- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
ultrasonla karnına hiç bakmadımı cnmm bi baksaydı belki gözükürdüü kanda değerin kaç çıkıyooCanım dr değer düşük olduğu için acele etmeyelim dedi 15 gün sonra gidecem
hoşgeldin tatlım
bende hem dergi hem kitap düşünüyorum ama çıkıp bakmaya vaktim olmadı:sinifsinif:
ultrasonla karnına hiç bakmadımı cnmm bi baksaydı belki gözükürdüü kanda değerin kaç çıkıyoo
anladım cnmm bende yarın yaptırıcamm bakalım ne çıkıcakkan değerim iki gün önce 537,5 ti.
Dedi hesaplayıcılara göre 5 haftalıksın ama kan değerin az yani 4. haftada falansın dedi
vijanal olarak bakmayalım istersen 10 gün sonra gel dedi. Ama ultrason da15 gün sonra görürüz dedi.
Ben özel hastanede yaptırdım 25 tl.
Ben geldimm :CüvCüv:
hadı tatlım ınsa kat be kattt katlanmıstırSlm kızlar barays gÖrememİŞmİ keseyİ bende yarın kan testİ yaptırıcam bakalım kaÇ Çıkıcakk
ya kucuk memleketın gozunu seveyım ben 90 lira verdim tüp bebek merkezinde kafamçokkarıştıkan değerim iki gün önce 537,5 ti.
Dedi hesaplayıcılara göre 5 haftalıksın ama kan değerin az yani 4. haftada falansın dedi
vijanal olarak bakmayalım istersen 10 gün sonra gel dedi. Ama ultrason da15 gün sonra görürüz dedi.
Ben özel hastanede yaptırdım 25 tl.
10 dakika sonra mesaim bitiyor
yarın görüşürüz kısçeler opuyorumnanaktan
alıntıdaki yukarıda yazılı olan yeri silipte ekle emi canım yoksa listen görünmez.
kızlar ben bugun itibariyle 32 günlügüm yani 4+4 doktora gittigimde 30 günlüktü kan testi 478 cıkmıstı ve kese gorünmedi... 2 gecedir uyuyamıyorum neden goremedik diye kızlar 5 haftalık olmadan gitmeyin sonr moraliniz bozulabiliyor.. bekleyin kızlar ben 1 hafta sonra gitmeyi planlıyorum...
hala heyecanlıyım sen?
kızalr günaydın,
listeyi beceremedim
bbirde moralim cok bozuk.akşam cok kotuydum sabahda akkıntım oldu sarı mı acık kahvemiş anlayamadım.
dr u aramaya korkuyorummafoldumben