kızarıklık geçti canım bir şey yok şimdi çok sağol. bilmiyorum valla canım bazılarının görev süresini ordayken uzatmışlar, bunlar da işi öğrendiler diye tekrar çağırabilirlermiş. görümce için de gözün aydın mı desem ne desem bilmiyorum
inş gitmez eşin canım vala gözün aydın diyebilirsin1 hafta kalıcak dayanabilirim heralde
evli mi bekar mı, kaç kişi geliyor, yaşıtın mıtam sorgu oldu:)
evli kocası ile geliyor 2 oglu var okuyor ama cocuklar okuldan sebep gelmiyor yasıtım değiil 40 lar da ama anlasıyoruz gibi gecen sene eşimin köyüne gittiğim de saolsun ilgilendi bende artık ev sahipliğimi göstercem
kadın geliniyle ilgilenmiş şimdi de gelin hamaratlığını göstersin bakalım1 hafta çabuk geçer zaten canım
tabi canım iyiki ozaman da geliyor ondan sonra ki hafta zor olurdu hamaratlıgımbi yerde iyi arkadaslık etmiş olur bana
tabi canım evde birileri varken zaman çok çabuk geçiyor. ben 15 gün annemlerde alıştım kalabalığa şimdi her an biri gelecek gibi:)
bende mesela yalnızlıga alıstım misafir olmayınca rahatsın ama hafta sonu bi geldiler cok kötü oldum ben alısık değilim cok insana yada hizmet etmeyebakalm anlatırım 1 haftayı
evet misafir zor ama şimdiye kadar eşimin iş arkadaşları dışında yabancı kimse gelmediği için zorlanmadım, hatta yeni tarifleri bile misafirlerimde denedim o kadar ki rahatım
sağol canımne mutlu sana canımbeceriklisin masaallah
kızlar nasılsınız:)
Yarenkacim bunlar bizi unuttu
günaydın kıslar nasılsınız ben yazamasamda okuyp haberleri alıp çıkmak durumunda kalıyorum çoğu zaman
yarenkacım eşin hayırlısıyla gelmiş gözün aydın
hamişler sizden nbr bebişler hareketlendimi yarenka senin bebişin cinsiyeti bellimi?
june alişle anlaşabiliyomusunuz gece uykusu nasıl
bizimkinin uykusu şaşmaya başladı yine 12 uyutuyodum bikaç saat uyuyodu 1 haftadan beri saat başı uyanmaya başladı huysuzlanıyo sabah 8 dedinmi ayaktayız paşayla oğlum babasını işe geçirmeye kalkıyo
ne diyorsun kızbenim bebiş falan yok karıştırdın heralde:) kimi soruyorsun bilmiyorum ama hepsi erkek
pardon cnm şebnemle karıştırdım ne dersim belki içime doğmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?