- 17 Kasım 2008
- 6.681
- 2
nalancım gözün aydın çok sevindim habere opuyorumnanaktan
günaydın arkadaşlar
Selam arkadaşlar ben geldim.
Dr. kontrolüm vardı bugün nihayet keseyi bebeği ve bebiğimizin kalp atışlarını gördük. Kalip atışlarının sesini odaya verince gözlerimin doldu. Eşimde bende çok heyecanlandık. Çok güzel bi duyguymuş allah hepinizin yardımcısı olsun darısı sizlerin başına kızlar. Bu arada bebiş benim hesaplarıma göre 6+6 ama ultrasonda 6+4 çık boyuda 7.6 mm olmuş. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hepinizi çok öööpppüüüyyyooorrrruummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.
günaydın arkadaşlar
kızlar pıtırcıkları duymussunuz. cok sevındım. hayırlısı ile sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah:Saruboceq:
gunaydın kasım arkadasları ben ekım tobıcınden ara sıra sızlerı takıp edıyom ben sızden buyukummm
Merhaba, hoş geldin topiğimize. Nasıl gidiyo hamilelik?
bol bulantılarla gıdıyoo ama gecen haftalara gore bıraz daha ıyıyıım
canım benim çok geçmiş olsun allahım bi daha bu kötü duyguyu yaşatmasın ne sana nede bizlere en kısa zamanda tekrar hamiş kalırsın inş. bende 4 ay önce kaybetmiştim bugün burdayım allahım en doğru zamanı bilir sıkma kendinigünaydın arkadaşlar
beni listeden silebilirsiniz
maalesf bebeğimi kaybettim
oysa iki senedir uğraşıyorum zor buldum kolay kaybettim
cumartesi günü akşam kürtaj olmak zorunda kaldım
inşallah sizler sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza
günaydın kızlarr nasılsınız haftasonu giremedim varmı bi değişiklikk
ya arkadaslar bende hala mide bulantisi yok sadece gögüslerim cok agriyor bende bir anormallikmi var ben belirti yasamak istiyorum:sinifsinif:
ya arkadaslar bende hala mide bulantisi yok sadece gögüslerim cok agriyor bende bir anormallikmi var ben belirti yasamak istiyorum:sinifsinif:
iyiyim canım aynı değişiklik yok ara ara sabun deterjan kokularından midem kalkıyo ama kusma yokk bide halsizim hiç iş yapasım yokk bütün gün oturuyorumm sende kalp atışını duymuşun gözün aydın cnmm bundan sonra yavaş yavaş büyüsün göbüşlerimizde bebişlerimiz inş..Ben ii yim bebişin kalp atışaını gördük hafta sonu. Sen nasılsın?