- 26 Ocak 2010
- 3.957
- 2
çok sağol canım, sen de haziran gelini oldun şimdi haziran annesi olacaksın:)Merhaba fıstıklarrr :)
iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm... Allah bebiş isteyenlere bebiş, hapisanede olanlara hayrlı , sağlıklı tahliyeler, kucağında olanlarada mutlukla sağlıkla büyümesi dileklerini diliyorum :)
gülpembecim hayrlı olsun işinnn, yarenkacım eşine hayrlısyla kavusursn inşallah :)
temizlikle basladım tabi bana özel bi iş değil bu kasadada durdum cok hızlı olman gerek bizimki gibi fırın değil bizde ceşit belli dir burda bi sürü ekmek cesidi var bugun sefide gordum dun mail atmıstım adam dedi bugun yarın yazarım sana bi daha nezaman gelceğini calısmak istiyorum ama zor bir iş tabi
bak yarenkacım zaman hemen geçti eşin hayırlısıyla cuma günü yanında olucak gercekten insanın evi gibisi yok
heracım tesekkürler güzell dileklerin içinde kocaman amin
evet canım zaman geçti ama yaptığım her şeyde onun eksikliğini hissettim yani. sen de iş için elinden geleni yaparsın canım olmasa da yapacak bir şey yok
canım bu arada tüy alma tarihiyle ilgili bir link eklemiştim ya:) onu yurt dışındakiler de yapabiliyormuş saat farkını ekleyerek. istersen dene, ben sanki azaldı gibi hissediyorum ama psikolojik de olabilir
Son düzenleme: