2010 Kasım Anneleri

Canım ne denir ki.Çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın.Toparlanıp yeniden hamile kalır,sağlıla bebeğine kavuşurşun inşallah canım:Saruboceq:

canımmm kaç haftalık oldunnn söle bakımm .Bulantıları sölucem sana bende ne zaman basladıgını bence hiç ısteme bulandıı hamılelıgın keyfini çıkaramıyorsun yatmaktan
canim ben bugün sata göre 6 haftalik doktora göre 6+3üm
Bendede bulantı yok sadece uyku hali, sık idrara çıkma ve bol su içme durumu var...boshayallersmile

canim su bende iciyorum idrara cikma bendede var birde is yaptigim zaman cabuk yoruluyorum

nalan ve barays kalp atışlarını duymuşunuz ne güzel bi duygu kızlar inş.diğer arkadaşlarda bu güzel duyguyu tadarlar

ay o sık idrara çıkma bendede var bu gece uykumdan 4 kere uyandım kızlar yaaa

İnşallah yavaş yavaş büyütürüz göbişleride ve bebişleride cnm. İnsan kalp atışını görüp duyunca anlıyo valla hamile olduğunu. Allah bekleyen bütün arkadaşlarımıza nasip etsin. Bu arada bende en az 4-6 kere kalkıyorum tuvalet ihtiyacı için. Yani doğru düzgün uyku yok geceleri. Neyse antreman oluyo bize gebelik sonrası için, napalım.

canim ben bugün sata göre 6 haftalik doktora göre 6+3üm

canim su bende iciyorum idrara cikma bendede var birde is yaptigim zaman cabuk yoruluyorum

Benim 6 haftadan sonra başlamıştıı ( berbattt şekildeee keskinnn kokularr alıyorumm ..Ve kokudn dolayı bulantıı..Ama herkezde olucak die bişi yokk Bende hiç iş yapamıyorum .Yaptıgım zaman hemen yoruluyorup oturuyorum yada yatıyorum benneyaptımki dr gıttınmı keseyi görmüşsündür :) kalp pıt pıtlarına ne zaman gidicen

Aynen bende öyleyim canım biraz iş yapınca yorgunluktan bayılacak gibi oluyorum. Eskiden 1 dakika yerimde duramıyordum iş yapmadan. Valla allahtan kadın gelioda ev temizlenio yoksa ben öle temizlik yapacak halde değilim. Anca ütü ve yemek o da ite kaka valla. Bıraksalar bütün gün uyurum.

Günaydın kızlara.s.
Bende de çok şükür bulantı yok.Ama arada yokluoyr gibi oluyor,pek itibar göstermiyorumkaydirigubbakcemile3
Parfüm kokusu midemi kaldırıyor.Eşim yaklaşınca bir garip oluyorym.Bir de süt içemiyorum yaa.Tiksindim.Geçer inşallah bu durum.Normalde sütü çok severim.
Doktor illaki içmen gerekmiyor dedi bana.Normal yaşantına devam et,kısıtlama yapmana gerek yokdedi.Beslenme olarak ta çiğ et yeme dedi.

Benim eşim yapıyor işleri.Zaten normalde de yardım ederdi bana.Yemek olayına bakıyorum ben

Benim eşim yapıyor işleri.Zaten normalde de yardım ederdi bana.Yemek olayına bakıyorum ben

Yok temizlik işlerinde benimki hiç yardım etme taraftarı değil, mutfakta yardım eder ama temizlikte etmez. Parasını verim kadın gelsin yapsın beni yorma dedi bende tmm dedim napim. Benimde işime geldi valla.

canim carsamba günü keseyi gördük cok sükür 6nisanda kalp atislari icin gidicem inns o zaman görürüm:Saruboceq::Saruboceq: icim rahatlar en azindan

Biz de cuma günü tam 5 haftalıkken karından kesemizi gördük. 2 hafta sonra çağırdı doktor.Çok sabırsızlanırsan 1 hafta sonra alttan da görünür dedi.Beklerim heralde.Karından çok rahatmış yaa..
Bir de benim daha önce sonlandırılmış bir gebeliğim vardı.Bu yüzden doktor progestan bir de coraspin verdi

Yok temizlik işlerinde benimki hiç yardım etme taraftarı değil, mutfakta yardım eder ama temizlikte etmez. Parasını verim kadın gelsin yapsın beni yorma dedi bende tmm dedim napim. Benimde işime geldi valla.

Zaten önemli olan eşlerimizin bizi düşünüyor olmaları.

canim carsamba günü keseyi gördük cok sükür 6nisanda kalp atislari icin gidicem inns o zaman görürüm:Saruboceq::Saruboceq: icim rahatlar en azindan

masallah kizlar bebislerinize insallah birdaha gittiginizde kalp atislarinida duyarsiniz
darisi basimiza insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…