- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
Selam arkadaşlar ben geldim.
Dr. kontrolüm vardı bugün nihayet keseyi bebeği ve bebiğimizin kalp atışlarını gördük. Kalip atışlarının sesini odaya verince gözlerimin doldu. Eşimde bende çok heyecanlandık. Çok güzel bi duyguymuş allah hepinizin yardımcısı olsun darısı sizlerin başına kızlar. Bu arada bebiş benim hesaplarıma göre 6+6 ama ultrasonda 6+4 çık boyuda 7.6 mm olmuş. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hepinizi çok öööpppüüüyyyooorrrruummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.
gözün aydın canım biz oğlumda tel kayıt etmiştik kalp atışının sesini halada durur seni okadar ii anlıyorum ki kucağğına almayıda nasip etsin canım bu arada kremi araştırdınmı unutmadan ben EFTELYA66 ama değiştirdim
benim yazdığım kremi araştırdın dimi evet o karında çatlak olmaması içindi canımAmin çok teşekkür ederim canım. Bu nasıl güzel bi duygu ya, tarifsiz bi şey yaşamak lazım. Ya ben muayeneye tek başına girdim eşim yan odadan duydu kalp atışlarını. Yani bırak sesi kaydetmeyi adamcağızı odaya çağırtmayı bile unuttum heyecandan. Biz bütün hepsini aynı gün aynı anda gördüğümüz için dağıldık biraz. Allah herkese nasip etsin inşallah.
Yeni nickin hayırlı olsun bu arada canım.
Arkadaşımızın önerdiği krem çatlak kremi çıktı daha sonra ben bi sitede buldum o sarkmayı önleyen kremlerden ama baya pahalı. İşe yarayacağını bilsem alırım valla ama o da belli değil.
barays buldu bi site orada daha uygun fiyata vardı. Daha çok detaylı araştıramadımda. Şimdilik bunları bulduk. Ben bi de Suna Dumankayanın doğal ürünlerine bakim diorum belki daha doğal şeyler vardır. O sitelerin adresleri geçmiş sayfalarda var cnm. Yeni bi gelişme olunca yazarım hemen.
canım bende seni merak ediyordum bugün gideceğini biliyordum
benimde hesaplayıcılara göre 7+1 ama ultrason 6+3 gözüktü
daha çok küçükler di mi?
boyu 6.4 mm.
benim yazdığım kremi araştırdın dimi evet o karında çatlak olmaması içindi canım
Selam arkadaşlar ben geldim.
Dr. kontrolüm vardı bugün nihayet keseyi bebeği ve bebiğimizin kalp atışlarını gördük. Kalip atışlarının sesini odaya verince gözlerimin doldu. Eşimde bende çok heyecanlandık. Çok güzel bi duyguymuş allah hepinizin yardımcısı olsun darısı sizlerin başına kızlar. Bu arada bebiş benim hesaplarıma göre 6+6 ama ultrasonda 6+4 çık boyuda 7.6 mm olmuş. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hepinizi çok öööpppüüüyyyooorrrruummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.
güzel ama krokudan tadınız çıakramıyoruzki.bişey mi oldu bişey mi olcak.midem bulanmıyo sorun mu var.bütün annelerin akfasında bi soru takıldğı bişey oluyo .CADIARZU
günaydın arkadaşlar
beni listeden silebilirsiniz
maalesf bebeğimi kaybettim
oysa iki senedir uğraşıyorum zor buldum kolay kaybettim
cumartesi günü akşam kürtaj olmak zorunda kaldım
inşallah sizler sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza
günaydın arkadaşlar
canim gözün aydinopuyorumnanaktan rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin darisi bizlere insallah:Saruboceq:
günaydın arkadaşlar
günaydın arkadaşlar