hmm benim gibi benimde kasımı beklemeye bilir sezeryan yerim tam iileşmediği için erken alabilirlemiş bebeği sezeryanla yinekasım annesıde doktor belkı ekımde dogum olabılır demıs bazen orda da yazıyo.
hmm benim gibi benimde kasımı beklemeye bilir sezeryan yerim tam iileşmediği için erken alabilirlemiş bebeği sezeryanla yine
ins birsey olmaz canim bendede bugün oldu napicam bilmiyorumgünaydın kızlar yaa sabah lavaboya gittiğimde tek çizgi halinde peçetede kan vardı bir sorun olurmu sizce kasıklarımda da ağrı hissediyorum biraz belkide kanı gördükten sonra psikolojik olabilirmi ?
canim gözün aydin o gec döllenmedir ins carsamba günü kalp atislarinida görürsünmeraba kızlar bu gün doktora gittim bende normalde sata göre 5+5 olmam gerekliydi usgde 4+3 çıktı.kese var belli belirsiz dedi doktor.küçücük bişey 0,53cm yazıyor ölçümde.çarşamba yeniden gidicem.doktor çok erken sağlıklı bir gebelik olursa eğer geç döllenme diyebiliriz dedi.
tahmını dogum 1 kasımya bır ugrayım dedım arkadaşa :)))
herkese günaydın ii hafta sonları diliorum bu arada kızlar LADY34 nerde acaba yaa
hmm ben onu kasım annesi biliodum
kimse yokmu arkadaslar nerdesiniz
aman maşallahhKızlar çok şükür bugün kesemizi gördük.İnşallah kalp atışını da duyucaz:Saruboceq:
merhaba arkadaşlar.bugün dr kontrolüm vardı. ve ALLAHA şükür bebeğimizin kalp atışlarını gördük benim hesabıma göre 6+3 dr 6+1 dedi vajinalde gördü. Allah bekleyen herkese göstersin inşallah.PIT PIT ATIYOR KALBİ
günaydın kızlar yaa sabah lavaboya gittiğimde tek çizgi halinde peçetede kan vardı bir sorun olurmu sizce kasıklarımda da ağrı hissediyorum biraz belkide kanı gördükten sonra psikolojik olabilirmi ?
gunaydin kizlar
nasilsiniz bebisleriniz nasil ?
ben dunden beri cok kotuyum tam 5 kez kustum ustune birde ishal eklendi icim disima cikti
yedigimi 10 dakika sonra aninda cikariyorum bilmiyorumkismile
merak ettigim kusmayi gecirmek mumkun degil belki ama biraz olsun nasil hafifletebilirim ?
sizlerde de varmi mide bulantisi kusma gibi sikayetler ?
kizlar bende demin tuvalete gittim silince bayagi kahverengi ve cok az pembe renkli akinti sürüldü tuvalet kagidina korkmaya basladim napsamki acaba hastaneyemi gitsem
sanada yarasın kuzuya ye tabi canımm bende merak ettim girmeyince aman sağlıklı olda benimde kasım öncesi olabilirmiş sezeryan olduğum içinSelam kızlar üşenmeden geçmişi okudum :CüvCüv:
herkes iyi maşallah kanaması olanlar dikkat etsinler olumunekankayizsmile
begümcük de yazmış merak etmiştim çok inşallah çok iyi olucak
helin vilda da iyi olur inşallah
annemdeyim hafta sonu bol bol dinleniyorum
hafta içi işyerinde siteyi açamadım denetim olduğundan
işlerim hafiflesin gelicem :ecrin_bebek:
canım denetim vardı işyerinde siteyi açamadım
iş arkadaşlarımdan kimse bilmiyor bilmelerini de istemiyorum yerimseniben
denetim gitsin işlerimni toparlayayım aranıza gelicem yine zemuszemus
bu arada annemdeyim ilk defa sebze yedim bugun sempatiksalakcinni
canım benim rahim şekil b ozukluğundan dolayı erken doğum yapabilirsin demişti doktorum
ekim annelerine de yazıyorum arada
ama burdan kopmuyorum Şeniz
hadi gözün aydın canım darısı bize rabbim salıcakla kucağına almayıda nasip etsinSLM KIZLAR BENDE ANCA GİREBİLDİM
Bugün dr gittim
karından ultrasondan bebişimi ve kalp atışlarını gördüm
kalp atışı rahatça duymak için 15 gün sonra gel dedi
bir takım testler yaptırdı
test sonuçlarım temiz çıktı
6+3 günlük tahmini doğum tarihi 17 kasım
çok mutlu oldum tedirgindim
birde dr ilk bakışta hemen göremedi alttan bakacaz galiba der demez bebişim gözüktü
darısı tüm hamiş ve hamiş olmak isteyen arkadaşlarımın başına:Saruboceq:
evet canım az faydalı bişi olayım dedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eftelya brokoli mi oldun :uhm:
canım ben burdayım
gidebiliyorsan bence git benneyaptımki
en azından kafan rahat olur
kurcalayana kadar gitmeni tavsiye ediyorum yerimseniben
bana da dün oldu endişelenmedim kanama olmadığı için
akıntıyı çok takmıyorum
canim haklisin esime söyledim oda bosver yat dinlen dedi fazla kafaya takma diyor biraz daha bekliycem hayirlisi artikaman maşallahh
canim sagol bende sabahtan beri uzaniyorim tuvalet ve namaz disinda kalkmiyorum namazimida sandalyede oturarak kildim allahim kabul etsin simdilik gelen birsey yok
maşallah canahcm cok sevındım
tatlım eger kanama artarak devam edıyorsa kotu ama kahverengı devam edıyosa normal dıyor drlar ama dr unu blıglendır mutlaka
canım sabah kalktıgında yavasca kalkmaan agzına bır galeta tarzı bısey at bırde beyaz leblebı ıyı dıyorlar
canım eger devam ederse mutlaka dr u bır arayoksa korku hıc bıtmıyor bılıyorum
SLM KIZLAR BENDE ANCA GİREBİLDİM
Bugün dr gittim
birde dr ilk bakışta hemen göremedi alttan bakacaz galiba der demez bebişim gözüktü
SLM KIZLAR BENDE ANCA GİREBİLDİM
Bugün dr gittim
gözün aydın canım biz oğlumda tel kayıt etmiştik kalp atışının sesini halada durur seni okadar ii anlıyorum ki kucağğına almayıda nasip etsin canım bu arada kremi araştırdınmı unutmadan ben EFTELYA66 ama değiştirdimSelam arkadaşlar ben geldim.
Dr. kontrolüm vardı bugün nihayet keseyi bebeği ve bebiğimizin kalp atışlarını gördük. Kalip atışlarının sesini odaya verince gözlerimin doldu. Eşimde bende çok heyecanlandık. Çok güzel bi duyguymuş allah hepinizin yardımcısı olsun darısı sizlerin başına kızlar. Bu arada bebiş benim hesaplarıma göre 6+6 ama ultrasonda 6+4 çık boyuda 7.6 mm olmuş. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Hepinizi çok öööpppüüüyyyooorrrruummmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan.