2010 Kasım Anneleri

bende karın bölgesindeki şişkinlik geçmedi sizdede aynı sıkıntı var mı?
bende de devam canım

bende yiyemiyordum ama başlamak lazım akşam bugünü telafi için hem muz hem yumurta yiyecem
ayrıca çalışıyorum dedin yaa işyrinde yanında fındık ceviz ve kara üzümm bulundurup yemeliymiş bebişin tutunmasını sağlıyormuş :KK66:

Bende alıcam hala bunları ,haklsın canım.

evet kabak çekirdeiğ ve ananas yedim ben tüp bebek için hep söylerler bebeğin tutunmasını sağlıyormus diye hele bu jaftalarda ceviz çook önemli

Ben de sütü nasıl tüketeceğimi buldum muzlu süt yaparak!
:lepi: işte buu

kizlar en zengin protein kaynagi sutmus gunde en az 1 litre tuketmek lazimmis akannehir
protein bebegin zeka gelisimi icin cok onemliymis
neyyy 1 litremiiikaydirigubbakcemile3 çatlarım

arkadaşlar hepimiz kulaktan duyma bişeyler yapmaya çalışıyoruz..kuzenimin eşi geçen sene hamileyken fazla kalsiyum almaktan zehirlendi..bence en güzeli bir diyetisyene gitmek..çünkü herkesin bünyesi ve ihtiyacı farklı..bende salı günü kalp atışlarını duyduktan sonra gerek fazla kilomdan dolayı gerekse daha dengeli ve sağlıklı beslenmek için diyetisyene gidicem..ayrıca muzun kabız yaptığını biliyormusunuz?
kesınlikle katılıyorum

sütlerle ilgili bir yazıydı paylaşmak istedim
süpersin kuşum

ve lady34
hoşgeldin..tebrikler.. a.s.

Tatlı hamişlerim nasılsınız herkes iyi mi?Bebişlerim iyi mi?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağolasın, iyiyiz çok şükür sabah korktum biraz rengi tuhaf akıntım var dıye ama iyi durum şuanda abarttım galiba biraz
hemen de moralim bozuluveriyor

kaydirigubbakcemile3annne fazla kalsıyum almakdan bebek dişli dogabılır ozaman ..
:roflol: :roflol: :roflol:

istanbulda olanlar hangi doktora ve hastaneye gidiyorsunuz? muayene ücretleri ne kadar?

ben hep tüp bebek merkezine gittim ama orda devam edemem...batarız artık...

ssk geçen yi bir hast ve dr arastırıyorum. yardımcı olabilecek varmıohaoldumsmile

evet ama çalışan bayan için çok zor durumlar bunlar..allah nasib ederse doğurayım bebelerimi çalışmıcam uzun bir süre............

Ben henüz doktora gitmedim ama Medical Park Göztepeye gidicem inş. doktorum oraya geçti Dr. Başar Önal.

canım geçmiş olsun tahmin edebiliyorum durumunu kabızlığı geçen aylarda bende çektim çok kötü oluyor insan

sağol canımm..neyseki o sıkıntım kalmadı..ama kabızlık malesef devam..aslında kabızlığıda çok takmıyorum kızlardaa..bulantılar beni mahfediyor..allahıma gene bin şükür..bugünümü aratmasın ama çalışırken çok zor yaaaa....mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

evet ama çalışan bayan için çok zor durumlar bunlar..allah nasib ederse doğurayım bebelerimi çalışmıcam uzun bir süre............

sanada kolay gelsin meybicim eminim cok zordur insanin uykusu geliyo acikiyo yoruluyo evde olanlar icin kolayda calisanlarin Allah yardimcisi olsun

oncelikle merhaba allah saglikla bebislerini zi kucaklariniza almayi nasip etsinn.kizlar size bisey sormak istiyorumm . bana cevap verebilirmisinizz

sanada kolay gelsin meybicim eminim cok zordur insanin uykusu geliyo acikiyo yoruluyo evde olanlar icin kolayda calisanlarin Allah yardimcisi olsun

sağol arkadaşım ..

gerçekten öyle ki canım hiç tatlı değildir.sanırım ikiz gebelik olduğu için beni çok etkiledi..inanılmaz bir uyku ve bulantı...şükür başka bişey yokk.bazen dayanamıcak gibi oluyorum..aah aah keşk evde olsam diyorum..acaba patronun tavuğuna kış desem beni kovarmıbilmiyorumkismile

oncelikle merhaba allah saglikla bebislerini zi kucaklariniza almayi nasip etsinn.kizlar size bisey sormak istiyorumm . bana cevap verebilirmisinizz

tşk ederiz ravzanur sende hoşgeldin..tabiki sorabilirsin.elimizden geldiğince bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz

siz hamile kalmadan once hangi gunler iliskiye girdiniz hatirliyonuzmuu .benim regl 28 gun de bir geliyoo ben yanliz 11. gun iliskide bulundum daha olmadii o yuzden kafam cok bozuk yani sansim yok mu hamis olmaya diye sorcaktimm.

siz hamile kalmadan once hangi gunler iliskiye girdiniz hatirliyonuzmuu .benim regl 28 gun de bir geliyoo ben yanliz 11. gun iliskide bulundum daha olmadii o yuzden kafam cok bozuk yani sansim yok mu hamis olmaya diye sorcaktimm.

canım ilk önce kafana takmıcaksınn.rahat olacaksın..adet gününden itibaren sayacaksın 12.günü 14.günü 16 .günü ilişkiye gireceksin..gün aşırı olması lazım..
mesela senin adet tarihin 1 mart olsun sen 12-14-16 günler ilişkiye girmeye çalış..bir dahaki ay 11-13-15. günleri beraber olun..aalh yardımcın olsun.inş allah gönlüne göre verir..:Saruboceq:

X