- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende karın bölgesindeki şişkinlik geçmedi sizdede aynı sıkıntı var mı?
bende de devam canımbende karın bölgesindeki şişkinlik geçmedi sizdede aynı sıkıntı var mı?
bende yiyemiyordum ama başlamak lazım akşam bugünü telafi için hem muz hem yumurta yiyecem
ayrıca çalışıyorum dedin yaa işyrinde yanında fındık ceviz ve kara üzümm bulundurup yemeliymiş bebişin tutunmasını sağlıyormuş
Bende alıcam hala bunları ,haklsın canım.
evet kabak çekirdeiğ ve ananas yedim ben tüp bebek için hep söylerler bebeğin tutunmasını sağlıyormus diye hele bu jaftalarda ceviz çook önemli
:lepi: işte buuBen de sütü nasıl tüketeceğimi buldum muzlu süt yaparak!
neyyy 1 litremiiikaydirigubbakcemile3 çatlarımkizlar en zengin protein kaynagi sutmus gunde en az 1 litre tuketmek lazimmis akannehir
protein bebegin zeka gelisimi icin cok onemliymis
kesınlikle katılıyorumarkadaşlar hepimiz kulaktan duyma bişeyler yapmaya çalışıyoruz..kuzenimin eşi geçen sene hamileyken fazla kalsiyum almaktan zehirlendi..bence en güzeli bir diyetisyene gitmek..çünkü herkesin bünyesi ve ihtiyacı farklı..bende salı günü kalp atışlarını duyduktan sonra gerek fazla kilomdan dolayı gerekse daha dengeli ve sağlıklı beslenmek için diyetisyene gidicem..ayrıca muzun kabız yaptığını biliyormusunuz?
süpersin kuşumsütlerle ilgili bir yazıydı paylaşmak istedim
sağolasın, iyiyiz çok şükür sabah korktum biraz rengi tuhaf akıntım var dıye ama iyi durum şuanda abarttım galiba birazve lady34
hoşgeldin..tebrikler.. a.s.
Tatlı hamişlerim nasılsınız herkes iyi mi?Bebişlerim iyi mi?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hemen de moralim bozuluveriyor
:roflol: :roflol: :roflol:kaydirigubbakcemile3annne fazla kalsıyum almakdan bebek dişli dogabılır ozaman ..
Bende bugün sanki karnım düzleşti gibi geldi.İndi gibi yani.
benim halen şiş
benimkide hala sis canim:çok üzgünüm:
uykucuğumda geldi yatıp uyusam ne güzel olurdu bilmiyorumkismile
canim calismiyorsan evdeysen yat uyu dinlenirsin
birazdan bende yaticam mirmirmirmir
iş yerindeyim canım
çıkış saatime daha çok var (((
canım geçmiş olsun tahmin edebiliyorum durumunu kabızlığı geçen aylarda bende çektim çok kötü oluyor insan
evet ama çalışan bayan için çok zor durumlar bunlar..allah nasib ederse doğurayım bebelerimi çalışmıcam uzun bir süre............
sanada kolay gelsin meybicim eminim cok zordur insanin uykusu geliyo acikiyo yoruluyo evde olanlar icin kolayda calisanlarin Allah yardimcisi olsun
oncelikle merhaba allah saglikla bebislerini zi kucaklariniza almayi nasip etsinn.kizlar size bisey sormak istiyorumm . bana cevap verebilirmisinizz
siz hamile kalmadan once hangi gunler iliskiye girdiniz hatirliyonuzmuu .benim regl 28 gun de bir geliyoo ben yanliz 11. gun iliskide bulundum daha olmadii o yuzden kafam cok bozuk yani sansim yok mu hamis olmaya diye sorcaktimm.
kızlar banada tarif edermisiniz şu resimleri nasıl koyuyorsunuz isminizin yanına...