım.
güzel fikir sütü içmek güzelde acayip gaz yapıyor bende:kedi:Ben de sütü nasıl tüketeceğimi buldum muzlu süt yaparak!
bende yiyemiyordum ama başlamak lazım akşam bugünü telafi için hem muz hem yumurta yiyecem
ayrıca çalışıyorum dedin yaa işyrinde yanında fındık ceviz ve kara üzümm bulundurup yemeliymiş bebişin tutunmasını sağlıyormuş
Bende alıcam hala bunları ,haklsın canım.
Bende almadım daha akşam market alayım işyerinde tüketirirm yerimseniben
Ayrıca kemik gelişimi ve dayanıklığı için son derece yararlı bir madde olan kalsiyum da fazla alındığı takdirde damarların iç yüzeyinde birikerek damar daralmasına ve buna bağlı olarak ta yüksek tansiyona neden olabilmektedir. Fazla ve uzun süreli kalsiyum Kullanımı böbrek taşı riskini arttır. Çinko ve demir emilimini azaltır. Kusma ve miğde bulantısına sebep olur. Damar Duvarlarına çökerek damar sertliğine neden olur.barayss canim fazla kalsiyum neden zararliymis acaba ?
günde 1 litre mii? aman bu ne !
evet yaa süt limiti çok fazla ben bir bardak diye biliyordum:sinifsinif: