2010 Kasım Anneleri

qwert çok geçmiş olsun, Allah sabır versin. ınşallah yine hamile kalır, bebeğini de kucağına alırsın.

Bulantısı olan arkadaşlar zencefil bulantıya birebirmiş. Özellikle yabancı sitelerden okuyorum çok iyi geldiğini ve bulantıyı geçirdiğini. Zencefili isterseniz toz halinde isterseniz şekerlemesini veya çayını yapıp içerek tüketebilirsiniz (çayı taze zencefilden daha iyi).. Çok aşırı bulantınız varsa bir çay kaşığı toz zencefili suya yutarsanız kesiyormuş denemekte fayda var diye düşünüyorum.

günaydın arkadaşlar

kızlar pıtırcıkları duymussunuz. cok sevındım. hayırlısı ile sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah:Saruboceq:

bafocum listede nickimi yanlış yazmışsın kaydirigubbakcemile3

gunaydın kasım arkadasları ben ekım tobıcınden ara sıra sızlerı takıp edıyom ben sızden buyukummm

günaydın kızlarr nasılsınız haftasonu giremedim varmı bi değişiklikk

nalan ve barays kalp atışlarını duymuşunuz ne güzel bi duygu kızlar inş.diğer arkadaşlarda bu güzel duyguyu tadarlar

ya arkadaslar bende hala mide bulantisi yok sadece gögüslerim cok agriyor bende bir anormallikmi var ben belirti yasamak istiyorum:sinifsinif:

bol bulantılarla gıdıyoo ama gecen haftalara gore bıraz daha ıyıyıım

Allah yardımcın olsun valla bulantının olması kötü. Yukarıda bi arkadaşımız zencefil önermiş bulantılar için bi dene istersen belki ii gelir. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

canım benim çok geçmiş olsun allahım bi daha bu kötü duyguyu yaşatmasın ne sana nede bizlere en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın inş. bende 4 ay önce kaybetmiştim bugün burdayım allahım en doğru zamanı bilir sıkma kendini

ya arkadaslar bende hala mide bulantisi yok sadece gögüslerim cok agriyor bende bir anormallikmi var ben belirti yasamak istiyorum:sinifsinif:

canımmm kaç haftalık oldunnn söle bakımm .Bulantıları sölucem sana bende ne zaman basladıgını bence hiç ısteme bulandıı hamılelıgın keyfini çıkaramıyorsun yatmaktan

Bendede bulantı yok sadece uyku hali, sık idrara çıkma ve bol su içme durumu var...boshayallersmile

Ben ii yim bebişin kalp atışaını gördük hafta sonu. Sen nasılsın?
iyiyim canım aynı değişiklik yok ara ara sabun deterjan kokularından midem kalkıyo ama kusma yokk bide halsizim hiç iş yapasım yokk bütün gün oturuyorumm sende kalp atışını duymuşun gözün aydın cnmm bundan sonra yavaş yavaş büyüsün göbüşlerimizde bebişlerimiz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…