2010 Kasım Anneleri

Selam arkadaşlar ben geldim.
Dr. kontrolüm vardı bugün nihayet keseyi bebeği ve bebiğimizin kalp atışlarını gördük. Kalip atışlarının sesini odaya verince gözlerimin doldu. Eşimde bende çok heyecanlandık. Çok güzel bi duyguymuş allah hepinizin yardımcısı olsun darısı sizlerin başına kızlar. Bu arada bebiş benim hesaplarıma göre 6+6 ama ultrasonda 6+4 çık boyuda 7.6 mm olmuş. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hepinizi çok öööpppüüüyyyooorrrruummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.

canım bende seni merak ediyordum bugün gideceğini biliyordum
benimde hesaplayıcılara göre 7+1 ama ultrason 6+3 gözüktü
daha çok küçükler di mi?
boyu 6.4 mm.

gözün aydın canım biz oğlumda tel kayıt etmiştik kalp atışının sesini halada durur seni okadar ii anlıyorum ki kucağğına almayıda nasip etsin canım bu arada kremi araştırdınmı unutmadan ben EFTELYA66 ama değiştirdim

Amin çok teşekkür ederim canım. Bu nasıl güzel bi duygu ya, tarifsiz bi şey yaşamak lazım. Ya ben muayeneye tek başına girdim eşim yan odadan duydu kalp atışlarını. Yani bırak sesi kaydetmeyi adamcağızı odaya çağırtmayı bile unuttum heyecandan. Biz bütün hepsini aynı gün aynı anda gördüğümüz için dağıldık biraz. Allah herkese nasip etsin inşallah.

Yeni nickin hayırlı olsun bu arada canım.

Arkadaşımızın önerdiği krem çatlak kremi çıktı daha sonra ben bi sitede buldum o sarkmayı önleyen kremlerden ama baya pahalı. İşe yarayacağını bilsem alırım valla ama o da belli değil.
barays buldu bi site orada daha uygun fiyata vardı. Daha çok detaylı araştıramadımda. Şimdilik bunları bulduk. Ben bi de Suna Dumankayanın doğal ürünlerine bakim diorum belki daha doğal şeyler vardır. O sitelerin adresleri geçmiş sayfalarda var cnm. Yeni bi gelişme olunca yazarım hemen.

Amin çok teşekkür ederim canım. Bu nasıl güzel bi duygu ya, tarifsiz bi şey yaşamak lazım. Ya ben muayeneye tek başına girdim eşim yan odadan duydu kalp atışlarını. Yani bırak sesi kaydetmeyi adamcağızı odaya çağırtmayı bile unuttum heyecandan. Biz bütün hepsini aynı gün aynı anda gördüğümüz için dağıldık biraz. Allah herkese nasip etsin inşallah.

Yeni nickin hayırlı olsun bu arada canım.

Arkadaşımızın önerdiği krem çatlak kremi çıktı daha sonra ben bi sitede buldum o sarkmayı önleyen kremlerden ama baya pahalı. İşe yarayacağını bilsem alırım valla ama o da belli değil.
barays buldu bi site orada daha uygun fiyata vardı. Daha çok detaylı araştıramadımda. Şimdilik bunları bulduk. Ben bi de Suna Dumankayanın doğal ürünlerine bakim diorum belki daha doğal şeyler vardır. O sitelerin adresleri geçmiş sayfalarda var cnm. Yeni bi gelişme olunca yazarım hemen.
benim yazdığım kremi araştırdın dimi evet o karında çatlak olmaması içindi canım

canım bende seni merak ediyordum bugün gideceğini biliyordum
benimde hesaplayıcılara göre 7+1 ama ultrason 6+3 gözüktü
daha çok küçükler di mi?
boyu 6.4 mm.

Ya kalp atışlarını duyduğumda utanmasan ağlayacaktım doktorun yanında canım. Göz yaşlarım aktı sürekli ama hüngür hüngür ağlamadım. İlk defa böyle bi duygu yaşıyorum çok güzel bir şeymiş. Dediğin gibi gerçekten çok küçükler. Bizimkide 7.6 mm çıktı 6+4 gözüktü normalde 6+6 yız. Ultrasonda gördüm bebişi çok harika bi şey. Hala kalbim pır pır atıyo.

benim yazdığım kremi araştırdın dimi evet o karında çatlak olmaması içindi canım

Ya bi tanem sen yazdın zaten kremin adını dimi tabi adın değişince bende dağıldım. Evet cnm barays onu araştırdı ama bize acil göğüslerin sarkmaması için bi krem lazım biz o kremi göğüsler için zannetidik. Sen denedinde tavsiye ediyosun zannetik. Meğer çatlak kremiymiş. Eğer böle bi krem biliyorsan mutlaka haber ver canım. Çatlak kreminide ileride değerlendiririz tabi.opuyorumnanaktan

canım ben göğsüme hiç birşey kullanmadım sarktı ama böle abes deil çünkü mutlaka sarkıo çünkü süt doluyor benimki ii oldu yani küçük oldukları için şimdi biraz büyüdüler ama öle sarkma olmadı

Selam arkadaşlar ben geldim.
Dr. kontrolüm vardı bugün nihayet keseyi bebeği ve bebiğimizin kalp atışlarını gördük. Kalip atışlarının sesini odaya verince gözlerimin doldu. Eşimde bende çok heyecanlandık. Çok güzel bi duyguymuş allah hepinizin yardımcısı olsun darısı sizlerin başına kızlar. Bu arada bebiş benim hesaplarıma göre 6+6 ama ultrasonda 6+4 çık boyuda 7.6 mm olmuş. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hepinizi çok öööpppüüüyyyooorrrruummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.

canim gözün aydinopuyorumnanaktan rabbim hayirlisiyla tamamina erdirsin darisi bizlere insallah:Saruboceq:

Sitede sorun var herhalde kızlar çok zor girdim ama sayfalar akmıyo bi türlü neyse bakım var herhalde inşallah yarına kadar hallolur. Siz girebiliyor musunuz?

güzel ama krokudan tadınız çıakramıyoruzki.bişey mi oldu bişey mi olcak.midem bulanmıyo sorun mu var.bütün annelerin akfasında bi soru takıldğı bişey oluyo .CADIARZU

gerçekten de öyle, Allah hepimize yardımcı olsun... bizler de birbirimize destek olalım...
eşimle ben daha en yakınlarımıza yani anne babalarımız ve kardeşlerimiz dışında kimseye söylemedik.

Kızlar iki gündür siteye girilemiyorÇok üzgünüm çoook
Bebeğinin kalp atışını duyan arkadaşlar varmış.Tebrikler hepsine.Darısı bize artık:lepi:

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var.gebelik kesem 20.mm olmuş fakat bebişin kalp atışını hala duyamadı doktor.kese 25 mm uzerıne cıkarda kalp atışı duyulmazsa gebeliği sonlandırcağız dediler.şuan kaç günlük hamileyim o bile belli değil keseye göre değerlendiriyorlar. siz ilk kalp atışını duyduğunuzda kesenin boyu ne kadardı?

günaydın arkadaşlar
beni listeden silebilirsiniz
maalesf bebeğimi kaybettim
oysa iki senedir uğraşıyorum zor buldum kolay kaybettim
cumartesi günü akşam kürtaj olmak zorunda kaldım
inşallah sizler sağlıcakla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza

günaydın arkadaşlar

canim benim cok üzüldümmafoldumben allahim tez vakitte tekrar nasip eder insallah herseyde bir hayir vardir bende iki bebegimi kaybettim acisini bilirim ama rabbim sabrini veriyor inaniyorumki en kisa zamanda tekrar hamile kalicaksin insallah bu sefer hersey yolunda gidecek:teselli:

günaydın arkadaşlar

Günaydın canım,

Çok üzüldüm hakkında hayırlısı olsun umarım tez zamanda hayırlısıyla tekrar hamiş olur bu sefer kucağına alırsın:1hug:

günaydın arkadaşlar

inan çok üzüldüm.. ben de geçen yıl ekim annelerine böyle yazmıştım. ama 1 yıl sonra tekrar burdayım. sen de inşallah en kısa zamanda toparlanıp tekrar hamile kalacaksın..

ayrıca her an hepimiz bu cümleleri buraya yazabiliriz, Allaha emanet bebişlerimiz..

Son düzenleme:
nalancım gözün aydın çok sevindim habere opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar

canım çok üzüldüm, Allah sabırlar versin, ama herşeyde bir hayır vardır diye düşünüp kendini yıpratmamaya çalış, dilerim Rabbim tez zamanda sağıklı bir hamilelik nasip eder sana ve bebeğini kucağına alırsın...

günaydın arkadaşlar

Çok üzüldüm cnm, allah bir daha göstermesin. İnşallah tez zamanda tekrar hamile kalıp bebiğini sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın.

günaydın arkadaşlar

çok üzüldüm...çok...

allah sabır versin... hayırlısını versin... söylenecek hiçbir söz acını hafifletmeyecek ama en yakın zamanda sağlıkla bebeğine kavusmanı dilerim.

X