2010 Kasım Anneleri

kızlar yarı kan testi yaptırıcam fiatı ne kadar bilginiz varmıı

Canım dr değer düşük olduğu için acele etmeyelim dedi 15 gün sonra gidecem

hoşgeldin tatlım

bende hem dergi hem kitap düşünüyorum ama çıkıp bakmaya vaktim olmadı:sinifsinif:
ultrasonla karnına hiç bakmadımı cnmm bi baksaydı belki gözükürdüü kanda değerin kaç çıkıyoo

ultrasonla karnına hiç bakmadımı cnmm bi baksaydı belki gözükürdüü kanda değerin kaç çıkıyoo

kan değerim iki gün önce 537,5 ti.
Dedi hesaplayıcılara göre 5 haftalıksın ama kan değerin az yani 4. haftada falansın dedi
vijanal olarak bakmayalım istersen 10 gün sonra gel dedi. Ama ultrason da15 gün sonra görürüz dedi.
Ben özel hastanede yaptırdım 25 tl.

anladım cnmm bende yarın yaptırıcamm bakalım ne çıkıcak

Ben geldimm :CüvCüv:

tatlım hoş geldin sefa geldin kaydirigubbakcemile5

Slm kızlar barays gÖrememİŞmİ keseyİ bende yarın kan testİ yaptırıcam bakalım kaÇ Çıkıcakk
hadı tatlım ınsa kat be kattt katlanmıstır

ya kucuk memleketın gozunu seveyım ben 90 lira verdim tüp bebek merkezinde kafamçokkarıştı

sizde çokacıkıyormusunuz

belirtilerinizi yazsanıza ban kendimi çok takıyor gibi hissediyorum

|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***| ***Güncel notları***|
1|bafo |20 |00 kasım |tahmini doğum tar yaz |50 |kız |bebişin ismi yazılacak |kese göründü
2| | | | | | | |
3| | | | | | | |
4| | | | | | | |
5| | | | | | | |

BAK CANIM BURDAN ALINTI YAP
KOPYALA VE SENIN ILK SAYFANA EDIT DE ORAYA YAPISTIR

canım ben bir örnek yaptım yani o yerleri yazdığım gibi dolduracaksın
takıldığın yerde yardımcı olurum buradayım ...

Nee bafoo 90TL mi verdin çokmuş yahu, ben kan testine 14 lira verdim. Ama önce sordum bir kaç yere kaç lira diye.

kızlar ben bugun itibariyle 32 günlügüm yani 4+4 doktora gittigimde 30 günlüktü kan testi 478 cıkmıstı ve kese gorünmedi... 2 gecedir uyuyamıyorum neden goremedik diye kızlar 5 haftalık olmadan gitmeyin sonr moraliniz bozulabiliyor.. bekleyin kızlar ben 1 hafta sonra gitmeyi planlıyorum...

iyi akşamlar öncelikle hoşgeldin canım
tarhilerimiz seninle aynı. doktor bana 15 gün sonra geldi sende bence bi 15 gün sonra git bana çok erken kese göremeyiz dedi. Umarım herşeyimiz yolunda gider:Saruboceq::Saruboceq:

Son düzenleme:
Arkadaşlar kese bHCG kaçın üzerinde olursa görünüyor?

Ben de çarparak hesaplıyorum doktora gideceğim gün 1400 gibi birşey oluyor. Bakalım. Belki gözükür küçük ihtimal.

kızalr günaydın,
listeyi beceremedim

bbirde moralim cok bozuk.akşam cok kotuydum sabahda akkıntım oldu sarı mı acık kahvemiş anlayamadım.
dr u aramaya korkuyorummafoldumben

kızalr günaydın,
listeyi beceremedim

bbirde moralim cok bozuk.akşam cok kotuydum sabahda akkıntım oldu sarı mı acık kahvemiş anlayamadım.
dr u aramaya korkuyorummafoldumben

canım dinlenmen gerekiyor galiba ama yine de dr u bi ara sor derim içinde kalmasın
benim sol tarafımda bi ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…