- 17 Nisan 2008
- 7.666
- 1
ay o sık idrara çıkma bendede var bu gece uykumdan 4 kere uyandım kızlar yaaaBendede bulantı yok sadece uyku hali, sık idrara çıkma ve bol su içme durumu var...boshayallersmile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay o sık idrara çıkma bendede var bu gece uykumdan 4 kere uyandım kızlar yaaaBendede bulantı yok sadece uyku hali, sık idrara çıkma ve bol su içme durumu var...boshayallersmile
günaydın arkadaşlar
beni listeden silebilirsiniz
maalesf bebeğimi kaybettim
oysa iki senedir uğraşıyorum zor buldum kolay kaybettim
cumartesi günü akşam kürtaj olmak zorunda kaldım
inşallah sizler sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza
canim ben bugün sata göre 6 haftalik doktora göre 6+3ümcanımmm kaç haftalık oldunnn söle bakımm .Bulantıları sölucem sana bende ne zaman basladıgını bence hiç ısteme bulandıı hamılelıgın keyfini çıkaramıyorsun yatmaktan
Bendede bulantı yok sadece uyku hali, sık idrara çıkma ve bol su içme durumu var...boshayallersmile
nalan ve barays kalp atışlarını duymuşunuz ne güzel bi duygu kızlar inş.diğer arkadaşlarda bu güzel duyguyu tadarlar
iyiyim canım aynı değişiklik yok ara ara sabun deterjan kokularından midem kalkıyo ama kusma yokk bide halsizim hiç iş yapasım yokk bütün gün oturuyorumm sende kalp atışını duymuşun gözün aydın cnmm bundan sonra yavaş yavaş büyüsün göbüşlerimizde bebişlerimiz inş..
ay o sık idrara çıkma bendede var bu gece uykumdan 4 kere uyandım kızlar yaaa
canim ben bugün sata göre 6 haftalik doktora göre 6+3üm
canim su bende iciyorum idrara cikma bendede var birde is yaptigim zaman cabuk yoruluyorum
canim su bende iciyorum idrara cikma bendede var birde is yaptigim zaman cabuk yoruluyorum
gunaydin kizlar nasilsiniz ?
Benim eşim yapıyor işleri.Zaten normalde de yardım ederdi bana.Yemek olayına bakıyorum ben
Benim eşim yapıyor işleri.Zaten normalde de yardım ederdi bana.Yemek olayına bakıyorum ben
gunaydin kizlar nasilsiniz ?
Benim 6 haftadan sonra başlamıştıı ( berbattt şekildeee keskinnn kokularr alıyorumm ..Ve kokudn dolayı bulantıı..Ama herkezde olucak die bişi yokk Bende hiç iş yapamıyorum .Yaptıgım zaman hemen yoruluyorup oturuyorum yada yatıyorum benneyaptımki dr gıttınmı keseyi görmüşsündür :) kalp pıt pıtlarına ne zaman gidicen
günaydın cnm ii yiz sen nasılsın?
Yok temizlik işlerinde benimki hiç yardım etme taraftarı değil, mutfakta yardım eder ama temizlikte etmez. Parasını verim kadın gelsin yapsın beni yorma dedi bende tmm dedim napim. Benimde işime geldi valla.
canim carsamba günü keseyi gördük cok sükür 6nisanda kalp atislari icin gidicem inns o zaman görürüm:Saruboceq::Saruboceq: icim rahatlar en azindan
Biz de cuma günü tam 5 haftalıkken karından kesemizi gördük. 2 hafta sonra çağırdı doktor.Çok sabırsızlanırsan 1 hafta sonra alttan da görünür dedi.Beklerim heralde.Karından çok rahatmış yaa..
Bir de benim daha önce sonlandırılmış bir gebeliğim vardı.Bu yüzden doktor progestan bir de coraspin verdi
masallah kizlar bebislerinize insallah birdaha gittiginizde kalp atislarinida duyarsiniz
darisi basimiza insallah