- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
cnm 1600 geçince gözüküyomuşArkadaşlar kese bHCG kaçın üzerinde olursa görünüyor?
cnm ilk aylarda öyle akıntı oluyo kendini yorma dinlennkızalr günaydın,
listeyi beceremedim
bbirde moralim cok bozuk.akşam cok kotuydum sabahda akkıntım oldu sarı mı acık kahvemiş anlayamadım.
dr u aramaya korkuyorummafoldumben
yeni anne adayları merhaba.. ..
İşte listemiz....
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bafo |29 |26 ocak |05 Kasım |52 |?? |?????????????|pıtırcık göründü
2|meybie |29|28 ocak | 04 Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
3|barays |30|28 ocak | 05 Kasım|59|????????????? | ?????????????|?????????????
4|yasemines26 |??|29 | 05 Kasım|56|????????????? | ?????????????|?????????????
5|dalia |28|30 Ocak| 06 Kasım|68|????????????? | ?????????????|?????????????
6|erensezen|30|31 Ocak | 07 Kasım|70|????????????? | ?????????????|?????????????
7|yasemincevre|30|31 Ocak | 07 Kasım|63|????????????? | ?????????????|?????????????
8|Lady34|28|01 Şubat | 08 Kasım|67|????????????? | ?????????????|?????????????
9|hndylmz|29|02 Şubat | 09Kasım|??|????????????? | ?????????????|?????????????
10|birisi|???|03Şubat | 10Kasım|45|????????????? | ?????????????|?????????????
bafooo görüştün mü dr la???
merak ettim seni
sorun alucağını sanmıyorum cnmm ilk aylarda çok oluyo kendini yormuşsundur bu mübarek günde dualarımız seninleöğlen dönücem haber vericem kızlar sağolun dua edin :Saruboceq:
30 tl verdim ben :sinifsinif:kızlar yarı kan testi yaptırıcam fiatı ne kadar bilginiz varmıı
kaydirigubbakcemile5tatlım hoş geldin sefa geldin kaydirigubbakcemile5
ya kucuk memleketın gozunu seveyım ben 90 lira verdim tüp bebek merkezinde kafamçokkarıştı
:hooray:artık listedesin:hooray:
sizde çokacıkıyormusunuz
belirtilerinizi yazsanıza ban kendimi çok takıyor gibi hissediyorum
hayırlı olsun :hooray:arkadaşlar mrb benide listeye eklermisiniz sat:29 ocak yaşım 26 kilom 56 tahmini doğum tarihim 5 kasım:)) hepimize sağlıklı bir gebelik süreci olsun inş..
kızalr günaydın,
listeyi beceremedim
bbirde moralim cok bozuk.akşam cok kotuydum sabahda akkıntım oldu sarı mı acık kahvemiş anlayamadım.
dr u aramaya korkuyorummafoldumben
günaydın canımm başım dönüyo ara ara kaltığımdan beri var bide gögüslerimm hafif sızlıyo dünden berii bugün kan testi yaptırıcammgünaydın bafocum
günaydın erensezen
günaydın barascım
günaydın diğer cici annelerimiz
bugün nasılsınız bakalım?
yok cnm gitmedim kan testinden sonra gidicemeren sezen hiç doktora gitmemişmiydin ?